elvesztettem a fonalat
Nem pont kifejezetten errõl a rendszerrõl írt, hanem egy ezer éves suntour váltót hozott össze a mai rendszerekkel, de ugyanaezzel a módszerrel minden mindennel összehozható.
elvesztettem a fonalat
A sebesség mindent megold.
elvesztettem a fonalataz áttételkijátszási trükkökrõl. Nem lesz egyszerû.
csak tényleg önmagával kompatibilis és a 10es országúti rendszerhez sem jó.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Akkor hogyan kell bekötni?
Köszi Jani. Akkor a kar / váltó áttételezése más? Eddig Shimano ugye 2:1 volt, Sram 1:1. Mindegy, utánanézek...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Ezt elmagyarázod? Nem ugyanolyan széles a 9-es és a 10-es sor..?
Ezt elmagyarázod? Nem ugyanolyan széles a 9-es és a 10-es sor..?
A 970-es xtr hátsóváltót meg lehet erõszakolni,hogy 10 sebességet vigyen?
A 970-es xtr hátsóváltót meg lehet erõszakolni,hogy 10 sebességet vigyen?
amikor ilyen szines kacatot szerettem volna rendelni az ftw-tõl (-rõl?) kaptam egy emailt, hogy a posta több mint a cucc ára. a következõ volt a megoldás: átutaltam nekik a kacatok + a posta (egyszerû kisalakú borítékos levél) árát és hipp-hopp, már itt is volt. rendesek voltak.
Hát, két váltógörgõ nincs 20e
Azért szeretném valahol megvenni inkább.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek újonnan váltókart akkor ahhoz adnak gyárilag bovdent avagy nem?