Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Wenson (Caprine) maraton 2K5

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
400 hozzászólás a témában

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Sziasztok!

Eredményekrõl vagy fényképekrõl tud valaki valamit?

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
A pályáról csak annyit, hogy sztem a Bükkben nem lehet kihasználni a hegység "adottságait". Egy nemzeti park területén hajtottunk végig, érthetõ, hogy nem megy fel a tolongás a Tarkõre vagy Cserepeskõre.
A kövek engem is zavartak (pláne engem), de igazán klassz terep-bringautak a Bükk déli részén vannak, minimális köves szakaszokkal, dehát ott már másik két maratont is rendeznek. Ez ilyen, ezt kell szeretni.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.170 hozzászólás
Nekem nagyon tetszett ez a maraton!

A köves lefelék már nem annyira. Kétszer volt felütéses defektem, a másodiknál elfogyott az oldószerem, kaptam, nagyon szépen köszönöm!, majd rájöttem, hogy nem tudom beragasztani a belsõt, annyi lyuk van rajta. Így vártam, míg valaki tudott adni egy szingószelepes belsõt! Ezt is nagyon szépen köszönöm!

Persze kifutottam az idõbõl, annyit dekkoltam a cél elõtt 5 km-re, míg kaptam szingós belsõt. Ki is furatom a felnimet, hogy tudjak beletenni autószelepes belsõt.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Kövek? Most vagy én szoktam hozzájuk, vagy az Epic működik nagyon jól, de nekem nem tűnt túl kövesnek a pálya. A 117 km néhány métertől eltekintve végig tekerhető volt, nagyon szép helyeken ment, csak a vége felé már nem annyira tudtam elmerülni a táj szemlélésében, mert azt vártam, hogy mi lesz előbb: hányás vagy beájulás. Szerencsére egyik sem következett be. Jó meleg volt, korábban ki is purcantam volna, de a 3 hét Afrika lehet, hogy megtette a hatását :) A végén fájt már mindenem, de ma reggelre még izomlázam sincs, csak a pulzusom nem akar az istennek se 100 alá menni :)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

És Szammer köszönet a szállásért!

ugyan nincs mit!!

A versenyrõl:

Összességében nagyon jó volt a szervezés, a pályakijelölés, a pálya. (4,5 pont/5)
Ami nem tetszett:
-közös rajt
-a szombat éjjel dübörgõ techo "zene" amitõl berezonáltak a camping faházainak ablakai (alvás éjfélig semmi)
-kevés gulyás (nekem még jutott, de nagyon sok cimbora már csak ilyen-olyan ragus "kaját" tudott csak enni a rajtszámért)
(a bicajmosók)

az eredmény: 77 km-en 4h 05 min. (3,8 pont/5)

gratulálok minden fórumosnak akik teljesítették a távot.

szam

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Nekem ez volt a második maratonom. És most át is estem a tûzkeresztségen: másfél km. mel a vége elõtt, sikerült esnem.. le is zúztam a bal oldalamat, még most is 3 sebbõl vérzek. :( De azért még betekertem a célig. A pálya tetszett, kövesnek köves volt, de mégsem volt olyan gázos, mint a Buda Maraton egy-egy szakasza, ami életveszélyes volt.

Volt egy fiatal lány, akinek agyrázkódása volt. Az elsõsegély sátornál láttam. El is vitték korházba asszem.Tudja valaki, hogy ki lehetett õ? Netán ismeri valaki?

