Jelentkezz be Regisztrálj
Váltók, váltókarok
Írta 2008. április 16. - 09:37
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. április 16. - 09:21
mert mintha olyat mondott volna vmi okos, h XT-XTR kategóriában nem ilyen hulladék van benne
Írta 2008. április 16. - 09:10
ezek után váltottam véglegesen Sramra
Írta 2008. április 16. - 08:59
jártam így én is kb 5 éve acera x váltókarral , egy mûanyag volt elkopva benne. nem igen tudtam vele mit kezdeni. szerencsére volt egy összetört példányom is amibõl ki tudtam venni a mûanyagot és akkor egy darabig megint jó volt. egyébként hugom bringája ugyanezt csinálta, ami elég érdekes, mert kb 100km mey vele évente.
szedd szét, az a biztos!
Összerakva a kettõt;
a fehér mûanyag fogak koptak el, a rugó ellenében ütközésig tudod tolni a kart, nem akad be
ismerõs, vhol a közelben van 1-2 villámgyorsan kipurcant sima no kar, pl. egy LX
ezek után váltottam véglegesen Sramra
Írta 2008. április 16. - 08:33
Oké hogy él a kompatibilitás,de gondolom fordítva fog mûködni,mint eddíg.Bár ez talán nem nagy gáz.
Írta 2008. április 16. - 08:30
Hát épp ez az.Amikor az elsõ váltókart nyomom,nem akad meg hanem mintha üresben lenne túlmegy.
Írta 2008. április 16. - 07:44
2004-es XT DC kart használok most 2004-es XTR váltóval.De botrányosan szar a hátsó váltás minõsége.Most várom az xt sort és láncot.Ha azzal sem lesz tökéletes a váltásteljesítmény,akkor gondoltam a Shadow h.váltóra,hogy azt teszek fel,de teljes cserere most nincs pénz,ezért maradna a DC kar.Oké hogy él a kompatibilitás,de gondolom fordítva fog mûködni,mint eddíg.Bár ez talán nem nagy gáz.figyelj dózer:
van dc kar. olyan váltóval váltóval használod amilyennnel akarod (ajánlott hozzá a low normal)
van rapidfire(plus) kar. szinén olyan váltóval használod amivel akarod. (elvileg top normalt ajánlottak hozzá, de sokan pl én is rf kart használok low normal h.váltóval)
shimanon belül él a kompatibilitás
Írta 2008. április 16. - 03:43
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. április 15. - 22:39
most újítottam fel egy LX váltókar párt, ez alaposan ki lett mosva brigéciolban, majd kapott mûszerolajat. a sok pici rugó és fogaskerék miatt a zsírt sztem felejtsétek el. inkjább gyakrabban olaj, ha már kenni akarjátok, ehhez nem kell szétugrasztani a mechanikát, csak a burkolatot kell leszedni.
Írta 2008. április 15. - 22:21
de nem nehéz szétszedni egy ilyet (semmit nem az..de összrakni, az a nem mindegy:D), érdemesm egnézni, és finoman bezsírozni.
Írta 2008. április 15. - 22:12
Hát épp ez az.Amikor az elsõ váltókart nyomom,nem akad meg hanem mintha üresben lenne túlmegy.
jártam így én is kb 5 éve acera x váltókarral , egy mûanyag volt elkopva benne. nem igen tudtam vele mit kezdeni. szerencsére volt egy összetört példányom is amibõl ki tudtam venni a mûanyagot és akkor egy darabig megint jó volt. egyébként hugom bringája ugyanezt csinálta, ami elég érdekes, mert kb 100km mey vele évente.
szedd szét, az a biztos!
Írta 2008. április 15. - 20:26
van dc kar. olyan váltóval váltóval használod amilyennnel akarod (ajánlott hozzá a low normal)
van rapidfire(plus) kar. szinén olyan váltóval használod amivel akarod. (elvileg top normalt ajánlottak hozzá, de sokan pl én is rf kart használok low normal h.váltóval)
shimanon belül él a kompatibilitás
Írta 2008. április 15. - 20:23
Írta 2008. április 15. - 20:04
ha akarod zsirozni ha nem , de nyilván ha szátszeded ée megnézed h mi a baja akkor be fogod...
Írta 2008. április 15. - 17:35
Írta 2008. április 15. - 17:11
Írta 2008. április 15. - 17:10
Írta 2008. április 15. - 13:51
Írta 2008. április 15. - 13:17