...és a shadow elmegy 8as lánccal? Meg régebbi váltókarral? Van egy nemhasznált stx-rc karom.
illetve hogy viselne a rendszer egy 12-21es sort?
8as lánc -> 8as váltókar ->8as racsni akkor nem lehet gond!
...és a shadow elmegy 8as lánccal? Meg régebbi váltókarral? Van egy nemhasznált stx-rc karom.
illetve hogy viselne a rendszer egy 12-21es sort?
Minden fokozatban csinálja, vagy csak 1-2 fokozatban?
nem lehet koszos es olaj nelkuli a lanc? akkor recseghet, ha epp jobban megnyomod.mitõl van az h vettem új váltót (alivio) és ha kiállva tekerek, recseg és szar érzés tekerni?
lánc fogaskeréksor juniusban volt cserélve, mi lehet a baj?
elvileg be van jól állítva a váltó.
ez szerintem nem meglepõ, mert a fordított mûködésû váltó nem rendellenes, max nem tetszik... a deore úgy tudom, jó 8-ashoz és 9-eshez is, talán még így is írják eleve. szerintem ezzel ne mlesz gond. de biztos amúgy hogy fordítottan mûködik?
mitõl van az h vettem új váltót (alivio) és ha kiállva tekerek, recseg és szar érzés tekerni?
lánc fogaskeréksor juniusban volt cserélve, mi lehet a baj?
elvileg be van jól állítva a váltó.
Kapható a shadow, de egy országúti váltó is jó lehetne neked.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok! Nekem a következõ a problémám:
Vettünk a Hervisnél Balance 3.1 bringát, Deore hátsó váltóval (9 seb.) és ST EF 50 váltókarral (8 seb.). Az elsõ használatnál derült ki, h nem úgy vált ahogy kellene, hanem pont fordítva. Utánanéztünk, és kiderült, h azért, mert a Deore váltóhoz fordított húzású váltókar kellene. Vissza Hervishez, bringa Kermibe, ahonnan másfél hónap után megkaptuk, h a bringa teljesen OK!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960A testbike az hiteles/megbízható forrásnak minõsül? :wtf:
Nem tudom eldönteni h sram 3.0 h.váltót vegyek sx4 trigger karral vagy sx4 h. váltót sx4 karral?Nem mintha olyan nagy dilemma lenne mint pl egy xtr meg egy x.9 közt kellen választani de azért segíthetnétek.Van annyi különbség a 3.0 és az sx 4 közt h én kifizessek érte + 1 ezrest?