Milyen shimano átdobó volt az ami kotyogott, acera alivio vagy altus ? Az én lx átdobom 10 éves és egy pici mozgása sincs!!
Nekem is van egy ilyenem nem kotyog, semmi baja pedig 1999 óta nyúzom. A mostani LX már kotyog egy ismerõsömnek.
Milyen shimano átdobó volt az ami kotyogott, acera alivio vagy altus ? Az én lx átdobom 10 éves és egy pici mozgása sincs!!
Ez lehet a rendszeres karbantartás miatt is ami már szinte a mániám! És ezt a bringa meghálálja:)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nekem Acera volt, havernek kék LX. Most már csak azt lenne jó tudni a SRAM TS is kotyog-e...
és ha shimano-ból xt, vagy xtr? van értelme költeni rá?
semmiel nem lesz jobb
átdobók jobbak a shimanok
hi
Én is x9 irányába kacsintgatok. Jelenleg slx FD-M661 felsõ bilincses átdobót használok (ez volt gyárilag a scott spark 30-on), de sárban nem vagyok megelégedve vele, nagyon összeszedi a sarat, és néha nem akar rugó erõbõl váltani. Alul húzósként használom. X9 átdobó mennyire sártûrõ?