xt dualcontrol után most xt váltókar és juicy5ös kombóm van, de nagyon nem tetszik az átállás, a dc sokkal kényelmesebb volt.
így tudtam csak megoldani a bringavásárlást sajnos.
vissza szeretnék állni hamarosan, szerintetek mennyit kaphatok az xt váltókar+juicy five kékkarokért+185-ös elsõ, 160as hátsó tárcsákért?
kb
van itt, aki a dc-t nem fordított hátsóváltóval használja?
dc-t tesom nem forditott xtr valtoval rakta ossze, most a heten elvittem parszor, hat osszevissza valtogattam vele mint egy idiota. igaz en a rapidfire mellett tettem le a voksot, szerintem a dc buta otlet volt, es ahogy jott menni is fog par ev mulva.
persze ha neked meg az jon be akkor most nem fogok ellene beszelni. hasznalt arakat tudsz nezegetni a bikemag apron. de azt ugye vagod, hogy 20ezer forint az ebike-on az csak az egyik oldali...
Sziasztok.. nekem az XT váltómmal van egy kis gond 100-ból 99 szer úgy vált mint egy rolex óra... de ritkán akkorát pattan mint állat mindig aszem elszakad a lánc ( HG 53 ) mitõl van ez nincs jól beállitva.
nem az hogy nincs jol beallitva, a valtokar sajnos ilyen, nem lehet teljesen tokeletes, neha ket fog nem csuszik egymasba, es olyankor kattan. nekem is kattan az xtr. kb havonta egyszer. amellett tokeletes. ezzel egyutt kell elni.
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani hol lehet szines (akár fehér) bowdenházat venni?
Csaba8: nem lehet, hogy egy picit felkap a lánc az egyel nagyobb kerékre? (ha esetleg jobban odahuzol a karnak, vagy egy nagyon kicsit túl van feszítve a bowden)
feher bovdenszettet a BBB is csinal

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére