j... egyedül a 2 kulacstartó miatt kell rá to swinges
miféle vázad van?
gond nélkül felmegy a kulacstartó általában a bilincs "fölé"
j... egyedül a 2 kulacstartó miatt kell rá to swinges
jah errõl énis hallottam hogy lötyög meg gizt-gazt összeszed. egyedül a 2 kulacstartó miatt kell rá to swinges
gondolkozom új elsõ váltón.
08-as xt alsóbilincsest néztem
lenne egy olyan kérdésem hogy aki láttot vagy fogott már ilyet van benne müanyag? (amibe a távolságot állító 2 csavar belemegy az müanyag?)
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Szega, egy kérdés XTR-t(váltórendszert)cserélnék X.0-ra megérné?
sztem nem;)
a 2008-asnak kéne tudnia
Nem tud kettõt, csak az XTR....bár kíváncsi vagyok az új XT pöckölõs karra is, ami elvileg kettõt tud abba az irányba is...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Lehet hogy jó a low normal filozófia, csak szeretném látni az elõnyöket és a hátrányokat.
3. normál váltókar 2 irányba mûködõ kioldó karral + top normal hátsó váltó
A Shimano mérnökei az 1.-est részesítik elõnyben,de kérdezem én, hogy aki ilyet használ, annak nem hiányzik a gyors felfele váltás egy hirtelen emelkedõ elött? A fordított irányba történõ gyors váltásnak nem sok értelmét látom, vagy cáfoljatok meg.
A 3.-al kapcsolatban az a kérdésem, hogy aki nem 2 irányba mûködõ kioldó kart használ, az hogy tud lefele váltani fékezés közben (downhill)?
Anyagilag biztosan nem, az X.0 jelentõsen drágább. Ergonómia kérdése, a karok eléggé más pozícióban állnak, nekem nem jött be.Szega, egy kérdés XTR-t(váltórendszert)cserélnék X.0-ra megérné?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]