- Natinak csak annyit, hogy nem véletlenül nem lehet módosítani: Ha módosítasz az változtatással jár az elõzõleg átellenõrzött listában, és ha ezt szombaton teszed, amikor még másik 200 akar módosítani és 300 új benevezni, akkor könnyebben csúszik hiba a regisztrációba, például 1 apró fül ki-ikszelése elmarad, így marad a lány a fiúk között... És így nincs benne az eredménylistában elsõre...
Hali! Már bocsi, de szombat délelõtt álltam be a sorba. Akkor elõttem volt 3-4 regisztráló, mögöttem még 2. Az egyik rendezõlány szerint addig kb. huszan akarták módosítani a nevezésüket. Tehát milyen 200 emberrõl van itt szó?? És mennyivel rosszabbul jártatok, amikor akkor kellett módosítani, amikor már 40 perces lett a sor (akkor délelõtt el lettem küldve, mondván, hogy túl sokan vannak most).
Akkor délben a következõ párbeszéd zajlott le - pedig csak páran álltunk ott.
lány: -azért nem lehet módosítani a nevezést, mert már vagy 20 ember akart változtatgatni, mióta mi itt vagyunk
mi: - annak a húsznak ugye mind sikerült?
lány: - igen
mi: de akkor a 21. sem lehet akadály?
lány: de, most már igen
Nos, egész pontosan én ezen csodálkoztam egy kissé!
Egyébként meg örülök, hogy végül tudtam változtatni, a maratonról meg csak annyit, hogy továbbra is a kedvencek közé tartozik. Isteni a terep, jövõre se legyen ez másképp.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére