Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Wenson (Caprine) maraton 2K5

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
400 hozzászólás a témában

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Eredmények

http://velo.hu/index...id=49&tx_ttnews[tt_news]=1171&tx_ttnews[backPid]=3&cHash=35b2031b12

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás

... bemelegítés közben a Szalajka-völgy egy emelkedõs részén szembõl nagy tempóval érkezõ csapat egyik tagja az elõttem haladó társamnak frontálisan ütközött. Mi az út jobb oldalán, egymás mögött haladtunk. Szerencsére nem történt nagy baj, de társam nagyon kibukott a dolgon. Legalább mi kerékpárosok jobban figyeljünk egymásra!!...

Az egyik haverom volt, aki nekiütközött a társadnak, ezúton is elnézést kérek helyette. Elég jól mentünk ott lefele és egy kissé sáros rész volt az, az út közepén meg rázós köves rész volt. Én ott mentem középen, mert nem akartam sáros lenni (aztán persze verseny közben mégis az lettem), haver meg tõlem balra hátrébb. Én láttam, hogy jöttök szembe és csodálkoztam is, hogy a haver miért nem megy már arrébb. Hát nem tudom hova figyelt, de azért tényleg nagyobb baj nélkül sikerült megúszniuk a dolgot...

Azért a verseny közben a pályán is voltak érdekes dolgok: egy lovascsapat bóklászott többször is a pálya útvonalán. Én egy jó kis lejtõnél találkoztam velük, de már elõtte az egyik lovas figyelmeztetett, hogy jönnek és lassitsak le mikor elhaladok mellettük, mert a lovak megbokrosodnak.
Ugyanez a szerencsétlenkedõ csapat a befutó elõtti utolsó lejtõn is végiglovagolt, ezt már a kempingbõl láttam. Ott is elég jól lehetett menni, és hát elég kellemtlen lehet 40 körül zúgva egy kanyarban hirtelen feltûnõ és vészesen közeledõ lósegg látványa...

A kis árkokat keresztbe az úton én nagyon élveztem, annak ellenére, hogy nem mindet sikerült tökéletesen átugranom! Jó volt nézni, ahogy az elõttem menõk sorban ugrándoznak:)

A meredekebb emelkedõk tényleg kemények voltak nekem is és minden tiszteletem azoké, akik fölfele is tekerték. Igy legalább látjuk, hogy nem lehetetlen és van hova fejlõdnünk!

Én remélem, hogy jövõre is ez a pálya lesz!:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
nem volt pohár... nekem az utolsó itatópontnál csak egyetlen lukas pohárból adták a cuccot :) azért köcsög dolog ez a maraton, órákig fogadkoztam közben, hogy szembeköpöm a pályakijelölõket az alattomos emelkedõkért, de most itt a gép elõtt ülve az jár a fejembe, hogy jövöre ugyanitt, ugyanezen a lejtõn. mazochizmus... nameg persze azok az apró momentumok, amikor a patak mellett leteszed a sáros biciklit és megmosod az arcod a hûvös vízben, vagy egy jó kis zúzatós lefelé után érezni a flow-t. most már a seggem se fáj. annyira.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De mit nem tudtak vele tenni? Ezt már varrni kellett volna, vagy mi volt a gond?
Azért ez elég szörnyû!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Sziasztok!
Szerintem sem kell túlzásba vinni ezt a jelöljünk meg minden lyukat, meg átfolyást dolgot. Végülis arról szól a maraton, hogy minden pillanatban maximális figyelemmel add ki magadból a legjobbat, amit tudsz (szerintem). Márpedig ha folyamatosan figyelmeztetések lennének mindenhol, az talán elvenné a "játék" gyönyörét.
Más: csapattársam (Ata) bukott egy nagyot, és felszakadt a könyöke. Találkoztam vele egy keresztezõdésben, és elég szarul nézett ki. Próbáltam segytséget hívni, de a rajtszámon csak a Bükki Nemzeti Parknak a telszámát találtam. Legurultam a következõ rendezõig, és szóltam nekik, akik megnyugtattak, hogy most rögtön elindulnak fölfele, és megkeresik. Ata egy-másfél óra várakozás után elindult lefele, és egy kb. másfél óra alatt le is ért. Ott az elsõsegély sátorban azt mondták, hogy nem tudnak ilyen sebet ellátni, menjen be Egerbe. Ez azért egy kicsit furcsa...
Ízirájder öcsém...

Gyilkos Lódarazsak SE - Killer Hornets

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Dante:Lottóznod kéne! Úgy nyulaztam a pocsolyákat, h nem érte sár a bájkot! Viccet félretéve 39-esen indultan és úgy látszik jól manõvereztem. Pont a hetekig tartó esõk idején adtam fel nevezésem, így lett 39.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Pedig hogy féltünk pár hete az esõtõl és a sártól!

