Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Rajtidopontok:
hosszutav: 10.00h
kozeptav: 10.15h
rovidtav: 10.30h

rajtszamot elotte at kell venni minimum 1 oraval gyere a rajt elott.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Kb. hánykor kezdõdik a középtávosok versenye?
Mikor érdemes odaérni a helyszínre?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
megyek gyors megis nézem!
kösz Leo!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Felkerult ket palya - Zalaszentgrot - Koszeg - a Sopron es a Gyorujbarat is kovetni fogja, az engedelyek kiadasa utan.

Hamarosan visszakerul a 2005-os fotoalbum is. Feltoltes alatt..
Leon

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Kela14: Kelly's Toxic [2005] , GT Avalanche 3.0 [2003], Trek 4300 [1999 - csak a vaz eredeti ], Mali Python [2000 - baratom hasznalja]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Panthi Leo said

kela14: majd ami idovel elkopik rola, szerintem felesleges kesz gephez hozzanyulni. vagy csak abban az esetben ha pl: a stucni neked tul hosszu vagy kenyelmetlen a nyereg hosszutavon. en se csereltem mast a gepemen.

Leon

Milyen géped van?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
kela:
Szerintem próbálgasd, menj vele pár 100km-et és ha nem tetszik rajta v.mi vagy kényelmetlen csak akkor cseréld rajta!

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
kela14: majd ami idovel elkopik rola, szerintem felesleges kesz gephez hozzanyulni. vagy csak abban az esetben ha pl: a stucni neked tul hosszu vagy kenyelmetlen a nyereg hosszutavon. en se csereltem mast a gepemen.

Leon

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Na meg van a salamander disc-em!!!
Szerintetek kell valami fontosabbat szerelni rá a kõszegi verseny elött?
A kulacstartón kívül.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
OFF
hali bálna!
hát ezen nem is csodálkozom ,mert ma reggel is mentem futni és ami leeset esõ az frankón ráfagyott!
ON
go to soproniak jelentkezzetek topic!!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Szia Yola. Végre találtam valakit innen Sopron környékérõl, bár még azért annyira nem néztem szét... Szokott itt lennt tekerni valaki ilyentájt? Én most hoztam le nemrég a "téli bicikilimet" -egyetemista vagyok- megyek is minden nap, de még egy lélek nem jött szembe -legalábbis akin thermonadrág meg sisak lett volna... :) !

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
az idei szintrajz még nincs fennt ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

-Henger- said

Hogy tanult kollégámat idézzem: Te most háttal ülsz a monitornak?

Hosszútávon Zsztgrót 72km-re talán 1700m szint. Jó nyomulós pálya (3-szor egy kisebb kör), a legdurvább emelkedõ is középtányéros.
Kõszeg viszont ehhez képest kemény terep. Elsõ hosszú emelkedõn tolás, mert elfogyott a fokozat. Utána lejtõn DH. 88 km-en 2900m szint. Sokkal technikásabb a terep, de ha választanom kellene a kettõ között, gondolkodás nélkül Kõszeget választom.

Nem néztem meg a szintrajzokat!!!

Amúgy kössz.

konakona

konakona

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Az lenne a kérdésem .Mennyivel változik a kõszegi pálya tavalyhoz képest?
Szerintem a tavalyi tökéletes volt,remélem a végén a letörést is benthadjátok!
Sikeres szervezést,Kõszegen találkozun.
Taki

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

kela14 said

Kössz szépen.
Amúgy melyik nehezebb a a kõszegi vagy a szentgróti?

Hogy tanult kollégámat idézzem: Te most háttal ülsz a monitornak?

Hosszútávon Zsztgrót 72km-re talán 1700m szint. Jó nyomulós pálya (3-szor egy kisebb kör), a legdurvább emelkedõ is középtányéros.
Kõszeg viszont ehhez képest kemény terep. Elsõ hosszú emelkedõn tolás, mert elfogyott a fokozat. Utána lejtõn DH. 88 km-en 2900m szint. Sokkal technikásabb a terep, de ha választanom kellene a kettõ között, gondolkodás nélkül Kõszeget választom.

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
A szentgroti palyan nincsen piheno, folyamatos tekeres fel es le is, nincsenek nagy lejtok rajta. Viszont a kornyeken finom a bor.
A koszegi palya a doborzata miatt is nehezebb.
Leon

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Melyik 50-esen? Mert nem ugyanaz Kõszegen, vagy Zalaszentgróton. Egyik montis terep, másik földúton bohóckodás- ha sarkítani akarok. A szintrajzokból, és az idõeredményekbõl látni fogod, melyik pálya nehéz.

Az, hogy elég, sztem nagyban függ attól, te mennyire terheled. Ha max. 1 szinten van tudásod a keróval, akkor simán,de ha erõsebb vagy akkor nem biztos.

A "sok papír" alatt a licencet értetted? Nem kötelezõ, de akkor nem indulhatsz elitben, hanem a hobbiban, és eredményed nem számít bele az MX kupasorozatba. Ettõl függetlenül egy mezõnyben fogsz tekerni az elittel, csak máshol fognak értékelni. S mndegyik távra igaz.

Kössz szépen.
Amúgy melyik nehezebb a a kõszegi vagy a szentgróti?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

kela14 said

[Amúgy az 50 km-esen szeretnék.

Szerinted 2006-os salamander disc elég ehhez?
Lehet hogy nem jól értelmezem de tényleg kell az induláshoz az a
sok papír kitöltése. (U 17)

Melyik 50-esen? Mert nem ugyanaz Kõszegen, vagy Zalaszentgróton. Egyik montis terep, másik földúton bohóckodás- ha sarkítani akarok. A szintrajzokból, és az idõeredményekbõl látni fogod, melyik pálya nehéz.

Az, hogy elég, sztem nagyban függ attól, te mennyire terheled. Ha max. 1 szinten van tudásod a keróval, akkor simán,de ha erõsebb vagy akkor nem biztos.

A "sok papír" alatt a licencet értetted? Nem kötelezõ, de akkor nem indulhatsz elitben, hanem a hobbiban, és eredményed nem számít bele az MX kupasorozatba. Ettõl függetlenül egy mezõnyben fogsz tekerni az elittel, csak máshol fognak értékelni. S mndegyik távra igaz.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
melyik távon induljak dologhoz:
én tavaly kezdtem terepezni kb május környékén. elõtte decembertõl meg se mozdultam áprilisig különbözõ okok miatt, gondohatjátok milyen kondicióm lehetett. duna maraton 65km volt az elsõ maratonom és nem csak a felkészületlenségem miatt fáradtam ki fõleg, nagyban közbejátszott a sár és h elõtte nap mentem kb 40 km-es túra. szóval ha ésszel csinálja az embre simán bevállalhatóak a hosszabbak is

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
kela!
mennyit tekersz gy évben?