Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Wenson (Caprine) maraton 2K5

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
400 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

- Natinak csak annyit, hogy nem véletlenül nem lehet módosítani: Ha módosítasz az változtatással jár az elõzõleg átellenõrzött listában, és ha ezt szombaton teszed, amikor még másik 200 akar módosítani és 300 új benevezni, akkor könnyebben csúszik hiba a regisztrációba, például 1 apró fül ki-ikszelése elmarad, így marad a lány a fiúk között... És így nincs benne az eredménylistában elsõre...

Hali! Már bocsi, de szombat délelõtt álltam be a sorba. Akkor elõttem volt 3-4 regisztráló, mögöttem még 2. Az egyik rendezõlány szerint addig kb. huszan akarták módosítani a nevezésüket. Tehát milyen 200 emberrõl van itt szó?? És mennyivel rosszabbul jártatok, amikor akkor kellett módosítani, amikor már 40 perces lett a sor (akkor délelõtt el lettem küldve, mondván, hogy túl sokan vannak most).
Akkor délben a következõ párbeszéd zajlott le - pedig csak páran álltunk ott.

lány: -azért nem lehet módosítani a nevezést, mert már vagy 20 ember akart változtatgatni, mióta mi itt vagyunk
mi: - annak a húsznak ugye mind sikerült?
lány: - igen
mi: de akkor a 21. sem lehet akadály?
lány: de, most már igen

Nos, egész pontosan én ezen csodálkoztam egy kissé!

Egyébként meg örülök, hogy végül tudtam változtatni, a maratonról meg csak annyit, hogy továbbra is a kedvencek közé tartozik. Isteni a terep, jövõre se legyen ez másképp.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
:)
Ausztria, Kenguruk földje!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás

Kedves Misee!
Egyébb maratonokon a regisztrációt, ezáltal az "elfogyott a póló"-t már megoldották. Papírtáskába beleraktak mindent, rajtszámot, pólót, kötegelõt a rajtszám felfogatásához. A sátrak tetjére kb. 2 méter magasságban helyezték ki a betüket, hogy lehessen látni kinek hova kell állnia, nem pedig csípõmagasságban, hogy csak az elsönek odaérkezök lássák.
Talán még annyi, hogy az ördögoldal tetjén egy kis víz jól jött volna.

Hát tavaly király kis Caprine-es táskában volt(még caprine-es nyakbaakasztó is volt)...még megvan valahol...kár hogy idén nem így volt...nahh mind1...

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Szerintem jó maraton volt... még a bal oldalam lezúzását is megérte. :)
WaNNaRiDE

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Kedves Misee!
Egyébb maratonokon a regisztrációt, ezáltal az "elfogyott a póló"-t már megoldották. Papírtáskába beleraktak mindent, rajtszámot, pólót, kötegelõt a rajtszám felfogatásához. A sátrak tetjére kb. 2 méter magasságban helyezték ki a betüket, hogy lehessen látni kinek hova kell állnia, nem pedig csípõmagasságban, hogy csak az elsönek odaérkezök lássák.
Talán még annyi, hogy az ördögoldal tetjén egy kis víz jól jött volna.

LacKona86

LacKona86

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Szerintem állat volt a maraton és csak így tovább;)
Tényeg ez itthon az egyik legjobb.

A goa (techno) nekünk tetszett és jót aludtunk rá;) bár valszeg pont jó távolságban voltunk tõle, ahoz hogy el lehessen rá aludni:)

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Sziasztok!

Én a Szilvásvárad Maraton egyik oszlopos rendezõje vagyok.
Igazából nem akartam írni a fórumba, de aztán olvasgatva a hozzászólásokat, mégis úgy éreztem, hogy nem ártana.
Nem leszek valami összeszedett, csak ami eszembe jut.
Ja meg nem sírásnak szánom.

- Aki nem kapott pólót küldjön e-mailt a biztonság kedvéért a honlapunkon található címre. Csak az légyszi aki tényleg nem kapott! A tavalyi 982 indulóhoz képest a +300 ember jelentõs extra, nem könnyû vele számolni, semmilyen téren.
- A szombati regisztrációnál azért volt az idegeskedés, mert sok versenyzõ arogánsan viselkedett, nem akarta elfogadni, hogy nem lehet variálni, valamint több mint 300-an szerettek volna még gyorsan benevezni, szinte egyszerre. Aztán a "rendes" bicajosok is megsínylették, mert az adott rendezõ a végére már jól fel lett húzva... :(
- Az A-Z-igy betûk arányosan lettek szétosztva. 4. éve ugyanezt a rendszert csináljuk, mivel mi találtuk ki... Eddig mindig mûködött. Az a baj, hogy rosszul lett kiragasztva, erre nem figyeltünk a nagy sietségben, ezért lett a kavarodás.
- Az eredménylista jó, 50-60 helyet nem változott, csak a versenyen a kategóriánkénti volt kint, a neten meg fent van a kategóriánkénti és az abszolút is.
- Az ilyen haverom ekkor jött be meg egyebekre azt tudom mondani, hogy mindenki akkor lett beírva a gépbe, amikor átment a célvonalon. Utólag nem lettek kitalálva rajtszámok és nem lettek csak úgy beírogatva random idõkkel.
- Natinak csak annyit, hogy nem véletlenül nem lehet módosítani: Ha módosítasz az változtatással jár az elõzõleg átellenõrzött listában, és ha ezt szombaton teszed, amikor még másik 200 akar módosítani és 300 új benevezni, akkor könnyebben csúszik hiba a regisztrációba, például 1 apró fül ki-ikszelése elmarad, így marad a lány a fiúk között... És így nincs benne az eredménylistában elsõre...
- A pálya akinek túl köves az menjen országútra, ez hegyikerékpár. Az ittteni pályák eddig is hasonlóak voltak. A mostaninál az volt a cél, hogy minél szebb helyeken menjen.
- Ahol már látszott, hogy elfogy a víz, ott mindenhol pótolták! Az elõbb menõk sajna magukra locsoltak nagyon sokat. A Bükk tetején meg nem egyszerû vizet fakasztani. De megvoltak a tartalékok, csak elõ kellett szedni. Eddig 3 sokkal borongósabb maratonunk volt, kisebb hõséggel...
-A Techno zene minket is idegesített.Nem mi hívtuk. Én magam harcoltam a gyerekkel, hogy hagyja már abba, hogy tudjam éjjel nyugodtan rendezni a benevezetteket, ti meg hogy tudjatok aludni.
- A csaj, akit valaki 3-szor látott ugyanaz.

Szerintem menjetek el a többi maratonra, aztán nézzétek meg azokat összehasonlításul.

Ennyi.
Béke.
No Pain, No Gain.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás

én nem akarok ellentmondani nekedDante de nekem a szilvásm. honlapja firefoxal is mûködik rendesen.:)
De a Bükkmaraton nekem sem:(

Most néztem meg és nekem tökéletesen bejön firefoxal a bükkmaraton honlapja!

A képrendeléshez meg annyit, hogy aki nem tudja behozni a velo.hu-n az esetleg megnézheti a celfoto.hu.n (több mint 1000kép van fenn) Persze ott is pénzbe kerül, de abba gondoljatok bele, hogy mindkét vállalkozás teljesen független a maratonoktól és azért találták ki, hogy aki gondolja rendelhet magáról képet (ugy tudom, hogyha lenne rá igény, akkor pólót, posztert egérpadot stb... is lehetne késõbb rnedelni a célfoton) Egxébként az egész dolog a livesportfotos kitalációja és külföldi maratonokon rendre találkozok velük, aztán küldik levélben az ajánlatot, hogy miket vehetek a saját képemmel. (persze egy sima fotó az itthoni ár hétszerese + postaköltség)

fapuma

fapuma

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás

A jövõre okulásul: azt hiszem 200 Ft volt helyszínen a rendelés. Kifizettük és estére megérkezett e-mailben a fotó. :)

