Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Wenson (Caprine) maraton 2K5

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
400 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)
Szüccser: Az a virág, aki feltekert a katonasírokhoz, nem lehetett senki más, csak Lensver. Ne érezd magad lesújtva, nem akárki õ. :)

A rendezõk tényleg nagyon kedvesek voltak mindenhol. Tényleg sürögtek, forogtak az itatóknál. Nekem nagyon tetszett a verseny, és az is, hogy jókat diskuráltunk azokkal, akikkel együtt haladtunk.

Zemplén maraton elõtt Rákóczi TT jún 18. Akit érdekel ízelítõ a Zemplén szépségébõl, vadságából.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
jul végén a sár...
ne fesd az ördögöt a falra...
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
(több a szint, nagy sár, sok kõ...)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
cudar :)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
az elsõ itatópont utánni nagy lefelén én is találkoztam 3 telikulaccsal...

a gulyás nekem se tetszett, de én ilyenkor inkább húslevest ennék.
Lehet a pasta hatékonyabb, de belém az jobban megy:)

Ehezképest milyen a Zempléni maraton hosszútávja?

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Hát lehet, hogy a 77-es távon nem volt technikás rész, de a leghosszabbon igen,legalábbis nekem.Mégpedig a nagymezõ utáni itatópont utáni lejtõ.:D Szal értitek...Hát öcsém ott voltak akkora sziklák...még a kulacsomat is elhagytam,pedig abból a kulacstartóból még sose egy kulacs sem esett ki 3 év alatt...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én is mondani vélemény: Nekem nem volt gondom a szervezéssel, igaz ez mindíg is az ország egyik legjobb rendezvénye volt, példás kijelöléssel. Most, hogy a táblázás dominált, már jobban kellett figyelni, de az irányt elvéteni így sem lehetett. Valóban volt egy árok a pályán, ami némi beletuszkolt gazzal meg kikandikáló sárga táblával volt kijelölve. Ez jó, csak nem elég, mert a szabályzat szerint ide ki kellett volna tenni a három nyilas táblát. Szerintem ez csak formális hiba, mert ki is lehettett kerülni és ott kb 50 volt a tempó, szóval nem kell hozzá nagyot ugrani.
Kaja/pia nekem mindíg jutott és mindenhol volt ember, aki az elsõ szavamra odaugrott a kulacsomat töltögetni, pedig nem voltam elõl, tehát nagy volt a tömeg. Csak egy nagy kulacsot vittem, pont itatótól itatóig tartott a tartalma, ez kicsit aggasztó volt, de gondolom a rendezõk sem számoltak ilyen hõséggel.
Na igen, ez a pálya rázott. Technikásnak egyáltalán nem nevezném, de merevfarúval mentem, ami felfele és lefele nem jelentett nagy hátrányt, de a pálya közepe felé (77km-es táv) volt rengeteg lankás emelkedõ és lejtõ, ahol nyomni kellett volna végig és ahol fullyval simán tudtam volna tekerni, de merevvel eléggé rázós volt, így ott sokkal lassabban mentem, mint szerettem volna.
Egy kritika: finom volt a gulyás, de érdemes lenne már megtanulni, hogy a zsíros, cuppogós kaják nem bringás rendezvényre valók. Egy rakás más verseny van, ahol nincs más, csak hurka, kolbász, husi-musi. Ez nagyon jó nagyanyónak, aki kijön nézni, de ne ez legyen szegény versenyzõk regeneráló kosztja. Legyen tészta, mint ahogy ezt a messzi Ausztriában is csinálják Olcsó és jó verseny elõtt-után, ráadásul nem csak Millánói Makaróni és Bolognai Spagetti létezik, otthon van kb 100 tésztás recept. Legyen tészta és 3 választható feltét. Meg saláta. Tonhalas, sajtos, stb. De akár palacsinta, császármorzsa.
Ausztria, Kenguruk földje!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
valaki Setleg talákozik valahol képekkel plz. szóljon!

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
meg elvileg a velo.hu-n is lesz valamikor, de ott még a Flash Across-os képek sincsenek fent.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
még nincs fent:(

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
http://www.celfoto.hu weboldalon
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Persze kifutottam az idõbõl, annyit dekkoltam a cél elõtt 5 km-re, míg kaptam szingós belsõt. Ki is furatom a felnimet, hogy tudjak beletenni autószelepes belsõt.