Salának és az SS különítménynek pedig külön gratulálok.
WaNNaRiDE

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Nekem az nem tetszett a palyaban,hogy kb az egesz abbol allt,hogy ment kint a tuzo napon,kib*szott koves uton.Vege fele mar nem ereztem se a konyokom ,se a csuklom,se az ujjaimat :D Tenyleg nagyon durva koves volt,es a naptol is elegge kivoltam mar.Szal az utak eleg nagy szazaleka volt olyan,amire en azt mondom hogy undorito :) Le a kalappal aki merevvillaval nyomta vegig.
Amugy nem volt rossz azert a palya,a kilatas karpotolt :) Csak szerintem nem hasznaltak ki a bukk adottsagait,annyi jo kis ut meg hely van,nem biztos hogy vegig ezt a g*ci koves dozerutat kellett volna favorizalni...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Én is lenyomtam a középtávot. Nagyon elfáradtam a végére. Sok volt a kõ. Volt olyan, hogy megálltam lefelé pihenni, mert végig kiállva ereszkedtem és a hátam már nem bírta. Az utolsó aszfalt már nagyon nehezen ment a Katonasírok elõtt. Az a tolás nem fájt annyira, mert tudtam, hogy ha felérek, már csak lejtõ jön. Nagyon jó volt beérni a célba.
Örülök, hogy újra találkozhattam veletek. Jó sokan ott voltunk a fórumról. :)
Gratulálok mindenkinek, aki végig csinálta. A merev villásoknak (én nem is tudom hogy lehetett ezt a sok követ túlélni teló nélkül), az egysebességûeknek, és a DH-soknak (Sala :) ) is!
Szerintem nehéz volt a kövek és a vízmosások, árkok miatt. Persze lehet, hogy csak az volt a baj, hogy túl hosszú távot választottam.
Sajnos nem volt idõm gyönyörködni a tájban. Végig nagyon figyeltem, nehogy essek. Kíméltem a biciklit is, nem szerettem volna felütni. A rázatókon attól tartottam, hogy letörik a hajtókarom, de legalábbis széthullok apró csontokra. Végülis jól kijelölt pálya volt. A szervezés is jó volt. Csak a kondimmal volt probléma.

Örültem a régen látott arcoknak. És Szammer köszönet a szállásért!

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Szerintem nagyon jó pálya volt! Nem irigylem, aki merevvillával ment!
Hátul 2.35-ös Z-max volt, így egész jól tudtam a köveken döngetni...
A 77-es távon mentem, 5 óra 8 perc lett az idõm, ami magamhoz képest egész jó :).
A frissitõk jók voltak, bár az utolsó kettõre már nem volt szükségem. Az utolsónál volt egy ürge, aki mosta a kocsiját és néha belocsolt a versenyzõk közé, hú az nagyon jól esett nekem! Szinte új erõre katam, bár így is tolnom kellett az utolsó emelkedõn.
Nekem is sikerült megsérülni: a célnál az utolsó kanyarban szépen beletérdeltem a kordonba:).

Összességében nagyon príma verseny volt, a pályán több helyen felbukkanó lovascsapat kissé zavaró volt..

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

esztetikailag igen!
Szerintem a bananhej es a vaddiszno#zar kozott annyi a kulombseg hogy a bananhejra kesobb jon a legy.
Mivel lebomlik nem hiszem hogy kicsi foldunk ebbe pusztulna bele.

Hány banánfát láttál a Bükkben?
Láttál már narancshéjat szemétdombon, ...aztán ugyanazt 4 év múlva is?

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Nahh asszem mostmár beszámítható állapotban vagyok,úgyhogy :
A 117km-es távon indultam az U19-es kategóriában és életemben nem tekertem még ennyit egy nap alatt.Ami tetszett:pályakijelölés,gyorsan kiírták az eredményt,itatópontok és az ott segédkezõ csajok,outdoor. Ami nem tetszett:tömegnyomor a stadionban a rajt elõtt,a 3eFt-ért csak egy pólót kaptam meg egy kis hideg rizset májjal (bogácson ugyanennyiért haver annyi cuccot kapott h alig bírta hazahozni),az érem mellé adhattak volna legalább egy oklevelet,szerintem egy OB-n ez a minimum.Ami szétment:s*ggem,tenyerem,hátam(ez nagyon).Még annyira nem néztem meg, de szerintem a bicajon is lesz mit cserélni...

