Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek újonnan váltókart akkor ahhoz adnak gyárilag bovdent avagy nem?
Adnak
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek újonnan váltókart akkor ahhoz adnak gyárilag bovdent avagy nem?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Én ez alapján szervizeltem a sajátom: » Shimano XTR Rear Derailleur Overhaul - Sick Lines – mountain bike reviews, news, videos | Your comprehensive downhill and freeride mountain bike resource
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a tiéd kicsit másabb típus, de az elv ugyanaz. Az általad linkelt pdf-ben a 7-es számú rugó mindkét végének illeszkednie kell a váltótest, illetve a váltókanál megfelelõ furataiba. Amennyiben nem illeszkedik a furatokba, úgy be tud feszülni, és a csavar meghúzása után, az általad vázolt hibajelenséget okozhatja. A másik lehetõség, hogy nem jó irányban van elõfeszítve ez a 7-es számú rugó.
menetrögzítõ a barátod
Sziasztok!
Tegnap szétesett az xtr (rd-m972) hátsó váltóm.Konrkétan a carbon kanál esett ki a helyérõl.Ezt egy imbuszcsavar tarja (tartaná) a helyén, gondolom azért, h ha eltörik, akkor pótolható legyen.Remélhetõleg nem hagytam el belõle semmit, sikerült is összeraknom nagy nehezen, de ha meghúzom az imbuszcsavart, akkor nem mozog a kanál.Ha lazán hagyom, akkor ok, de így tuti szétesne ismét és gondolom nem ez a helyes.Találtam egy robbantott ábrát és aszerint minden megvan.Valakinek hasonló tapasztalat?Esetleg cserélt már valaki kanalat?Használtan vettem, lehet az elõzõ tulaj bütykölgette,én 3x használtam.Vagy küldjem be a paul-lange-hoz?Köszi a segítséget, itt a robbantott ábra: http://www.paul-lang...D-M980-3085.pdf
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F