Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
[quote name='Panthi Leo']kela14: attol fugg melyik tavon indulsz. ha teljesen kezdo vagy akkor kezdjuk a legrovidebb tavval. a tav 20-30km kozott van. ha ezt atszamoljuk "sikutra" akkor ezt szorozd be kb 1,5-2-vel idore es tavra is.

Kössz szépen!

Amúgy az 50 km-esen szeretnék.

Szerinted 2006-os salamander disc elég ehhez?
Lehet hogy nem jól értelmezem de tényleg kell az induláshoz az a
sok papír kitöltése. (U 17)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Leo, még mindig várom az igazi összetett listát. Elfelejtettétek?

/Igazin az eredeti határidõig nevezettek névsorát értem./

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
kela14: attol fugg melyik tavon indulsz. ha teljesen kezdo vagy akkor kezdjuk a legrovidebb tavval. a tav 20-30km kozott van. ha ezt atszamoljuk "sikutra" akkor ezt szorozd be kb 1,5-2-vel idore es tavra is.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Kezdõ vagyok ezért szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mennyit kell menni egybe síkterepen ahhoz, hogy végigbírjam a túra valamely állomását?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
pedig nagy várakozással tekintettem a verseny elé!
Gyönyörû hely Esztergomés mászóka is bõven!
Sebaj!
Jövõre?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
de igen hozzank tartozott volna, de terchnikai okok miatt 2006-ban nem kerul megrendezesre.

Leon

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
az esztergomi verseny nem hozzátok tartozik?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
szerintem kár érte, tavaly nem sikerült eljutnom, gondoltam majd idén ,de mivel én soproni vagyok inkább a Flash-re megyek!

de majd a többi pannon-maratonra eljuotk remélem...

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Bikertigger hat igen, 1 napra esik. Hosszu a tortenet mire igy alakult. Sajna ez van. Leon

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

yoreggelt...

elkészült a 2006-os honlap. A mostani BikeMAG-ba rosszul jelnt meg az egyik helyszínünk dátuma: a zalaszentgróti futam június 4-en lesz.

Leon

jól emléxem hogyaz pont 1nap a flash across-al ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
yoreggelt...

elkészült a 2006-os honlap. A mostani BikeMAG-ba rosszul jelnt meg az egyik helyszínünk dátuma: a zalaszentgróti futam június 4-en lesz.

Leon

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

remeljuk jovore is talalkozunk...
Leon

Szia, tényleg jó volt a Pannon sorozat.
Egy dolog bánt, hogy az összetett kupaeredmény csak az elsõ 10 versenyzõt tartalmazza. Nem hiszem hogy nagy munka lenne egy Excellben a többiek eredményét kiszámolni és közzétenni. Mindenesetre én szeretném. :)

Én azért neveztem a sorozatra, hogy lássak a végén egy összetett eredményt. Ez így most nem sikerült. Bánatos vagyok. :(

Lehet jövõre akkor inkább a TOP Maraton sorozatra megyek a Pannon helyett.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
remélem jövõre is ilye szinvonalas versenyeket szerveztek igaz én csak két versenyen voltam ( Kõszeg, Sp.) ,de minkettõvel maximálisan megvoltam elégedve!!!

csak így tovább...

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
a capatbol van par srac aki a kozepso huplit leszamitva kitekeri a ket szelsot...sajnos ezt lattam is...elsirtam magam:(

hm...valami fontos: szertnenk koszonetet mondani minden versenyzonek, aki egesz evben megtiszteltek bizalmukkal es eljottek versenyeinkre...koszonjuk tovabba azt is hogy a gyorujbarati versenyen 1, azaz 1etlen darab szemet kerult elo a palyarol...
remeljuk jovore is talalkozunk...
Leon

Viko

Viko

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

:) siratofal...ha valakit vigasztal en se tudom kitekerni, pedig gyakran jarok arrafele. Amugy azt mar csak a kozeptavosok es a hosszutavosok kaptak meg, mint csemeget...

Leon

Sziasztok!