Hajrá TREK!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Lereszeltem egy XT hátsó váltót. Posted Image

Hehh, én is. Szegényke... :cry: (ott csak XT hátsóváltót lehet lereszelni úgy tûnik :) )

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

, dehát minek kell nekem a bélapátfalvi szerpentínen (aszfalt) lefelé 60-al tépni a kanyarokban...:) A

Ismerõs sztorri: két éve dettó ugyanez volt velem! Lereszeltem egy XT hátsó váltót. Posted Image De az adrenalintöbblet miatt feltekertem a katonasíroknál!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
SALA gratula ahoz a nagy doghoz hogy kepes voltal letekerni vele..

es udv mindenkinek akivel talalkoztam ;)
( . ) ( . ) \l/ 8====O

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

- mikorra éljük már meg, hogy végre KIZÁRJÁK a szemetelõ arcokat? Mert szerintem a frissítõtõl 200 méterre eldobott banánhéj SZEMETELÉS.

esztetikailag igen!
Szerintem a bananhej es a vaddiszno#zar kozott annyi a kulombseg hogy a bananhejra kesobb jon a legy.
Mivel lebomlik nem hiszem hogy kicsi foldunk ebbe pusztulna bele.

Hát nem hiszem, mondtam, hogy csak 1-2 arccal volt kifogásom. ;) Csak azt mondom, hogy ha már az elején nyomul valaki, akkor az ég szerelmére, nyomuljon, s ne kezdjen az elsõ fölfelén kiszenvedni.

ezzel sincs bajom , En is voltam kezdo Te is, most Ok azok ! akadalyoznak... hat ez ilyen le kell elozni ha zavar, es kesz.. kellemetlen de a tolerancia az kell hisz mindenki egy kicsit mas.. 1200 ember nem tekerhet egyforman
( . ) ( . ) \l/ 8====O

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Nahh én is jelentkezem.
Nagyon tetszett a verseny, az elsõ hosszu emelkedõ nagyon gyilkos volt.
Büszke vagyok magamra, hogy egy 20 kilós DH géppel végigtekertem ugy, hogy felfelé is elõzgettem rendesen. Lefelé meg csak kiabáltam, hogy jobbról-balról :D

Az egyszeregyesek elõtt le a kalappal!!!

Szia Sala!

Akkor veled "dumáltunk" felfele! Én voltam az a "kis" ember egy fekete 8500-ös Trekken, Discoverys mezben! Sala valamiért aktívan próbálta elcserélni hegymenetben a gépemet az övére.... Nemértem miért.... :confused:

Egyébként szupi volt! A rendezéssel nagy gond nem volt, a pálya kellemmes volt, és járható!! (tekerhetõ).. csak az a sok bringás mit casinált ott....

Üdv!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

ez nem teljesen így van.... ;)

valaki megelõzött? nem láttam, vagy nem férfi voklt, és nem a villáját vigyeltem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Nahh én is jelentkezem.
Nagyon tetszett a verseny, az elsõ hosszu emelkedõ nagyon gyilkos volt.
Büszke vagyok magamra, hogy egy 20 kilós DH géppel végigtekertem ugy, hogy felfelé is elõzgettem rendesen. Lefelé meg csak kiabáltam, hogy jobbról-balról :D

Az egyszeregyesek elõtt le a kalappal!!!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Nagyon jó volt minden, a szervezés, az idõ, kaja, a pálya is. Ördögûzés még ment (Ördög oldal:-), viszont a végén a katonasíroknál az a balra felkanyarodós rész gyilkos... hát aki ott nem tolta az elõtt le a kalappal! Jah nemtom néztétek e a bringa mosót de a víznyomással voltak problémák. Fél óráig mostam a kecajt de nem szedte le a sarat. Ez az egyetlen fekete pont amúgy a többi 5-ös :]

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Szupiiii! Én lettem az elsõ a kategóriámban. Merev villás felnõtt férfi 77km.

ez nem teljesen így van.... ;)