Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
ahogy néztem a térképet nagyjából a tavalyi pálya lesz a közép.(ha nemjól értelmeztem volna akkor bocs, de egy gyõri szórakozóhejen tanulmányoztam egy est kiadványban:)) és az nem volt dúrva, kicsit sok volt az aszfalt gictõl visszafelé.
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

jégyé

jégyé

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

.... Kíváncsi lenne rá, hogy volt e valaki aki végigtekerte.

Az összértékelést jó lenne ha a közép és rövid távra is kiterjeszthetnétek, nekünk is jól esne, ha az éves eredményeink összegzésre kerülnének.

Még valami, igaz az amit fél füllel hallottam, hogy jövõre bõvítitek a sorozatot?

No comment?
Aki egy picit sem flúgos az nem is teljesen normális!

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Halihó LEO!

Megkérdezem mégegyszer:

Milyen szempontok alapján lesz az PM sorozat értékelve? Mint a TOP maraton pontozással? Lehet tudni pillantnyi állást?

Köszi szépen.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás
Sziasztok

Életem elsõ középtávjára bevállalhatom én a Pannon 4-et?:) Eddig rövidtávon mentem Duna Maratonon, s Mátra Maratonon, meg "hosszú távon" Buda Maratonon.

Nem tudom pl a HHH-hooz képest milyen lesz a pálya.

Tud valaki infot tolni róla, mert holnap meg neveznem kellene :)

Elõre is köszi

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Hááát most sajnos nem lesz jó nekünk, fõleg akik rámentek az összetettre (blazsó, zerge,én, stb...) :(
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
XCracer: sosem veszek semmit kotoszkodesnek, mindig ertemezem az irast, ha jogos es lehet teljesiteni teljesitem a kerest, ha valamit nem lehet azon sajnos nem tudok segiteni, de mint irtam minden olyan informacio, "kritika", hozzaszolas, ami a kozeljovoben jobba, eredmenyesebbe es elvezhetove teszi mindenki szamara a sportot, a versenyt megfogadunk. Elvegre nekunk az a yo ha nektek sportoloknak yo.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
KÖszi LEO a pontos infot :) és ne hogy kötözködésnek vedd a dolgot.
Csak hááát nagyon sajnálom a dolgot, mível õszinte leszek ,csak az öszetett miatt csináltam a dolgot, mert jó lett volna a felnöttek közötti jó eredmény, meg a pénz se jött volna rosszul. Nah mindegy ez akkor bukó.
üdv.: ádám

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Jahh tényleg azt elfelejtettem írni tegnap, hogy jó volt a zuhanyzási lehetõség is. Habár a zuhanyzó boldog gyermekkorom gyermektáborainak emlékét idéztek. Azóta legalábbis biztos nem voltak felújítva. Feltöltött képJó lenne ha jövõre is megrendezésre kerülne ez a sorozat. Csak egy kis észrevétel, habár tudom ez nem csak rajtatok múlik.
Esetleg meg lehetne-e oldani azt, hogy a sorozat versenyei jobban el legyenek osztva. Pl minden hónapban egy, vagy öthetente egy verseny. Jahh és jövõre sem szabad elkényelmesedni, hanem tessék akkor is tartani a színvonalat és égjen bennetek a bizonyítási vágy. Gratula
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
XCracer: a versenykiirast elfogadta mindenki amikor nevezett...ha neadj isten aki mint a 4 futamon elindult, de kulon-kulon nevezett be es a pontjaival megeloz 1 olyan versenyzot aki elore benevezett mind a 4 futamra es ezzel o elesik a penznyeremenytol te mit mondanal neki?...Es igaza lenne a reklamalasnal, mert a versenykiiras nem ugy szolt, ahogy Te gondolod.

Mi ertelme van? lassuk csak benevezel a sorozatra 1x 10.000Ft , kulon-kulon 4x3000=12.000Ft, ha helyszinen akkor 4x5.000=20.000Ft, ez neked is penz.
Nekunk abban segitseg, hogy kideruljon, ha adunk ilyen lehetoseget, kedvezmenyt van-e ra erdeklodes, erdemes-e kulon energiat penzt forditani.
Ami pedig a "nalunk hagyott penzt" illeti, ok hogy tobbet hagytal itt, de a penznel picit tobbet er az az informacio, hogy versenyenken hany induloval kalkukaljunk a nyeremenyek, a kupak, etel-ital elokeszitesenel es megrendelesenel. Ami szinten penzbe kerul. Ennyi ertelme van.

