Rendben megnézem!
Jó az de alapértelmezettben javítható, ez a lényeg, szervízes ismerõs van
Kössz a tanácsot!
Szereztem viszont LX váltókart, a bal oldali nem vált középsõrõl nagy tányérra (mármint nem léptet, nincs kattanás)
A Rapidfire váltókart szét lehet szedni és megnézni, vagy szétugrik és cseszhetem?
Csak mert 8as rendszert épít az ember, még nem ok arra, hogy azt feltételezd, hogy nem megy minõségre
Meg mint írtam: Aliviot tudok szerezni bárhonnan...
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Most az az 1:1-es bovdenhúzás mit jelent?
[COLOR="SlateGray"]
Váltókar: Sram Attack (Sh. kompatibilis). Ez jó? Meséltek itt mindenféle bowdencsere szopásokról a Sram váltókarok esetében, vagy
8as rendszerre van egyéb javaslat?
ha a sram melett döntesz, és nem akarsz abszolút grammolni meg nem adsz a májerfaktorra akkor sztem elég az x9 is......nincs mûködési különbség a 2 között, tartósság se nagyon, csak az a 30-40 grammvan egy kérdésem:
most tervezem cc-re egy XTR hátsó (nem shadow) váltó, XTR váltókar, XTR elsõ váltó kombó beszerzését.
Sram cuccokat még nem használtam, de sok helyen dícsérik õket. Ha arra esne a választásom akkor X.0 hátsó váltó (medium) , 9.0 elsõ váltó és 9.0 trigger váltókarokat terveztek beszerezni.
Melyik összeállítás megbízhatóbb, kinek milyen tapasztalata van?
Az árakat ahogy néztem nagyjából a két szett hasonló árban lenne.