Teljesen OK 9 fokozatra is. A váltókartól függ. Ha az is 9-es akkor no problem.
Én az elvileg 7 sebességes acera váltót használom 9 fokozatra az edzõbicón, gond nélkül.
Ok, köszi, akkor bepróbálom
Teljesen OK 9 fokozatra is. A váltókartól függ. Ha az is 9-es akkor no problem.
Én az elvileg 7 sebességes acera váltót használom 9 fokozatra az edzõbicón, gond nélkül.
egy 36L- s mondjuk Bike Positive Country agy, mivel a felnim is 36L- es, vagy szerintetek megérné lecserélni a felnit is 32- esre? A Deore agynak rossz a tömítése? És, ha egy Ritchey Zero agyat vennék, tapasztalatok?
pontosan.
mikor felmész járdaszegélyre, ugye felhúzod a kormányt.
de a húzás közben hány ujjad van a fékkaron, illetve hogy azokat is húzod e felfelé, vagy csak "tenyérrel", el nem mozduló ujjal.
én ezzel szívtam meg, elõször és utoljára, hogy felmenetelkor(ugye gyalogokra számítani kell) fékkarstul emeltem az elejét hátulját.
eredménye megvolt: elöl és hátul is elváltottam, majd beletekertem.
Örültem magamnak, és rájöttem hogy szeretem tépegetni a fékkart, anélkül hogy elváltson ittis ottis....
Köszi, Rob! azt hiszem megpróbálom így aztán meglátjuk...valószínûnek tartom, hogy tényleg nehéz lehet megszokni a fordított mûködést. de egy próbát megér. a lényeg az, hogy a húzása - igaz visszafelé - de ugyanaz.én használtam egy ideig markolatváltót (sachs quarz/plasma) forditott xtr-rel, de nagyon nehéz volt megszokni.
sziasztok!
ki tudja mûködik-e egy kilences markolatváltó (mondjuk egy sram attack) a fordított 2005-ös XTR hátsóváltóval? és van-e értelme így a kettõt mûködtetni; mert hogy nekem nagyon bejön a markolatváltós rendszer, már évek óta ezt használom...és van egy ilyen XTR váltóm csak még nem szereltem föl.
köszi péter
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ha fordított a rendszer!
mert ha normál váltóval használod, akkor van nem úgy, mint Henger írta...
Fékkart lenyomod, feszíti a bovdent, emeled akkor engedi.
fel vagy le
ha nem fordított a rendszer!
![]()
hümm hümm, ezek érdekes dolgok, asszem ki kéne próbálni, és akkor eldönteni, mohus-nak van asszem, de azt menet közben nem próbáltam, de thez, ezt a fékkarnál fogva kihúzást úgy érted, hogy az ujjam a fékkaron(de nem húzom) csak kirántom az elejét, miközben a fékkaron van az ujjam?
És hogy át tudok e szokni arra, hogy bármilyen akadály kirántásánál csak a kormányt fogjam?Vagy valamit nagyon félreértettem:D
ha nem fordított a rendszer!
Valahogy az a tapasztalatom, hogy 99%-ban az van, hogy vagy valakinek "enyhén szólva" nem tetszik, vagy annyira, hogy nem akar mást többé...
Ez érdekes, de így van...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Fékkart lenyomod, feszíti a bovdent, emeled akkor engedi. A váltás értelemszerû fel vagy le.
Nekem volt XT, de enyhén szólva nem tetszett.
Jó ez oké, csak mondjuk, hogy miként mûködik, valaki leírhatná akinek van:)