Ultio: Akkor veled találkoztam! :) Us. Postalos mezben voltam és autó szelepes belsõt tudtam volna adni neked, de az nem voltjó:(

Tudja valaki, hogy a célfotót hol lehet megnézni?
Mondtak valami honlapot de nekem nehogy kimet a fejembõl szerintem el se jutott a célban a tudatomig:)

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Ahogy azt szoktam volt vala mondani, "Jó kis verseny volt ez". A 77 Km-en (nekem 80-at mért az órám) 4:51-et mentem, úgyhogy meg vagyok magammal elégedve. A masina tette a dolgát végig derekasan, hála az XT technologi-nak. A gumijaim meg annyira jók voltak, hogy most építem a kertbe a Minotaur oltárt. Kájne defekt, kájne akszidant, kájne gebasz. A végén (katona sírok) én is beszartam és szent esküt tettem, hogy megkeresem a felelõsöket, akik feltereltek minket oda. A legnagyobb KO az volt, hogy amikor tolom a jószágot fölfelé elteker (!!!!!!) mellettem az egyik "Vadvirág" némi izzadságcseppel az orrán. Még arra sem jutott szuflám, hogy gratuláljak neki. Ha netán olvassa e sorokat, akkor pótlólag gratula! Éljen a szebbik és tõlem erõsebbik nem!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
na. Ideértem a géphez is.

jó volt.

Középtávon indultam úgy, hogy idén 100km-et tekertem csak de nem bántam meg.Írtónagy küzdelem volt a túlélésért számomra. Valahol a végefelé tekerhettem a mezõnynek, Bánkúton elfogyott a banán de nem volt baj csak jólesett volna de minden más volt dögivel, Olaszkapunál(visszafele) meg a víz fogyott el és várni kellett rá kemény 5 percet:) de nemhiszem, hogy bárki szívesebben tekert volna tovább. Ott nagyonjó gatoredeet kevertek.
erõm gerennavárnál elfogyott és nagymezõnél téret vissza kicsit:D. Gumim nagyonnemvoltjó erre a terepre, lefelé csúszkáltam meg alig tudtam megállni, egy kis nyomáscsökkentés segített de az se tett csodát
Reggel vettem fel a rajtszámot így póló nemjutott:(
de aztmondták postázzák.
Nekem tetszett 2 éve voltam ezen a maratonon legutóbb akkor majdnem fele enyni idõ alatt teljesítetetma középtávot:D

Szerintem egy kategóriánkénti rajtal elveszne a varázsa és akkor, az elején gyors közép vagy rövidtávasok szenvednének a hosszab távok lassabb tekerõitõl.
Köszönet a rendezõknek, a pályán is nagyonkedvesek voltak(fõleg az a középkorú hölgy olaszkapunál!) mega sok kedves lánynak aki ment segíteni!
Grat minden maratonozónak!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Én meg nem akartam cseszetetni senkit, csak nekem a terep valamiféle akadályokkal, nehézségekkel megspékelt útféleséget jelent. Vagy azt hogy nincs is út...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég

Mondjuk azért elvárható lenne, hogy a nyomvonalat lebetonozzák, beburkolják járólappal és felporszívózzák az alapos D@mestos-os felmosás elõtt...

Miért vannak nagy kövek egy bükki maratonon...betojok...

Figy nekem nem jon be ez a fajta koves terep,de nem mondtam h rossz volt a palya,tetszett nekem is a maraton,csak ez zavart benne.Nyilvan nem tetszhet minden palya mindenkinek.Nem sirasnak szantam vagy ilyesmi.
Lepukkanast naná hogy magamnak koszonhetem,azert is irtam h vszeg az is ratett hogy ennyire zavartak a kovek-->nem a palya hibaja

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zerge beszámolója: http://www.velo.hu/i...id=49&tx_ttnews[tt_news]=1170&tx_ttnews[backPid]=3&cHash=99771f9609
Neki is volt mivel küzdenie.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Az eléhezést azt csak magadnak köszönheted viszont, ezt nem lehet a rendezõkre fogni. A közép és hosszú távnál nem árt odafigyelni az utánpótlásra.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Mondjuk azért elvárható lenne, hogy a nyomvonalat lebetonozzák, beburkolják járólappal és felporszívózzák az alapos D@mestos-os felmosás elõtt...

Miért vannak nagy kövek egy bükki maratonon...betojok...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
A Duna maraton sokkal nehezebb ez biztos.

Valaki kérdezte, hogy mi van az agyrázkódást szenvedett leányzóval. Most beszéltem vele, és derült ki róla hogy az imerõsöm az. Szerencsére jól van, az esés méretéhez képest, itt van már a kecsekméti kórházban megfigyelés alatt. Szegénynek ez volt az elsõ maratonja és egyben most tekert elõször terepen, de szerencsére nem vette el a kedvét a bringázástól az esés.