De szivesen veszunk minden eszrevetelt, igy a jovo evi versenysorozatnal az ilyen jellegu igenyeket figyelembe vesszuk. Nekunk is az a yo, ha a versenyzoknek yo.

Leon

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
LEO: ez most komoly??????????????? Ez így elég szar akkor. Most ennek mi értelme van? Nem lenne egyszerübb az hogy aki mind a 4 futamon ott volt? Ugyanaz mintha beneveztem volna egyszerre az összesre, sõt így még több pénz is hagytam ott nektek :)

jégyé

jégyé

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
A soproni verseny is az eddigiekhez hasonlóan profi módon volt megrendezve! Gratula a szervezõknek! :clap:

A túra is jó ötletnek bizonyult, de a rövid táv is úgy tûnik túl hosszú volt a a legtöbb túrázónak. Egy redukáltabb pályával valószínû több hívet lehetne szerezni szeretett hobbinknak. Én is bebolondítottam egy haverom, aki el is jött 3 gyerekkel (8+), õk 4 óra alatt el is jutottak a mucki itatópontig, ahonnan a srácok lázadása után hazahúztak. Az õ elmondása alapján a szerencsésebbek már az elsõ emelkedõ után hazafordultak. Kíváncsi lenne rá, hogy volt e valaki aki végigtekerte.

Az összértékelést jó lenne ha a közép és rövid távra is kiterjeszthetnétek, nekünk is jól esne, ha az éves eredményeink összegzésre kerülnének.

Még valami, igaz az amit fél füllel hallottam, hogy jövõre bõvítitek a sorozatot? :)

Akkor Gyõrben újra tekerünk!
Aki egy picit sem flúgos az nem is teljesen normális!

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Milyen szempontok alapján lesz az PM sorozat értékelve? Mint a TOP maraton pontozással? Lehet tudni pillantnyi állást?

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Gyorujbaraton a gyermektábor kijelolt teruleten a sátrazás ingyenes.

Leon

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Gyõrújbaráton bérel valaki faházat a táborban?
Vagy egyéb szálláslehetõséget tud valaki estleg?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

csenti

csenti

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Talán ez volt az idei legjobb maraton!!Le a kalappal a szervezõk elött!!!!!!!Sose fogom azt megérteni, hogy miért nem tudnak egy rangosabb versenyt is így megrendezni??A pálya is jó volt, technikás, jó felfelék, lefelék, szerintem ilyen egy jó maraton!Remélm a többi versenyszervezõ ott volt, és figyelte, hogy hogyan kell megszervezni egy jó maratont!!!

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Yoreggelt...rég irtam mivel hosszasan szabadsagoltam magamat. sorry erte.
Nos a versenykiiras 1ertelmu volt, a vegso elszamolasban azok a versenyzok vesznek reszt, akik beneveztek a sorozatra es teljesitettek 3 hosszu tavot.
XCracer: nem eliras, ezt a dontest lassan 1 eve hoztuk meg. Remeljuk, hogy jovore tobben jelentkeznek erre a lehetosegre. Mas TM: a terep azert yo, mivel valtozatos, s a palya mindenkinek 1forma, a gyori versenyen imadni fogod a Koris hegyi lejtot:)

mxpro: a rovidtav nem veszes, a vegen van benne 1 kis technikas resz, de osszessegeben a rovidtav lenyege, hogy az emberek megszeressek a sportot, ehhez pedig nem szabad elvenni a kedvuket 1 nehez palyaval.

-Henger-: a listad nem teljes:) de az informacio ok.

Baluu: hat igen van 1 sporttars, aki hosszabb idot fog eltolteni a Hûség varosaban mint tervezte, de o is yol van.