Van egyáltalán valaki aki ki tudja tekerni? ÉN még feltolni is alig bírtam az elõzõ napi pályabejáráson.
Csemegének meg tényleg jó volt. Gyõri vagyok, így már jártam párszor a Sokoróban, de ez a szakasz teljesen új volt. Nem is tudtam, hogy vannak ilyen jó helyek is itt, lásd siratófal, meg ahol 60-al kell menni, hogy átvigye ...
Azt hiszem, most újra felfedeztem a Sokorót, hogy van még mit bejárni!
Köszönöm a rendezõknek!
Üdv,
Viko

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

:) siratofal...ha valakit vigasztal en se tudom kitekerni, pedig gyakran jarok arrafele. Amugy azt mar csak a kozeptavosok es a hosszutavosok kaptak meg, mint csemeget...
nekem a masik kedvencem az a kozeptav - idezem: 73Kacsa :"Tetszik: lefelé nem is merem engedni, de aki nem engedi el a féket az a felfelén megakad középen és tolnia kell. Nekem is." - nos ha itt 60korul engeded el akkor meg 1 jot ugrathacc a meredek emelkedo vegen:)
73Kacsa:"Jönnek a veszélyes feliratú táblák. Egyiknél tövig behúzva a fékkarok elöl-hátul...etc" - nmos mikor a palyat jeloltuk ki, 1ik srac itt bukott 4 uveg pezsgot, mert azt mondta itt senki nem megy le...tevedett:)

csak par aprosag a palyarol...es a csapatrol...

Leon

Siratofal:Jo csemege volt, nekem tetszett. Ha nem saras a palya, akkor tobb sikerrel vettem volna.

Az a lefele egy eleg fuves resz volt, egy srac fotozott is visszafele, sajna nem talaltam meg még a neten azt a fotot. Kellemes volt

Annal a lefelenel 1 motoros allt meg meg 1 szervezo. Nem volt gaz, csak hogy kanyarodni is kellett kicsit kozben kerulgetve a fakat. Mondjuk oda mar faradtan erkeztem, de a lefeleken dupla figyelem kell [nekem!]!

Most keszulok vazat cserelni, hogy minden konnyebb legyen

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
nekem a masik kedvencem az a kozeptav - idezem: 73Kacsa :"Tetszik: lefelé nem is merem engedni, de aki nem engedi el a féket az a felfelén megakad középen és tolnia kell. Nekem is." - nos ha itt 60korul engeded el akkor meg 1 jot ugrathacc a meredek emelkedo vegen:)
73Kacsa:"Jönnek a veszélyes feliratú táblák. Egyiknél tövig behúzva a fékkarok elöl-hátul...etc" - nmos mikor a palyat jeloltuk ki, 1ik srac itt bukott 4 uveg pezsgot, mert azt mondta itt senki nem megy le...tevedett:)

csak par aprosag a palyarol...es a csapatrol...

Leon

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

a siratófal az már a távok szétválasztása után volt, nem?

Elõfordul. Ekkora távnál 4-5km szakasz emlékezetben felcserélõdhet.. Fõleg ha nem is ismerem a környéket :)

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Aztán még megteszek 20 métert és kész. Felnézni is szörnyû, hát még feltolni. Siratófalnak tûnik. Nem tudom hol vagyunk, de ez 3as hupli aranyos. Sokan kínukb felnevetnek. Mindenki megáll felnéz, majd elkezdi tolni, emelni a biciklijét. Egyik részen gylog is alig bírnék felmenni. Felváltva elõzgetjük egymást tolás közben. Egy fiatal sráccal beszélgetek: Õ a környéken lakik, a pálya egy részét bejárta.. na de ez..Megjegyzem, hogy na valaki itt ordítsa be, hogy jobb vagy bal oldalról elõz.

A 21.kmnél járunk. A leány kb fél perccel elõbb ér fel a tetõre, majd hallom ahogy az SPD pedálokba bekattan a cipõ, s már taker is. ”Lesétálom” a fiatal srácot, s a Kelly’s bringa után eredek. Lejtõzés van, de sehol nem látom. Elérkezek a válaszúthoz: jobbra rövidtáv, balra hosszútáv. Jobbra sokan letérnek, balra alig. Kis kukoricásban való tekergés után ismét be az erdõbe.

a siratófal az már a távok szétválasztása után volt, nem?
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Valakinek vannak még képei????

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac