Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jajj istenem, majd nyomunk egy nap össznépi háziversenyt, ahol az elsõ 20 helyezettet díjazzuk, s akkor mindenki boldog lesz. Jó így? Nehommá pártokra szakadjunk.

hozé - már nem...még nem ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

féktelen Trekekrõl nem is beszélve...;)

Csak a beszari embereknek kell a fék..... :gwizd:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Jajj, a sok kis sértett önérzet. :D Na de hát tudhatnátok, hogy az "elitklubba" nem lehet ám holmi Durungokkal meg Ubulokkal bekerülni...az eresztõs Skarebekrõl és féktelen Trekekrõl nem is beszélve...;)

má' nem is ereszt. :(

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Engem mindenki kihagy....:(

Dehogy hagyunk ki! Ahol Ubul és a Magellán "Durung" "Hápi-bike" Polaris elfér oda jöhetnek a Konák, Magellánok, Meridák, Caprinok, Kellysek, az eresztõs Skarebek és féktelen Trekek stb... A mi kis háziversenyünkön majd meg kell küzdeni a sikerért, így a gyõzelem sokkal többet ér. :)
A sikerre éhes NRS-ek meg csak versenyezzenek magukkal, kell még nekik az edzés meg a gyakorlás. Legrosszabb esetben is csak második lesz!
:) :)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jajj, a sok kis sértett önérzet. :D Na de hát tudhatnátok, hogy az "elitklubba" nem lehet ám holmi Durungokkal meg Ubulokkal bekerülni...az eresztõs Skarebekrõl és féktelen Trekekrõl nem is beszélve...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Ne aggódj Hápi:) Majd én meghívlak. És akkor mi ketten is szervezünk egy kétfordulós háziversenyt. Ha már engem is kihagytak......

Engem mindenki kihagy....:(

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Igazad van Hápi!

... Ennyivel két három órát a napsütéses téli napokon szerintem ki lehet bírni, a csapadékos, borús, extrahideg napokon meg tekerjen az akinek...

...még szüksége van gyakorlásra.
Mi már pihenhetünk.:)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Ne aggódj Hápi:) Majd én meghívlak. És akkor mi ketten is szervezünk egy kétfordulós háziversenyt. Ha már engem is kihagytak......

OK! Reszkessenek az NRS-ek!!!
:cool2:

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Nektek nem fagy szét a térdetek ilyen hidegben kint? Vagy mind térdmelegítõvel nyomultok? Milyen kesztyût használtok télire? Sima síkesztyût vagy vmi spécit? Nekem most teszkó gazdaságos polár kesztyûm van, de ez legjobb esetben is csak 0-5fokig jó, mondjuk kb. 800Ft volt. 5leteket várok.
Vagy megamorc leszek tavaszra a görgõzéstõl, vagy megkattanok, félek, hogy az utóbbi...:)

Én most vettem 3,5e-ért egy Zoggie szélálló hosszúujjas kesztyût. Szélálló occsó thermo naciért meg most szaladgálok, meg még tervezem egy szélálló felsõ beszerzését. Ennyivel két három órát a napsütéses téli napokon szerintem ki lehet bírni, a csapadékos, borús, extrahideg napokon meg tekerjen az akinek...
Ilyenkor a családé, a tanulásé, a munkáé, az egyesületé, az ünnepeké meg a haveroké lesz a fõszerep -legalábbis nálam.

Rákosmente KerekSE;

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

:love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Majd tavasszal csinálunk egy kétfordulós háziversenyt - csak mi ketten. (Kerepesi xc és Csömöri xc pályák)
Gyõzzön a jobbik. (Csak aztán ne síránkozz, ha még Erika is lehagy majd ;D)

Hápit már meg se hívjátok a Magellánnal? :icon_cry:

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Jajj, ne amatõrizáljunk kérem, naná, hogy van térdmelegítõ. ;)

Nálam a 0 fokos konfig így néz ki: Sub Zero F-1 felül, Sub Zero F-2 felül, thermo nadrág, rá térdmelegítõ, arra még rá (hogy leszorítsa) egy nyári nadrág, thermo mez (országútizáshoz karmelegítõ), neoprén (Orina) kesztyû, neoprén kamásli, fejkendõ. Durvább hidegre kiegészül egy Sub Zero kezeslábassal, símaszkkal (windstopperes), meg egy thermo kesztyûre, amit a neoprénbe beleveszek. Sajna ennyi cucc nem olcsó, de ha télen is akarsz menni...

Lassan nem csak a bringád lesz mûanyag!

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Ja és asszem feb-márc-ig max országúton tudok majd tekerni, hazavittem H-szoboszlóra a montit. :cry: Sok helyet foglalt, meg hát úgyis csak alapozni fogok addig. Pedig a hóban nagyot lehetne ma ökörködni!

Milyen hóban? Felénk itt a XVII. kerben csak sár van, meg helyenként egy kis latyak, meg mutatóba az udvarunkba kb. 2 nm hó. Ennyi. A hiradások elakadt autókat meg nehezen közlekedõ buszokat emlegetnek kerületünkben, de jelentem ilyen nincs. Kocsival a kerület jól járható, bringával még nem próbáltam mert sok a mocskos víz az úton, meg a kamionok mennek mint az állat és terítik a jónépet iszappal!

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ja, és a Sisak!
hörr-hörr Luke az apád vagyok hörr-hörr Dante Wader nagyúr ;-)

Dante ahogy elképzeltelek, akár búvárruhában békatalppal is tekerhetnél, annyi rajtad a neoprén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ja igen, és a fénykard, amit belevágok minden leszorító kamionos oldalába...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Nálam a 0 fokos konfig így néz ki: Sub Zero F-1 felül, Sub Zero F-2 felül, thermo nadrág, rá térdmelegítõ, arra még rá (hogy leszorítsa) egy nyári nadrág, thermo mez (országútizáshoz karmelegítõ), neoprén (Orina) kesztyû, neoprén kamásli, fejkendõ. Durvább hidegre kiegészül egy Sub Zero kezeslábassal, símaszkkal (windstopperes), meg egy thermo kesztyûre, amit a neoprénbe beleveszek. Sajna ennyi cucc nem olcsó, de ha télen is akarsz menni...

Elképzeltem!

Dante Dartwader Csaba :)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Attisch, így utólag Böszö.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Nektek nem fagy szét a térdetek ilyen hidegben kint? Vagy mind térdmelegítõvel nyomultok? Milyen kesztyût használtok télire? Sima síkesztyût vagy vmi spécit? Nekem most teszkó gazdaságos polár kesztyûm van, de ez legjobb esetben is csak 0-5fokig jó, mondjuk kb. 800Ft volt. 5leteket várok.
Vagy megamorc leszek tavaszra a görgõzéstõl, vagy megkattanok, félek, hogy az utóbbi...:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

BSZ Attisch!
Azt a kamáslit hol vetted te olyan olcsón?!
http://www.hunyadisp...sta/zoknik.html
Ami esõvédõm van/volt (szétszakadt) az nem rugalmas anyagból van, és az spd kinyírja, a neoprén meg gyilkosan drága. Két párra igényt tartanánk - ha tudsz még szerezni mondjuk a méretet.

Kérdezd meg a Kemót, hivatkozz rám, hátha tud még szerezni. Mondjuk noname. (de teljesen jó) És évekkel régebben hozta, de hátha. (telszámát átdobom emilben)