jaj, ma láttam egy biankit 8-as RX-100 szettel, és természetesen campy veloce fvk-okkal. Hagyjuk..
ellenben pakolászás közben kezembe akadt a tavaly (2014) februárjában "leírt" thumbie-kioldókar a campy ergopowerből. (Kivágta az ajtót egy autós előttem, aztán sikerült eséskor pont ráesnem a kioldókarra, és szépen lenullázni)
Akkor első impulzusban egyből HVÁ-t kontaktoltam, hátha tudna szerezni kioldókart, de végül az egyetlen alkatrész ára miatt egy komplett jobbos kart vettem, s abból került kimentésre a kioldógomb. Természetesen a régi thumbie-t megpróbáltam "ragasztani", de lebeszéltek róla, hogy az nem fogja bírni, el fog ereszteni, nem lesz jó, etc.
Most, 1.5 év után a loctite még mindig tart. Püfölöm, húzom-nyúzom, morzsolom és forgatom, de nem ereszt el. Már mindegy, így utólag.
Utólag teljesen lényegtelen, de: szerintetek egy normálisabb fémragasztóval tartott volna a kar használat közben is? Acélból van a kérdéses alkatrész, a törésről képek meg lentebb. Sokat nem spóroltam volna amúgy, de azért bánja az ember már ilyenkor, főleg, ha tényleg bírta volna a kötés..