Miért, neked nem kellett két órán át mosni a bringát a végén? :juhu:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hehh, ami a kulacselhagyást illeti - én pl a második frissítõnél adtam le egy kukába az egyik szervezõnek, mert nem kellett. Ott tünt fel, hogy "basszus, én mindvégig cipelek fél kiló plusszt, amihez hozzá se nyúlok". Szerencsére csak egy használt Powerade-es palack volt a mezembe gyûrve, úgyhogy nem nagy kár. :) Szóval nekem nagyon el volt találva a frissítés sûrûsége - mindenhol 2 pohár be, 1 a fejre és lehetett is menni.

Komment a lyukakról/árkokról. Szóval ha objektívan nézem, ez csakis szubjektív probléma lehet. (na ezt jól megmondtam) Amikor téptem le Bélapátfalvára 50-el, akkor szépen sorban ugrattam át a sok kis árkocskát. Még élveztem is. Aztán az egyiknél bebambultam,s majdnem dobtam egy csõröst, a bringa majd kiszakadt a kezembõl. Ott, abban a pillanatban, anyáztam is rendesen, hogy "miért nem táblázzák ki, hát ez életveszélyes". De utána beláttam, hogy csak azért volt az, mert elnéztem. Akkor az elõzõ 40-et is ki kellett volna. Ez is tökre ugyanolyan volt. :) Szóval figyeljetek, minden követ nem lehet kitáblázni.

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Én nem azokra gondoltam. Ez még start elõtt kb. fél órával történt a Szikla-forrás utáni fahídnál. Gondolom õk is melegítettek, csak visszafelé elég bátran eresztették.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tényleg, azokat a szembe bringásokat én is láttam, és rendesen csodálkoztam is, hogy mit keresnek õk ott. Elég merészen jöttek szembe a nagy montis áradattal.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Henger: A haver kb. a mezõny közepén volt és talán egy "elõresprintelekaztánazelsõemelkedõntolom" sporttárs vészfékezése miatt kellett hirtelen manõverezni és emiatt történt meg a baj.
Ha már ütközésnél tartunk, megismétlõdött egy pár évvel ezelõtti esemény. Mégpedig ugyancsak bemelegítés közben a Szalajka-völgy egy emelkedõs részén szembõl nagy tempóval érkezõ csapat egyik tagja az elõttem haladó társamnak frontálisan ütközött. Mi az út jobb oldalán, egymás mögött haladtunk. Szerencsére nem történt nagy baj, de társam nagyon kibukott a dolgon. Legalább mi kerékpárosok jobban figyeljünk egymásra!!
Ezektõl eltekintve jó volt a maraton, de iszonyatosan meleg volt! Pedig hogy féltünk pár hete az esõtõl és a sártól!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
lensver: én a mezõny végén kullogtam:D és adtak rendsesen vize/gatoradet Olaszkapunál visszafele 1 liert töltöttem a kondérból:D de meg is itam.
Szóval a én úgy tapasztaltam a mezõny végének se volt sok gondja, de lehet hogy mire én odaértem már megérkezett az utánpótlás:)
Bánkúton nem volt banán olaszkaunál 5 percet vártunk vízre.
De senkinek se esett rosszul a pihenõ és tényleg 5 perc volt.

Sala láttalak mikor 9:20 körül áttekertél a szallagok közt.
Nem hittem, hogy beválallod azzal a géppel.
grat a jó nyomvonalválasztásodért! ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
azt meg fõleg ;)
Hiába Speci az speci ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

fapuma

fapuma

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás

Jól kell nyomvonalat választani :D

...meg bringát :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

A Te nyomvonaladon nem voltak. Bizti ezért nem tûnt fel neked.. :D

Jól kell nyomvonalat választani :D

fuck me, i'm famous!

watcher

watcher

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
A velo.hu - n vannak eredmények.
Guruljunk tovább....

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Köszönöm mindenkinek az elismerést!! Nem gondoltam volna, hogy kicsivel 3 óra alatt letekerem egy egytányéros dh géppel.

Amugy meg nem értem milyen kövekrõl beszéltek. Voltak kövek??? :D :D

A Te nyomvonaladon nem voltak. Bizti ezért nem tûnt fel neked.. :D
WaNNaRiDE

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Köszönöm mindenkinek az elismerést!! Nem gondoltam volna, hogy kicsivel 3 óra alatt letekerem egy egytányéros dh géppel.

Amugy meg nem értem milyen kövekrõl beszéltek. Voltak kövek??? :D :D

fuck me, i'm famous!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Semmi különös, csak rejtélyesnek akartam feltûnni, megzavarni az embereket. :D

Na jó, nem is. Csak megtetszett, szerintem ari, aztán kész. :D

Még egy:
Az a lyuk, amirõl Zed irt, engem is meglepett, mert ahhoz képest, hogy mekkora volt, nem is jelölték, pedig ez már egy igencsak veszélyes lyuk volt!
A vízátfolyásos lejtõn meg nem állt egy szervezõ sem, pedig ott is lehetett volna bukni egy jót.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Nati! Ez a "barátságos" ASSHOLE felirat az aláirásodban miért van ott? :D Már egy ideje meg akartam kérdezni...
WaNNaRiDE