Tuti pálya Király lejtõkkel, nem az a tipikus nagymutter is legurul rejta a 28-as szovjettel. Frankón köves technikás szakaszok, szóval zsírfeka.
én lementem volna kempingggel is azzal izgalmasabb lett volna egy kicsit.
Tuti pálya Király lejtõkkel, nem az a tipikus nagymutter is legurul rejta a 28-as szovjettel. Frankón köves technikás szakaszok, szóval zsírfeka.
HÁt ha arról lenne szó, hogy az elsõ egynéhány helyezésetek múlna az elszámításon, akkor megérteném a haragotokat, de így?
Kedves Lensver!
Így próbáljon az ember fia cyber-udvarolni. A teljesítményed látványa nem lelombozó volt számomra, hanem megsemmisítõ. Már csak azért is, mert ott és akkor rajtad kívül senkit sem láttam feltekerni. Azért holnaptól nem kezdek sakkozni (ahoz úgyis hülye vagyok), de lehet, hogy két hétre kitelepülök a Katonasírokhoz és minden nap fel meg leszopatom magamat.
Itt KillerTom arra gondolt, ha Zergének Sram lánca lett volna, akkor egy mozdulattal szétbonthatta volna, kifûzte volna az elsõ váltó keretébõl (ami a kislánckeréknél volt) és igy kiiktatott elsõ váltóval középsõ tányéron vígan nyomhatta volna tovább.Zergének az elsõ váltókar mechanikája romlott el, emiatt az egyáltalán nem feszítette a bowdent, igy az átdobó leváltott kistányérra. Szóval itt nem a láncról volt szó.
Azért mikor ehhez a részhez értem, már nem birtam ki röhögés nélkül:
"Elértem Szarvaskõre, itt botot kellet cserélni, hogy ne surrogjon 32x 32 áttételnél a lánc. Egyszer csak utolértem Totyát. Majd Szilárdot, de ekkor kiesett a kisfám, mert korhadt volt. Kicseréltem egy másikra, majd egy másikra, majd a következõ tök jó lett.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
vendég_fac€_*
Ehezképest milyen a Zempléni maraton hosszútávja?
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Velem. Azért köszi a segítõ szándékot! Elárulom, hogy volt aki nem akart segíteni, meg se állt, egy szót se szólt a kérdésemre, csak lehajtotta a fejét és gurult tovább. De pár bicajos volt csak ilyen!Ultio: Akkor veled találkoztam!
Us. Postalos mezben voltam és autó szelepes belsõt tudtam volna adni neked, de az nem voltjó
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti