megszűnő termék, nincs raktáron, amúgy 4690 a listaára.
(az hogy a mexünő, rendelhető e a fritzektől, azt nem tudom, majd holnap rákérdezek (de gyanítom nem))
Bikertigger módosította - 2015. október 08. - 19:49
megszűnő termék, nincs raktáron, amúgy 4690 a listaára.
(az hogy a mexünő, rendelhető e a fritzektől, azt nem tudom, majd holnap rákérdezek (de gyanítom nem))
Bikertigger módosította - 2015. október 08. - 19:49
Ha sok pénzed van:
http://www.ebay.com/...E:X:RTQ:US:1123
13 ZusaDollár, 6 dollár a posta rá. (igen, megkérdeztem, és ennyit mondott..)
21 USD, ami kb. 6ezer ft mindennel együtt. HA hazai forgalmazó nem tudna szerezni, ez egy menekülőút
P3000 módosította - 2015. október 08. - 12:53
Elvileg bármelyik hazai shimano forgalmazó meg tudja mondani, hogy rendelhető-e.
ha kerestek hozzá egy gyári("ipszilonos") kódot, megnézem rendelhető e.
de szerintem nem.
Igen ezt én is kigugliztam, csak az ebay-eset írtam az előző posztba, azért kérdeztem, hogy itthoni forrást esetleg tud-e valaki. Ebike-on stb nincs, a helyi boltok esélytelenek, de ha mondjuk Budapesten valaki látott, akkor az megoldható ha arra járok.
Elvileg bármelyik hazai shimano forgalmazó meg tudja mondani, hogy rendelhető-e.
A sebesség mindent megold.
persze. amennyiben a shimano is pont ugyanannyit húz akkor hogyne.
Közben ezt találtam, nagyon hasznos.
Sajnos ebből hiányzik a Dynasys váltókarok húzási hossza, a sima "Shimano 10 Mountain"-al nem jön ki a 10-es lánckerekek osztása.
De a lényeg, hogy nem jó kombinálni .
Atombike módosította - 2015. október 07. - 22:45
Igen ezt én is kigugliztam, csak az ebay-eset írtam az előző posztba, azért kérdeztem, hogy itthoni forrást esetleg tud-e valaki. Ebike-on stb nincs, a helyi boltok esélytelenek, de ha mondjuk Budapesten valaki látott, akkor az megoldható ha arra járok.6 másodperc volt a gugliban
http://www.cheapbike...ear-indicators/
P3000 módosította - 2015. október 07. - 22:28
Hello,
A Shimano XT RD-M786 Shadow Plus hátsó váltó kompatibilis lehet a SRAM GX váltókarral?
mindkettő 10-es, a shimano Dyna sys-es ami 1:1 -ben vált mint a sram, ezért gondolom hogy használható lenne.
Ez így jó lehet vagy nem?
persze. amennyiben a shimano is pont ugyanannyit húz akkor hogyne.
Hello,
A Shimano XT RD-M786 Shadow Plus hátsó váltó kompatibilis lehet a SRAM GX váltókarral?
mindkettő 10-es, a shimano Dyna sys-es ami 1:1 -ben vált mint a sram, ezért gondolom hogy használható lenne.
Ez így jó lehet vagy nem?
Van ötlete valakinek, hogy hol tudnék itthon beszerezni (magyarul azt sem tudom hogy hívják) inline gear indicator-t? Egy kis műanyag vacak amit a fékváltókar váltóbowden kivezetéséhez tesznek, átbújik rajta a bowden és leolvasható rajta a hogy melyik sebességben vagy, mert egy műanyag gyűrű ráfeszül a bowdenre. Állítólag régen adták is a Dura Ace és XTR váltókarokhoz. Egyedül eBay-en találtam öt dollárért, de ő sem szállít ide, meg ha van itthon, akkor inkább a hazait választom.
Szerk.: vagyis olyan váltókarokhoz, ahol nincs beépített fokozatkijelző.
6 másodperc volt a gugliban
http://www.cheapbike...ear-indicators/
P3000 módosította - 2015. október 07. - 16:41
kérdés: montis shimano első váltóknál és váltókaroknál teljes az átjárhatóság? pl "régi" váltókar és új 2 tányéros váltó megy együtt, jól tudom ugye?
úgy tudom, igen.
Ha mégsem, gripshift vagy thumbie. (?)
A hajtómű rohadt jól néz ki, azt meg kell hagyni! Kíváncsi leszek rá, így legalább első kézből lehet infót kapni!
Ne fogd majd vissza magad!
Végre megérkezett és már a helyén van!
Végre megérkezett és már a helyén van!
Még csak 40 km van benne, tehát nem hosszú a barátság (32 / 11-42).
1. Nagyon határozott a váltás
2. A lánc a helyén maradt
3. Az állítható "kuplung" rugóerősség jó dolog
4. Nagyon(-nagyon) csendes a rendszer
5. A váltókaron a karok nagyon jó fogással bírnak, ergonomikus helyen vannak (részemről sokkal kényelmesebb mint az előző XT)
6. A régi hátsó váltó sokkal pofásabb.
A direct mount takarófedelet fogom még cserélni másra, a váltókar kijelző takarófedél nem jár a karhoz, azt 2.5 Euróért lehet kapni, majd csak megérkezik.... (igazán beleférhetne az árba). Azt hiszem nem fog hiányozni az első átdobó, a tartósságra kíváncsi leszek.
Bentről a céges hálózatról nem látszott a kép, csak most röhögök rajta.
Jobb kézzel váltasz, ha emelkedő jön, ballal meg ha haladni akarsz...
köszi, a végleges setup szerinti kormánnyal:
http://www.retrobike...hp?f=6&t=325214
Nem értem, miért hagyták el később szinte teljesen ezt a megoldást Ma már úgy kell ezekre "vadászni".
Letisztult? Visszafogott? Ez egy sárvédő..... Ha már itt tartunk akkor, bumfordi, gagyi, univerzális ami mindenre jó, de semmire igazán...és pont, hogy haza vágja a letisztult, visszafogott összképet...
Bocsánat...
Letisztult? Visszafogott? Ez egy sárvédő....Ha már itt tartunk, akkor távol tartja a kosz nagy részét a bringa többi részétől és tőlem, ...és pont, hogy a méretre nyesett pálcákkal jól be is lehetett állítani....
Nincs harag...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"