plusz ha már, akkor nem árt szezon elõtt kicserélni az összes bovdent-bovdenházat
Most kapott vadi új jagwire ripcord bowdenszettet
plusz ha már, akkor nem árt szezon elõtt kicserélni az összes bovdent-bovdenházat
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Van egy Sram X-9 hátsó váltóm, és egy ideje már nem vált pontosan...illetve maga a váltás mûködik, de akárhogy állítom a megfelelõ csavarokat, a fogaskoszorú alsó vagy felsõ részén "zörög" a lánc, hallom, ahogy félre akar futni. A váltófül nem lehet hajlott, ez tuti. Viszont jobban szemügyre véve a váltót észrevettem, hogy hátulról nézve nem párhuzamos a váltókörgõk függõleges síkja a fogaskoszorúval, ennek meg lehet az oka, hogy már kotyog kicsit a váltótest, nem szorosak a csapok amik összetartják. A kérdésem az lenne, hogy van-e valami házi praktika arra, hogy ezt a kotyogást mérsékeljem? Mert amúgy mûködik a váltó, szeretném még használni amíg csak lehet.
Kösz a segítséget, de úgy tûnik nem sokat javult a helyzet a kenõanyag befújásával, de még nem adom fel.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Van egy LX váltókarom, néha azt csinálja, hogy a kart koppanásig eltolom, de akadálytalanul végig megy, úgy hogy a bowdent meg sem mozdítja. Elõször arra gondoltam, hogy elkopott, de szétszedve úgy tûnt, hogy ha kopott is az nem befolyásolná a váltást, ránézésre elég jól ki van találva. Persze szétszedett állapotban mûködött rendesen. Valakinek van esetleg 5lete? Vagy csak be kellene zsírozni kissé?
Üdv Urak!
A 760as XT váltókarjaimról szeretném leszedni az ablakokat,mert csak a helyet foglalják a kományon...
Valkinek ötlete? Az nem ér,h vegyek új karokat mert azokhoz kapok takaró mûanyagot.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Van egy LX váltókarom, néha azt csinálja, hogy a kart koppanásig eltolom, de akadálytalanul végig megy, úgy hogy a bowdent meg sem mozdítja. Elõször arra gondoltam, hogy elkopott, de szétszedve úgy tûnt, hogy ha kopott is az nem befolyásolná a váltást, ránézésre elég jól ki van találva. Persze szétszedett állapotban mûködött rendesen. Valakinek van esetleg 5lete? Vagy csak be kellene zsírozni kissé?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Rövidkanalas Sram X-9-es hátsóváltó megbírkózik a 11-34es 9es fogsorral elõl 1tányér esetén, merevvázon?
pontosítok, minde shimano-nak vanMinden váltó felsõ görgõjének van ilyen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Meg tudja mondani nekem valaki miért van az XTR (új) váltó felsõ görgõjének 1-2 mm csúszkálása oldalra?