Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Sziasztok!!

Sajnos úgy néz ki, hogy nem tudunk menni a Gyõrújbaráti versenyre, ezért ha valakit érdekel:

2 db középtávú nevezés eladó!
2.500 HUF/db :)

Érdeklõdjetek itt: 06 20 598 5283
Lécci :)

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Rövidtáv kipipálva!
Saras de nem veszélyes , egy kivétellel találtunk "menekülõ" utat , de vasárnapig még javulhat.
A legtöbb sár az uccsó 1 kilcsin van, a helyezésekért nagy sárdagasztás lesz!

Viszont egy dolog b@ssza a csõröm:a rövidtáv van kinevezve az ingyenes túrára , amely a versenytávok után indul.Ha vki esetleg a családdal elindul , és nem fordul vissza az elsõ 2 kilcsin , akkor pont akkor fog az utolsó 5 kilcsis egynyomos ösvényhez érni (ami tolós+veszélyes lefelé) , mikor a hosszútáv és középtáv nagymenõi.

Na azt nem szeretném látni és hallani....

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás

Leo, a Cuha patakon fogunk átkelni, mint amerre a Gázló teljesítménytúra megy? Mert az nagy királyság. :)

Igen a Porva-Csesznek vasutallomas es a Vinyei vasutallomas kozott a cuha volgyeben a tura utrvonalon a gazlokon megy at az at:)...tegnap nem usztuk meg szaraz labbal:)

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

konakona

konakona

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok!
Sajnos a szüretek miatt nem tudunk menni a versenyetekre,de ,mindenképpen sok sikert,jó idõt,,hátszelet és balesetmentes rendezést kívánunk,.a csapat nevében is.
Taki

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Panthi Leo-nak és minden szervezõnek:

Írjátok meg, lécci, hogy a hosszún, hány kilóméternél lesznek a frissítõk és ott mire számíthatunk. Tudom nem sok jóra, csak sárra meg sárra, meg sárra, de pl. banánon kívül lesz még valami, meg itt is csak víz lesz?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Henegr
irtam privit nézd meg!!

ya és képeket kétrek Soproni versenyrõl!!!
a Gyõri re nem emgyek..:(
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

A Cuha völgyben a szokásosnál több viz csörgedez és az átjárok sem épp balesetmentesek.

Leo, a Cuha patakon fogunk átkelni, mint amerre a Gázló teljesítménytúra megy? Mert az nagy királyság. :)

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Pálya: hm tanulságos tekerés volt a mai a nagykörön. Kérünk mindenkit a veszély táblát tarsa be, nem disznek raktuk ki. Ott tenyleg nagyokat lehet perecelni.
Talaj: ha mi meg enyhén sáros környezetben tekertünk, ha nem jön rá több esõ - lásd meterologia - akkor járható lesz. A Cuha völgyben a szokásosnál több viz csörgedez és az átjárok sem épp balesetmentesek. Érdemes a kijárt uton áthaladni rajtuk, ha valaki nem akar idõ elõtt fürdõt venni.

Leon
ui:-Henger- ha a monti teremsport lenne hova raknék el többszáz indulót a pályán?:)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

A montizas lenyege: "uttalan utakon valo bringazas". Ez csak viz.:)

Erre mondja egy barátom: " A mountain bike nem teremsport."

Mindenkinek ugyanolyan sáros, szeles, köves, aszfaltos lesz a pálya.

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
A montizas lenyege: "uttalan utakon valo bringazas". Ez csak viz.:)

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
1., pontozás: minden versenyen az abszolút sorrendben megszerzett helyezésednek megfelelõ pontot kapsz, a 4 közül a legnagyobb esik ki. Így alakul ki a végleges sorrend.

