Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Wenson (Caprine) maraton 2K5
Started by
Bagi
, 2005. February 24. 13:07
Posted 2005. June 01. - 12:47
Posted 2005. June 01. - 12:45
Posted 2005. June 01. - 12:37
hol látjátok az indexkepeket a velon? nekem nem jon be! a letoltes/kepek/mtb menupont alol!
vendég_fac€_*
Posted 2005. June 01. - 12:36
vendég_fac€_*
õket nem is láttam, de talákoztam egy apukával meg kislányával (kisbicóval nyomta még) olaszkapufele tolták a betonon:)
nagyon aranyos kiscsaj volt, lehetett vagy 10 éves.
Mi lesz az ilyenbõl?
Minden elismerésem az ifjú hölgyé!
nagyon aranyos kiscsaj volt, lehetett vagy 10 éves.
Mi lesz az ilyenbõl?
Minden elismerésem az ifjú hölgyé!
Posted 2005. June 01. - 11:46
Posted 2005. June 01. - 11:40
Köszönöm mindenkinek az elismerést!! Nem gondoltam volna, hogy kicsivel 3 óra alatt letekerem egy egytányéros dh géppel.
Amugy meg nem értem milyen kövekrõl beszéltek. Voltak kövek???![]()
Te voltál a Specialized géppel?
Posted 2005. June 01. - 11:31
vendég_fac€_*
Posted 2005. June 01. - 11:28
vendég_fac€_*
én nem akarok ellentmondani nekedDante de nekem a szilvásm. honlapja firefoxal is mûködik rendesen.
De a Bükkmaraton nekem sem:(
De a Bükkmaraton nekem sem:(
Posted 2005. June 01. - 11:26
Nicsak tényleg. De csak Internet Explorerben jön be. Hiába refreshelem a Firefoxot.
OFF Persze ebben az abszolút nihil a Bükkmarci honlapja - az CSAK IEbõl mûködik. Egyszerûen a felsõ menüsor, se Firefoxból, se Operából nem jelenik meg. :mad:
OFF Persze ebben az abszolút nihil a Bükkmarci honlapja - az CSAK IEbõl mûködik. Egyszerûen a felsõ menüsor, se Firefoxból, se Operából nem jelenik meg. :mad:
vendég_fac€_*
Posted 2005. June 01. - 11:22
vendég_fac€_*
2005-ös:)
meg is lepõdtem milyen hamar.
Tegnap este néztem meg ott.
a képrendelésrõl, meg nemtudom...
200HUF nem nagy pénz
De ha belegondolok a Blaton-átúszáson ingyen csinálnak képet mikor kikászálódsz és szólnak neked nézz ide te meg nem is tudom mivan
:D. igaz ott nem a legjobb minõség meg ott egy "nullával" több ember indul
meg is lepõdtem milyen hamar.
Tegnap este néztem meg ott.
a képrendelésrõl, meg nemtudom...
200HUF nem nagy pénz
De ha belegondolok a Blaton-átúszáson ingyen csinálnak képet mikor kikászálódsz és szólnak neked nézz ide te meg nem is tudom mivan
Posted 2005. June 01. - 11:19
Már nemazért de az eredmények már tegnap este is fent voltak a maraton oldalán.
Talán ha az eredmények menüponttal próbálkoztok;)
Na ja, a 2004-es.
Posted 2005. June 01. - 11:11
most nem tudom mi a jobb...
a tavalyi dunamarcsis cd amit megkapsz 3 hónap múlva és fél óráig keresed melyik vagy te?
esetleg egy héten belül nem kimondottan drága összegért /pl. emeltdíjas sms./ kapsz egy normális papírképet postán.
semmi nincs ingyen...
a tavalyi dunamarcsis cd amit megkapsz 3 hónap múlva és fél óráig keresed melyik vagy te?
esetleg egy héten belül nem kimondottan drága összegért /pl. emeltdíjas sms./ kapsz egy normális papírképet postán.
semmi nincs ingyen...
Posted 2005. June 01. - 11:08
Elfelejtettem valamit: legkorekktebb bringas portal a www.cyclingnews.com, de ez sajnos nem foglalkozik magyar rendezvenyekkel. Mindenesetre ajanlom mindenkinek a szinvonalas kepek es reszletes beszamolok miatt!
Posted 2005. June 01. - 11:06
Mûködik a fotórendelés menüpont a velo.hu-n! Legalábbis a kis indexképeket meg lehet nézni.
Hat b@zmeg nekem nem mukodik! Es az sem tetszik, hogy penzt kernek. Akkor tartanam jogosnak, ha rendes szolgaltatast nyujtananak. A Lapot nem akarjak fizetosse tenni.?!?!?! Rohejes lenne, mert nem is mukodik. Mondjuk mar megszoktam ebben a /**"+!%/"+= orszagban, hogy a sz@rert is fizetni kell, nem is akarmennyit! Mindenesetre tetszik a kezdemenyezes, csak a hozzaallas nem!!!
vendég_fac€_*
Posted 2005. June 01. - 10:22
vendég_fac€_*
Már nemazért de az eredmények már tegnap este is fent voltak a maraton oldalán.
Posted 2005. June 01. - 10:16
Egy nap még mindig csak 24 órából áll és valszeg a maraton szervezõi nem a net elõtt ülnek egész nap hogy csak a honlappal foglalkozzanak! Egyébként kinn van a lista!!!!!
Posted 2005. June 01. - 10:08
Jó dolog ez a velo.hu, csak nem tetszik, hogy bugos, lassú, s oxor nem logikus. De a kezdeményezést nagyon értékelem, hajrá!
Ami már kevésbé nyûgöz le, az a szilvasvaradmaraton.hu - ha már ez a hivatalos weblap, illõ lenne oda is kinyomni az eredménylistát, nem beszélve a fotókról.
Posted 2005. June 01. - 09:59
PBali!
Akkor a te csapattársaddal találkoztam Egerben a kórházban. Szerintem azért kellett bevinni, mert a sebet ki kellett tisztítani és össze kellett varrni, amihet a sátorban nem voltak kellõen sterilek a körülmények. Meg gondolom egy röntgent is csináltak, hogy nem tört-e semmi(saját esetembõl kiindulva).
Az orvosok nagyon rendesek voltak, bár már kicsit unták a biciklistákat, mert aznap kb. 20-at szállítottak be...
Ja és hálás köszönet azoknak a srácoknak, akik az esésem után egybõl megálltak és levittek az út közepérõl meg segítséget is hívtak.
Akkor a te csapattársaddal találkoztam Egerben a kórházban. Szerintem azért kellett bevinni, mert a sebet ki kellett tisztítani és össze kellett varrni, amihet a sátorban nem voltak kellõen sterilek a körülmények. Meg gondolom egy röntgent is csináltak, hogy nem tört-e semmi(saját esetembõl kiindulva).
Az orvosok nagyon rendesek voltak, bár már kicsit unták a biciklistákat, mert aznap kb. 20-at szállítottak be...
Ja és hálás köszönet azoknak a srácoknak, akik az esésem után egybõl megálltak és levittek az út közepérõl meg segítséget is hívtak.
Posted 2005. June 01. - 09:39
Posted 2005. June 01. - 08:37
HÁt ha arról lenne szó, hogy az elsõ egynéhány helyezésetek múlna az elszámításon, akkor megérteném a haragotokat, de így?
Azért lehetne pontosabb is a mérés! Majdnem utolsónak értem be, aztán 137. vagyok a lista szerint, haverom meg, aki már régen elfelejtette az egész versenyt mire én beértem, a 198.! Azért ezt nem így kellene csinálni! Ha itt pontatlanság van, akkor máshol is lehet.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti

Sign In
Create Account

Back to top