Lenne egy kérdésem.
Ugrálós bicajba kellene hátra váltó.
Hátulra Sram 3.0, elölre pedig pozícionálatlan Shimano felsõhüvelykes váltókar.
Összehozható ez, ugye?
Kb 4 sebességed lesz.
Lenne egy kérdésem.
Ugrálós bicajba kellene hátra váltó.
Hátulra Sram 3.0, elölre pedig pozícionálatlan Shimano felsõhüvelykes váltókar.
Összehozható ez, ugye?
A sebesség mindent megold.
ha jól tom sram shimano nem kompatibilis.
ezzel szopok én is, mert sramot akarok csak ahhoz váltókart is kéne újat vennem és úgy meg már 8 ezerrel a shimano fölött vagyok.
amugy ugrálós bicóba minek váltó?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Sziasztok!
Valaki tudja, hogy miért nem lehet a Sram X-9-es hátsó váltó alsó görgõjét betenni az X-7-be? Mert szerintem fizikai paramétereikben teljesen egyformák...
...azért a kérdés mert X-7 be kellene egy arany színû 11 fogas görgõ de az oldalon ahonnan rendelhetõ lenne azt írják, hogy csak X-9, X-0 kompatibilis...
Köszönöm:)
RAUH-Welt
B E G R I F F
nekem volt sram 5.0, tette a dolgát, nem volt vele probléma.dh-ra, ezen belül fõleg versenyzésre kellene valami mûködõképes váltásrendszer, milyet lenne érdemes?
sokan ajánlották a shimano országúti váltókat erre, az új sora elég jónak tûnik, és sorát elég sokan használnak.
hosszúkanalasról mindenki lebeszélt, de ha van valami olyan ami bírja a strapát és vált rendesen meg feszít felõlem lehet az is.
sramokról hallottam a legtöbb jót, de az x7-x9-et kicsit sokallom árban, szerintem nekem nincs olyan nagy szükségem drága váltóra, mivel elöl 1 tányér + boxguide, hátul 8 tányér lenne és nem váltok annyit.
sram sx4 vagy sx5-öt érdemes? vagy azok már a nagyon gyenge kategóriába tartoznak?
milyen váltót ajánlanátok dh-ra olyan max 5-6 ezerért? ( jó a használt is ha jó állapotú!)kinek mi vált be ezek közül?
2009-es cucc, kb júluis/augusztus óta kapható itthon. szerinted?Hát akkor marad az SLX
Valakinek van valamilyen tapasztalata róla?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a saint-hez saint vagy hone hátsóagy is kell, nem?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Hellosztok!
Lenne egy kérdésem mégpedig az h van egy deore hátsó váltóm amivel az a gond h nem rövidkanalas és tegnap ugratásnál valahogy beforgott a küllõk közé pediga kerékhez esõ legtávolabbi fogason volt a lánc!
Na szal a kérdésem az lenne h szerintetek váltsak egy rövidkanalas Hone/saint váltóra vagy elég ha kiszedek 1-2 szemet a láncból vagy valami mást tudtok javasolni?Elõre is köszi!
üdv!
Norbi
a saint-hez saint vagy hone hátsóagy is kell, nem?Köszi a tanácsot erre nem is gondoltam volna!:chin:
Ez az SLX es megoldás is tetszik de várok még egy kicsit hátha találok valami keveset futott saint et
Tulajdonképpen nem is vágom h az egész h történt:S
Hátranéztem és csak azt látom h 2 küllõ lifeg össze vissza és csattog!
A váltón meg érdekes módon nem látok semmit és ugyan olyan pontosan váltott utána is..
Lehetséges h valami mástól szakadtak ki a küllõk?(2mm es DT küllõk)
Üdv
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.