Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Wenson (Caprine) maraton 2K5

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
400 hozzászólás a témában

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Biztos dolgoznak az oldalon, mert reggel még volt egy külön Fotórendelés gomb.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
most én sem találtam.
lehet levették.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
hol látjátok az indexkepeket a velon? nekem nem jon be! a letoltes/kepek/mtb menupont alol!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
õket nem is láttam, de talákoztam egy apukával meg kislányával (kisbicóval nyomta még) olaszkapufele tolták a betonon:)
nagyon aranyos kiscsaj volt, lehetett vagy 10 éves.
Mi lesz az ilyenbõl?

Minden elismerésem az ifjú hölgyé!

fapuma

fapuma

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Azért a tandemes apuka se volt semmi a fiával...végignyomták?

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Köszönöm mindenkinek az elismerést!! Nem gondoltam volna, hogy kicsivel 3 óra alatt letekerem egy egytányéros dh géppel.

Amugy meg nem értem milyen kövekrõl beszéltek. Voltak kövek??? :D :D

Te voltál a Specialized géppel?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF hmmm...biztos a készülékemben van a hiba - de a bükkért grrrrrr...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
én nem akarok ellentmondani nekedDante de nekem a szilvásm. honlapja firefoxal is mûködik rendesen.:)
De a Bükkmaraton nekem sem:(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nicsak tényleg. De csak Internet Explorerben jön be. Hiába refreshelem a Firefoxot.

OFF Persze ebben az abszolút nihil a Bükkmarci honlapja - az CSAK IEbõl mûködik. Egyszerûen a felsõ menüsor, se Firefoxból, se Operából nem jelenik meg. :mad:

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
2005-ös:)
meg is lepõdtem milyen hamar.
Tegnap este néztem meg ott.

a képrendelésrõl, meg nemtudom...
200HUF nem nagy pénz
De ha belegondolok a Blaton-átúszáson ingyen csinálnak képet mikor kikászálódsz és szólnak neked nézz ide te meg nem is tudom mivan :D:D. igaz ott nem a legjobb minõség meg ott egy "nullával" több ember indul :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Már nemazért de az eredmények már tegnap este is fent voltak a maraton oldalán.
Talán ha az eredmények menüponttal próbálkoztok;)

Na ja, a 2004-es. :)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
most nem tudom mi a jobb...
a tavalyi dunamarcsis cd amit megkapsz 3 hónap múlva és fél óráig keresed melyik vagy te?
esetleg egy héten belül nem kimondottan drága összegért /pl. emeltdíjas sms./ kapsz egy normális papírképet postán.

semmi nincs ingyen...
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Elfelejtettem valamit: legkorekktebb bringas portal a www.cyclingnews.com, de ez sajnos nem foglalkozik magyar rendezvenyekkel. Mindenesetre ajanlom mindenkinek a szinvonalas kepek es reszletes beszamolok miatt!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

Mûködik a fotórendelés menüpont a velo.hu-n! Legalábbis a kis indexképeket meg lehet nézni.:)

Hat b@zmeg nekem nem mukodik! Es az sem tetszik, hogy penzt kernek. Akkor tartanam jogosnak, ha rendes szolgaltatast nyujtananak. A Lapot nem akarjak fizetosse tenni.?!?!?! Rohejes lenne, mert nem is mukodik. Mondjuk mar megszoktam ebben a /**"+!%/"+= orszagban, hogy a sz@rert is fizetni kell, nem is akarmennyit! Mindenesetre tetszik a kezdemenyezes, csak a hozzaallas nem!!!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Már nemazért de az eredmények már tegnap este is fent voltak a maraton oldalán.
Talán ha az eredmények menüponttal próbálkoztok;)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Egy nap még mindig csak 24 órából áll és valszeg a maraton szervezõi nem a net elõtt ülnek egész nap hogy csak a honlappal foglalkozzanak! Egyébként kinn van a lista!!!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jó dolog ez a velo.hu, csak nem tetszik, hogy bugos, lassú, s oxor nem logikus. De a kezdeményezést nagyon értékelem, hajrá! ;) Ami már kevésbé nyûgöz le, az a szilvasvaradmaraton.hu - ha már ez a hivatalos weblap, illõ lenne oda is kinyomni az eredménylistát, nem beszélve a fotókról.

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
PBali!
Akkor a te csapattársaddal találkoztam Egerben a kórházban. Szerintem azért kellett bevinni, mert a sebet ki kellett tisztítani és össze kellett varrni, amihet a sátorban nem voltak kellõen sterilek a körülmények. Meg gondolom egy röntgent is csináltak, hogy nem tört-e semmi(saját esetembõl kiindulva).
Az orvosok nagyon rendesek voltak, bár már kicsit unták a biciklistákat, mert aznap kb. 20-at szállítottak be...
Ja és hálás köszönet azoknak a srácoknak, akik az esésem után egybõl megálltak és levittek az út közepérõl meg segítséget is hívtak.

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Mûködik a fotórendelés menüpont a velo.hu-n! Legalábbis a kis indexképeket meg lehet nézni.:)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.170 hozzászólás

HÁt ha arról lenne szó, hogy az elsõ egynéhány helyezésetek múlna az elszámításon, akkor megérteném a haragotokat, de így?

Azért lehetne pontosabb is a mérés! Majdnem utolsónak értem be, aztán 137. vagyok a lista szerint, haverom meg, aki már régen elfelejtette az egész versenyt mire én beértem, a 198.! Azért ezt nem így kellene csinálni! Ha itt pontatlanság van, akkor máshol is lehet.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti