Árnyalnám a képet kicsit.
Haver most vett Syntace karbon kormányt. Nem tudta eldönteni, 8 vagy 12 fokos hajlítású legyen. Írt a cégnek, ők mit javasolnak ? Azt írták, mind a kettőt rendelje meg, óvatosan szerelje be, tegyen szigszalagot a stucni alatti részre és menjen vele egy kis ideig és utána az egyiket küldje vissza. Így is tett, azonnal utalták vissza az kormány árát.
A webshopot nem érdekli mit csinálsz, egy potenciális vásárló vagy. Ha te is elégedett vagy velük, tőlük fogsz legközelebb vásárolni
Azért a kettő nem ugyanaz 
Egyébként ha szigszalagos módszerrel klikkenként lehet mérni a váltókar húzását, szerintem, egy fórumon "request" topikot indítva össze lehet gyűjteni az adatokat. (legalábbis WW-n néha van, hogy nyitnak ilyen-olyan "adatbázis" topikokat, ahova gyűjtik pl. a gumik tényleges szélességét, adott nyomáson-kerékszetten, etc)
Engem ami érdekelne:
-tényleg változott-e a 2015-ös campag Chorus-Rekord-SR húzása, vagy csak mese?
-Tényleg működne-e a 10s Campa Ergo-11s Shimano hátsó váltó felállás 10s sh-sram soron, mint ahogy "kiszámították"?
másik:
bbb-speedwire slick bowdennel valakinek tapasztalata? Azért kérdezem, mert ilyet kaptam (én csak csúszósat kértem) és kíváncsi vagyok, esetleg használt-e valaki ilyet, vagy szerelt-e vele bringát. (tudom, van kanócos topik, de váltókar-váltó..)
Vejne módosította - 2016. január 16. - 07:17