2., Gyõrújbarát pálya: a szarvasbõgés a jó idõ miatt késett 2 hetet, így vadászati szempontból nem engedélyezték az odaút 1 részét, illetve a visszaút Gicig ugyanz lesz mint tavaly volt. ezáltal a pálya hossza 117km lett. A pálya talaja ami eredetileg szerettuk volna nincsen benne aszfalt, igy sajnos 22km aszfalt került bele összesen.
A pálya többi része az eredetihez eltérõen nem dongolt folduton halad, hanem murvázott kavicsos uton. Esõ ide-oda, ezen a terepen könnyebb tekerni. A pálya szintje nem lett tobb, "csak" az ut lett hosszabb.

Elnézést a módosításért.

Leon

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

A szervezõk változtattak az eredeti pályán, visszafele van benn kb:30 km folyamatos aszfalt.
Egyébként a frankó idõnek köszönhetõen a pálya a járhatatlan kategoriát feszegeti.A Cuha-völgyben 50 centis víz hömpölyög...

Ez bár a hosszútávhoz írtad gondolom [sõt tuti], azért izgalmas elsõ középtáv elé nézek. annál jobban várom már :)

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
-Henger-
De adig nem fogsz eljutni , mert a Kõrisrõl lefele beleragadsz a kulacsig érõ sárba:))
Majd gondolj rám , mikor a Noszlopi-kunyhó romját meglátod:))

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
A szervezõk változtattak az eredeti pályán, visszafele van benn kb:30 km folyamatos aszfalt.
Egyébként a frankó idõnek köszönhetõen a pálya a járhatatlan kategoriát feszegeti.A Cuha-völgyben 50 centis víz hömpölyög...

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

ahogy néztem a térképet nagyjából a tavalyi pálya lesz a közép.(ha nemjól értelmeztem volna akkor bocs, de egy gyõri szórakozóhejen tanulmányoztam egy est kiadványban:)) és az nem volt dúrva, kicsit sok volt az aszfalt gictõl visszafelé.

tanulmányoztam a neten is a térképet, idézett hozzászólásomat asszem vissza kell szívnom, de ebben gondolom majd a szervezõk is megerõsítenek.

(legközelebb nem tanulmányozok térképet sörözés közben...)
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

A hosszútáv valamit változott a tavalyihoz képest?
Az meglehetõsen aszfaltos volt és akkor olyan gumit vinnék,ha nem esik addig még sok esõ........

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Viko

Viko

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Sziasztok!

Én is indulok a középtávon. Van esetleg infótok, hogy mennyi szint van a távban?

Sziasztok!

Ez egy egész jó kérdés. Ha megnézzük a középtáv szintrajzát, akkor látható, hogy a pálya 300 és 450 méter között ingadozik. Ebbõl már lehet egy közelítést számolni az össz szintre. De ha jobban megfigyelitek a középtáv térképét, akkor észre lehet venni, hogy a pálya mindenhol kisebb mint 300 méteres csúcsok közelében halad (néha megy csak pár méterrel fölé). Ha jól tudom a Sokoró legmagasabb pontja 317 -m körül van, ami a térképen is látszik Tényõtõl észak-keletre. Ezt viszont elkerüli a pálya. Akkor hogy is lett mérve a középtáv 300 és 450 méter közötti ingadozása?
Üdv,
Viko

Minto

Minto

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!

Én is indulok a középtávon. Van esetleg infótok, hogy mennyi szint van a távban?

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Már csak1 dolog aggaszt és foglalkoztat: öltözködés. MIlyen lesz az idõ, s mit vegyek fel...Most 7 óra van, s meglehetõsen hideg.
Hosszú-termo nadrág kell majd?

nemmessze lakom gyõrújbaráttól, most 9:22 van és 11,1fok

parázok én is, hogy elõtte inni kell valamiféále "fagyállót"
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás
Beneveztem középre. Lesz ami lesz. Utolsó versenynek jó lesz. Max sokat sétálok :)

Már csak1 dolog aggaszt és foglalkoztat: öltözködés. MIlyen lesz az idõ, s mit vegyek fel...Most 7 óra van, s meglehetõsen hideg.
Hosszú-termo nadrág kell majd?