Sajnos az emberek neha tulvallaljak magukat, s ekkor tortenik meg a baj. Magambol kiindulva ez tapasztalat:)

Leon

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
A rövid távot sikerült teljesíteni. A pálya nagyon tetszett, de nehezebb volt, mint amire számítottam - még jó, hogy nem a középtávra neveztem. Kijelölés teljesen jó, eltévedni szerintem nem lehetett, a frissítõnél csak vizet vettem el, úgyhogy az ott található "anyagokról" nem tudok nyilatkozni. A karszalagért kapott kaja is nagyon ott volt. Aztán le lehetett tusolni is, szóval nekem csak pozitív dolgok jöttek le. Az eddigi Pannon Maraton versenyekhez hasonlóan egy nagy "Köszi!" és respect a szervezõknek! Ezek után Gyõrújbarátot sem fogom kihagyni.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Kösz Henger!!!! Ezt láttam én is, és épp ezért írtam, mível ez így elég tré lenne, de gondolom ez azt szeretné jelenteni hogy aki mind a 4 futamon részt vett.

Verseny: háááááát, végül is java részt jó volt. Ami nagyon bökte a csörömet, az már megint azok a bizonyos soproni vízmosások (csak egy-egy tábla, a lejtõ elejére és OK az egész). Frissítõk sztem annyira nem voltak jó helyen. De egyébként korrekt volt a vereseny.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Megvolt ez is.

Sajna kb. 25 km-nél, a gyors lefelén buktam egy embereset, így a verseny részével gyorsan végeztem. Rá 20 perccel meg defekt, 1 óra séta, mire kb. meg tudtam javítani. Foltom se volt (kölcsönadtam elõbb), szigszalagos javítással bekocogtam a célba, és DNF.
Gyõrben muszáj lesz célba érni.

Ádám (XCracer), az összetettet a sorozatra nevezõk között számítják. Bár a rajtnál nem ez alapján történt a beszólítás.

A honlapon ez van:
Az összesített eredmény értékelésén azon versenyzõk vesznek részt, akik:
  • nevezésüket leadták az egész versenysorozatra
    (határideje: 2005.06.19. 9.30. - kõszegi futam, helyszíni nevezés),
  • legalább három hosszú távot sikeresen teljesítettek a Pannon-Maraton Sorozatból.
A sorozatra nevezettek:
Kovács Balázs 1985 Elit felnõtt férfi hosszú
Henn Péter Gergely 1982 Elit felnõtt férfi hosszú
Horváth Zsolt 1982 Elit felnõtt férfi hosszú
Schieber András 1978 Elit felnõtt férfi hosszú
Molnár Bence 1979 Elit felnõtt férfi hosszú
Noé Balázs 1977 Elit felnõtt férfi hosszú
Bándli Szabolcs 1982 Elit felnõtt férfi hosszú
Madarász Attila 1975 Master férfi (1) hosszú
Csikár Péter 1970 Master férfi (1) hosszú
Vock Balázs 1969 Master férfi (1) hosszú
Tóth Péter 1966 Master férfi (1) hosszú
Várallyai László 1976 Master férfi (1) hosszú
Halász Róbert 1975 Master férfi (1) hosszú
Rózsár Dániel 1967 Master férfi (1) hosszú
Dobos Ferenc 1972 Master férfi (1) hosszú
Stern Péter 1974 Master férfi (1) hosszú
Varga Ferenc 1971 Master férfi (1) hosszú
Gránicz István 1972 Master férfi (1) hosszú
Kiss Árpád 1970 Master férfi (1) hosszú
Koller Szilárd 1975 Master férfi (1) hosszú
Schlögl Balázs 1975 Master férfi (1) hosszú
Horváth Szabolcs 1975 Master férfi (1) hosszú
Erdõs Bálint 1975 Master férfi (1) hosszú
Hardi János 1958 Senior férfi (1) hosszú
Szuromi György 1951 Budapest Senior férfi (1) hosszú

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Na megvolt ez a maraton is.

Minden elismerésem a szervezõknek.
Nekem tetszett a pálya, habár néhol elég veszélyesek voltak a vízmosások. Ahogy hallottam páran kórházba is kerültek. Én az elsõ vízmosásnál inkább a mezõt választottam, így megúsztam egy kis horzsolással. A facsonkok körbeszalagozása tényleg nagyon korrekt volt. Ami számomra negatívum, hogy az itatópontokon csak víz volt. Ha ezt tudom viszek magammal energiaitalport. Ami viszont számomra az egyik legnagyobb pozitívum a Pannon Maraton sorozatban, hogy a végén több féle kaja közül lehet választani. Úgyhogy csak így tovább.
Remélem jövõre is sikerül megrendezni ezt a sorozatot esélyt adva a nyugat-dunántúliaknak, hogy ne kelljen 300-400 km-t utazniuk egy jó kis maratonért.
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...