Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Wenson (Caprine) maraton 2K5

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
400 hozzászólás a témában

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

Tuti pálya Király lejtõkkel, nem az a tipikus nagymutter is legurul rejta a 28-as szovjettel. Frankón köves technikás szakaszok, szóval zsírfeka.

én lementem volna kempingggel is azzal izgalmasabb lett volna egy kicsit.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Arra nem gondoltál, hogy ikrek lehettek.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nekem még az tünt fel a maraton kapcsán (ugyebár én a 117-en indultam) hogy a regisztrációnál és az elsõ 3 frissítõponton ugyanaz a csaj "szolgált" ki állandóan ... nem tudom, hogy hogyan csinálta de mindig ott volt a következõ frissítõponton ... remélem nem bringával ment át a másikra, mert az kissé lealázó és megsemmisítõ lenne, hogy õ mindig hamarabb ért oda teljesen frissen és fitten, hogy engem felfrissítsen :D :D

vagy lehet hogy 3as ikrekrõl van szó ... ??? :D
Mert tekerni jó!

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Nem volt rossz a maraton, de a regisztráció vontatotsága és a poló hiánya elég negatívan hat.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Nagyon zsír maraton volt ez a Szilvásváradi. Tuti pálya Király lejtõkkel, nem az a tipikus nagymutter is legurul rejta a 28-as szovjettel. Frankón köves technikás szakaszok, szóval zsírfeka. Az itatópontok racionálisan voltak elhelyezve és innivaló is sok volt.

Jut eszembe - sikerült valakinek rajtam kívül összefutni egy néMet lovas turista csoportal a cél elõtti utolsõ lejtön? Roppant kellemes társaság volt. Sikerült meglátogatnom egy konkrétabb csalánkonstellációt nekik köszönhetõen. Mind1.

Továbbra is legalább ilyen színvonalú maratont kíváno mindenkinek.

Keep on Rollin' :)

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Nem is gondoltam arra hogy ölni fogtok emiatt! :)
Személy szerint nekem szimpatikus volt ez a maraton. Etetõpontokon kánaán, elég jó kijelölések. Nem tudom közületek ki volt Buda Maratonon, de össze sem hasonlítható a kijelölés színvonala a szilvásváradival. Budán a partjelzõk cigizgettek, telefonálgattak és ha megálltál mellettük akkor esetleg el méltóztatták árulni az utvonalat. Egyszóval elég színvonalasra sikeredett eme rendezvény. Akit meg zavar a rázópad induljon krosszmotorral.

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás

HÁt ha arról lenne szó, hogy az elsõ egynéhány helyezésetek múlna az elszámításon, akkor megérteném a haragotokat, de így?

Harag??!
Én egyáltalán nem haragszom emiatt, sõt igy is meg vagyok elégedve a teljesitményemmel, ahhoz képest, hogy nem készültem fel. Egyébként a kitett papiron ott volt, hogy az eredmények nem véglegegesek. Csak ha már szóbakerült, megemlitettem a dolgot. :)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Kedves Lensver!

Így próbáljon az ember fia cyber-udvarolni. A teljesítményed látványa nem lelombozó volt számomra, hanem megsemmisítõ. Már csak azért is, mert ott és akkor rajtad kívül senkit sem láttam feltekerni. Azért holnaptól nem kezdek sakkozni (ahoz úgyis hülye vagyok), de lehet, hogy két hétre kitelepülök a Katonasírokhoz és minden nap fel meg leszopatom magamat.

Orális fixáció? :D LOL
WaNNaRiDE

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Kedves Lensver!

Így próbáljon az ember fia cyber-udvarolni. A teljesítményed látványa nem lelombozó volt számomra, hanem megsemmisítõ. Már csak azért is, mert ott és akkor rajtad kívül senkit sem láttam feltekerni. Azért holnaptól nem kezdek sakkozni (ahoz úgyis hülye vagyok), de lehet, hogy két hétre kitelepülök a Katonasírokhoz és minden nap fel meg leszopatom magamat.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
No igen, patentszem rulez. (Connex láncban dettó :) )

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás

Zergének az elsõ váltókar mechanikája romlott el, emiatt az egyáltalán nem feszítette a bowdent, igy az átdobó leváltott kistányérra. Szóval itt nem a láncról volt szó.

Itt KillerTom arra gondolt, ha Zergének Sram lánca lett volna, akkor egy mozdulattal szétbonthatta volna, kifûzte volna az elsõ váltó keretébõl (ami a kislánckeréknél volt) és igy kiiktatott elsõ váltóval középsõ tányéron vígan nyomhatta volna tovább.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zergének az elsõ váltókar mechanikája romlott el, emiatt az egyáltalán nem feszítette a bowdent, igy az átdobó leváltott kistányérra. Szóval itt nem a láncról volt szó.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Azért mikor ehhez a részhez értem, már nem birtam ki röhögés nélkül:

"Elértem Szarvaskõre, itt botot kellet cserélni, hogy ne surrogjon 32x 32 áttételnél a lánc. Egyszer csak utolértem Totyát. Majd Szilárdot, de ekkor kiesett a kisfám, mert korhadt volt. Kicseréltem egy másikra, majd egy másikra, majd a következõ tök jó lett.

Hat en tuti ebbol az okbol is a sram lancot favorizalom. ilyen esetben csak kiakasztom a valtobol, es kezzel-labbal dobalom ahol kell.. ertekes helyezeseket- az O eseteben- nem veszitenek a megfelelo bot darab keresese miatt..
( . ) ( . ) \l/ 8====O

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
HÁt ha arról lenne szó, hogy az elsõ egynéhány helyezésetek múlna az elszámításon, akkor megérteném a haragotokat, de így?

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Szerintem is van valami furcsa az eredmények körül!
A helyszínen a papír szerint százötvenvalahányadik voltam, míg a végleges táblázatban már százhetvenvalahányadik lettem. Amúgy nekem a mért idõm jó.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.170 hozzászólás
Érdekes eredmények vannak!

Haverom sokkal-sokkal hamarabb beért, mint én, mivel nekem kétszer volt defektem és másodjára sokáig az út szélén a céltõl 5 km-re dekkoltam, míg végre kaptam szingószelepes belsõt és ki is futottam az idõbõl.
Viszont én 137. lettem 4:57:03 idõvel, pedig ekkor még valahol a katonsírok elõtt járhattam és ha nincs a 2. defekt és az út szélén álldogálás, akkor se érek be ennyi idõ alatt. Haver 197. lett 5:19:36 idõvel.

Most akkor hogy is van ez az eredmény? Hogy tévedhetnek ennyit?

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
A start elõtt fél órával vettem a belsõt a kerékpárkölcsönzõben:)
Csak autószelepes volt, de szerencsére nem kaptam defektet:)
De hallottam olyanról aki 5öt is kapott.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.170 hozzászólás

Ehezképest milyen a Zempléni maraton hosszútávja?

Kemény!

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.170 hozzászólás

Ultio: Akkor veled találkoztam! :) Us. Postalos mezben voltam és autó szelepes belsõt tudtam volna adni neked, de az nem voltjó:(

Velem. Azért köszi a segítõ szándékot! Elárulom, hogy volt aki nem akart segíteni, meg se állt, egy szót se szólt a kérdésemre, csak lehajtotta a fejét és gurult tovább. De pár bicajos volt csak ilyen!

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Most olvastam el Zerge írását a veló-n! Minden tiszteletem az övé, hogy ilyen mûszaki problémák mellett sem adta fel a versenyt, sõt még igyekezett is elõzgetni! Azért mikor ehhez a részhez értem, már nem birtam ki röhögés nélkül:

"Elértem Szarvaskõre, itt botot kellet cserélni, hogy ne surrogjon 32x 32 áttételnél a lánc. Egyszer csak utolértem Totyát. Majd Szilárdot, de ekkor kiesett a kisfám, mert korhadt volt. Kicseréltem egy másikra, majd egy másikra, majd a következõ tök jó lett. Bírta a 32x 11-32 váltást is tökéletesen."

Hát, lehet igy is csinálni, és végigcsinálni. Respect.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.