Többiek? Nektek jó? 5.-e este?Elõtte este nekem jó
Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. november 23. - 21:08

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 23. - 21:03

Zavarba jött!nincs is termó öltözekem
(hat ezt a hosszu ot hogy sikrült?)
386-ig beszolasom
volt olyan gepem. kira
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 23. - 18:59

(hat ezt a hosszu ot hogy sikrült?)
386-ig beszolasom
volt olyan gepem. kira
Írta 2005. november 23. - 14:59

Lehet hajnalban vagy elõtte való nap késõ este, esetleg éjszaka amikor amúgyis jár a Miklós bácsi!
Elõtte este nekem jó

:love:
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 23. - 14:52

Írta 2005. november 23. - 14:44

Pite:
...
Kérdés: Ma bringával mentél dolgozni? Dawnnal tanakodtunk, hogy vajon téged láttunk-e a 3-ason reggel Kistarcsánál. elvileg olyan csúnya szürke () bringája volt, klipszes pedál és full fekete termo öltözék, meg hasonló sisak.
Egyszerû!
Ült rajta, vagy a vállán vitte?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 23. - 14:35

- Doktor úr, a bátyám erõsen köhög, és láza van.
- Magas?
- Igen, nálam egy jó fejjel magasabb.
Kérdés: Ma bringával mentél dolgozni? Dawnnal tanakodtunk, hogy vajon téged láttunk-e a 3-ason reggel Kistarcsánál. elvileg olyan csúnya szürke (

Egy beteg felkeresi a pszichiátert, miközben hadonászik a feje felett:
- Doktor úr segítsen rajtam! Legyek repkednek a fejem körül!
Mire az orvos, szintén a feje felett hadonászva:
- Jó, de hajtsa rám õket!
Írta 2005. november 23. - 14:35

Miklós napja akkor van! Mikulás meg elõtte való este, késõn keresi fel a jógyerekeket finomsággal, a rosszakat meg virgácsal. A felnõttek meg sör, bor, pálinka hármasra számíthatnak, ha a Mikulás észreveszi õket.Hatodikán van Mikulás?
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 23. - 14:32

Lehet hajnalban vagy elõtte való nap késõ este, esetleg éjszaka amikor amúgyis jár a Miklós bácsi!Akkor errõl én már megint tuti lemaradok:(. Épp aznap sokáig kell bent lennem elõadásokat hallgatni......

Rákosmente KerekSE;
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 23. - 14:31

Írta 2005. november 23. - 14:30

Háziállatok versenyeznek, hogy melyikük a legfélelmetesebb.
Azt mondja a disznó:
- Belehempergek a sárba, visítva rohangálok körbe, az összes baromfi
megijed tõlem.
Mondja a bika:
- Felszegem a fejem, fújtatok egy kicsit, rohangálok a réten, az összes
tehén, birka szerteszéjjel fut.
Mondja a baromfi:
- Úgy teszek, mintha döglött lennék, a fél ország befosik a félelemtõl.
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 23. - 14:27

Piros mikulássapim van, és ha megyünk akkor megpróbálok mikuláskabátot is szerezni. De gondolkodtam rajta, és mi lenne ha itt a mi környékünkön csinálnánk egyet. Mondjuk 6.-án este öt-hat körüli idõben mennénk egy kört. Ki ki a piros sapijában, Pite meg a piros alsónacijában!
Akkor errõl én már megint tuti lemaradok:(. Épp aznap sokáig kell bent lennem elõadásokat hallgatni......
:love:
Írta 2005. november 23. - 14:14

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. november 23. - 14:11

Ebbõl már lehet tudni, hogy merre van.Ha mész a Kis káros hídon aztán balra utána egyenesen, aztán jobbra, ott fel a szeméttelep elõtt át a réten balra aztán jobbra tovább aztán le és fel, jobbra, egyenesen át, tovább ott, aztán jobbra, aztán le, át az erdõn, aztán fel és jobbra és egyenesen tovább aztán a réten át egyenesen, aztán balra, majd jobbra, le egyenesen, utána jobbra-balra-egyenesen és visszaértél a Kis káros hídra.
De majd talán meg is mutatom
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 23. - 14:09

Én megmutattam, csak nem mondtam meg, hogy hol van. ;-)
Ha mész a Kis káros hídon aztán balra utána egyenesen, aztán jobbra, ott fel a szeméttelep elõtt át a réten balra aztán jobbra tovább aztán le és fel, jobbra, egyenesen át, tovább ott, aztán jobbra, aztán le, át az erdõn, aztán fel és jobbra és egyenesen tovább aztán a réten át egyenesen, aztán balra, majd jobbra, le egyenesen, utána jobbra-balra-egyenesen és visszaértél a Kis káros hídra.
De majd talán meg is mutatom

Lao-Ce
Írta 2005. november 23. - 13:42

De jó nektek, hogy arra olyan sok hó van! Felénk csak foltokban található egy kevés.
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 23. - 13:40

Piros mikulássapim van, és ha megyünk akkor megpróbálok mikuláskabátot is szerezni. De gondolkodtam rajta, és mi lenne ha itt a mi környékünkön csinálnánk egyet. Mondjuk 6.-án este öt-hat körüli idõben mennénk egy kört. Ki ki a piros sapijában, Pite meg a piros alsónacijában!Vicces lenne. Van mikulásruhád?
Rákosmente KerekSE;
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 23. - 13:31

Írta 2005. november 23. - 13:26

Akkorénsemmutatommegakedvenchelyemetjól
Lao-Ce
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 23. - 13:22