150 Ft ;) ...de Sopronban még csak 100. Lehet hogy év végére már egy ezres lesz :D

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Nem tudom néztétek-e,de jó kis Wenson bikeok voltak kiállítva.Kérdeztem az egyik srácot,hogy a piros xtr-es Master vázra épített bicaj kb mennyibe fáj de sajna nem tudta megmondani...jahh meg volt egy másik..avid tf-kel egyszerûbb felszereltséggel,tesómnak tök jó lenne....csak annak se tom az árát...
Amugy az xt-s master 300eFt ha jól emléxem(sport kiállításon ott volt)
Ha vki tud vmi bõvebben írjon plíííz.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A jövõre okulásul: azt hiszem 200 Ft volt helyszínen a rendelés. Kifizettük és estére megérkezett e-mailben a fotó. :)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
és csak akkor küldik ha a della megérkezett hozzájuk.

Annyi fotós volt, remélem sok képet lehet majd nézegetni errõl a maratonról!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
kicsit felületes voltam úgy látszik.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

a celfoto-n postai utánvét van.
az no good?

höh?

vagy bankátutalás vagy feladod csekken.
Olvasd át mégegyszer. Vagy valamit nem olvastam el rendesen?
Én nem hõbörgök csak voltam már balatonátúszáson is és ott ingyen csinálták, igaz ott 10000ember volt.
Inkább az zavar, hogy a posta lenyúl 460HUF ért 230HUFt:mad:
mind1. Legközelebb okosabb leszek:)
REmélem jó minõségû lesz a fénykép!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
a celfoto-n postai utánvét van.
az no good?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az árral nekem sincs bajom, remélem SMSben is lehet majd fizetni, mert ez a bankátutalás egy hatalmas szívózás...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

OFF
Sajnálom, hogy lassan megszûnik az ingyenesség, de jó képekért hajlandó vagyok fizetni. Igaz, nem sokat, de ennyiért sztem megéri.

nem mindegyik kép egészen jó de amin én vagyok tûrhetõ.
legalább lesz egy kép rólam ahol bringázom. kirakhatom a falra...
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
OFF

Azért gondoljatok bele, miért fizettek, és mennyit:
Egy normális fényképezõgép, vakuval, optikával, megfelelõ méretû memóriával simán belekerül egy elfogadható autó árába. A fotós nem most kezdte a fényképezést, tehát rutinos, szakértõ abban, amit csinál (legalábbis ez a kívánatos). Aztán egy egész napot melóval tölt, utána a képeket megfelelõen kezeli, rakosgatja. Akinek kell fotó, elõhívatja, tehát ez is benne van az árában! Ezért kerül ennyibe. És nem is rendel mindenki, ezt is bele kell kalkulálni.
Tehát, sztem nem sok pénz, hogy egy profi (hivatásos) fotós készít rólad képet, amit megvásárolhatsz.
Mondjuk lehetne pl. 10 db után 1 grátisz. De elég kis tétel ahhoz képet, amit bringázásra költünk. Leagalábbis én így vagyok vele.

Ha drágállod, kérd meg a szomszédot, hogy fotózzon. Nem kötelezõ rendelni, lehet, hogy szuper lesz a kép, de lehet, hogy nem sikerül.

Sajnálom, hogy lassan megszûnik az ingyenesség, de jó képekért hajlandó vagyok fizetni. Igaz, nem sokat, de ennyiért sztem megéri.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ha nagyobb a kép senki nem rendel csak elmenti magának.
ki van az találva.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

nagyon aranyos kiscsaj volt, lehetett vagy 10 éves.
Mi lesz az ilyenbõl?

Te, pedálfil!

Amúgy a célfotó árával semmi baj nincs, csak a honlapra rakhattak volna egy nagyobb letölthetõ változatot.

A DM-rõl nekem nem küldték el a CD-t. úgyhogy SZVM rulez!