Ott voltam, ott ültem melletted, és tényleg nagyon komolyak voltatok! Teganp este kiesett? Pedig nem is ittunk semmi komolyat. Mit csináltál utánna?Te ott voltál 1általán????
![]()
Vagy ténleg komolyak voltunk?? Akkor lehet, hogy nekem kiesett a tegnap este!
![]()
KisÖcsike
Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Posted 2005. November 20. - 12:31

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. November 20. - 12:31

Posted 2005. November 20. - 12:23

(ilyen komolynak még nem láttalak titeket).
Te ott voltál 1általán????

KisÖcsike
Posted 2005. November 20. - 12:16

Heppi Börzdély Attisch!!!
:birth:
KisÖcsike
Posted 2005. November 20. - 11:56

http://www.noklapja....id=47&cid=15996
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. November 20. - 10:12

Lehet, hogy csak az ügyvédjelölt hölgy tette velük(lünk). Danténak is kellet vagy egy óra, hogy beinduljon...és nyomja a szöveget.Akkor emelt a színvonalon, hogy nem voltam ott. Lehetetlen, hogy akár egy fél óráig ne beszéljek a sexrõl vagy sz*rásról (ez csúnya szó?).
Dante: Miért a sorompótól, szerinted mennyi van a domb aljáig?
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. November 20. - 10:00

Amúgy köszönet a tegnap este megjelenteknek (ilyen komolynak még nem láttalak titeket). Bocsesz Csgy, hogy megzavartunk oly sokan. És jobbulást Nekeked!!!!
Akkor emelt a színvonalon, hogy nem voltam ott. Lehetetlen, hogy akár egy fél óráig ne beszéljek a sexrõl vagy sz*rásról (ez csúnya szó?).
Dante: Miért a sorompótól, szerinted mennyi van a domb aljáig?
Posted 2005. November 20. - 09:43

Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. November 20. - 09:33

Boldog szülinapot! Glücklich den Geburtstag! Happy Birthday!
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. November 20. - 09:29

Hoppá Pite! Hol van ez a 6:07-tõl!Nem onnan vezettem, hanem már jóval elõbbrõl, a sorompótól, akkor durvult be, mikor ráfordultam a pofaszeles részre, ami nektek nyilván fel se tûnt...
Meg hát fáradtam is, mi tagadás. De a domb azt hittem betesz.
Egyébként meg:
1:02:00 indulási idõ az emelkedõ alján
1:09:30 a tetején
azaz 0:07:30, ami annyira nem vészes azért - bár illõ lett volna egy perccel alámenni, de hát 0 fokban...
Amúgy feltünt a szembeszél, mert amikor Isaszegen a Dányi elágazásnál jártunk és én mentem elõl, erõssen visszaesett a sebesség, bár ti ebbõl nem sokat érzékeltetek mert erõt vettem magamon és izomból nyomtam, a meddig tudtam. Az benzinkútig.
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. November 19. - 22:25

Elég jól látszik, hogy az isaszegi-nagytarcsai domb elõtt te mentél elõl vagy 2km-t. A pulzusod, olyan tartományban van mint a dombra feltekeréskor.
A társaság sebessége viszont meglehetõsen csökkent.
Nem onnan vezettem, hanem már jóval elõbbrõl, a sorompótól, akkor durvult be, mikor ráfordultam a pofaszeles részre, ami nektek nyilván fel se tûnt...

Egyébként meg:
1:02:00 indulási idõ az emelkedõ alján
1:09:30 a tetején
azaz 0:07:30, ami annyira nem vészes azért - bár illõ lett volna egy perccel alámenni, de hát 0 fokban...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2005. November 19. - 19:00

Merev villa soha. A régi Marzómat majd elviszem Salához, szétszedjük, kiokoskodjuk belõle az elasztomert, lezsírozzuk a rugókat és jó lesz, talán még >3 cm-t mozogni is fog. Tavasztól õszig CC-re jó lesz. És tavaszra, ha minden jól megy elkészül a vadállat is a durvulásra.S majd merevvillázol, mint Pite?
Jajj, nekem is kellene egy másik verda, de egy orszúti, szóval ha mégsem nyerem meg a Kona-t a Bikemag elõfizetõi játékán, amire bár csekély az esély, akkor be kell, hogy ruházzak egy használt SS országútiba. Nyesett idõfutamkormány, 48/14 és csókolom, városba nekem nagyon is jó lesz.
Ma azért elég jót mentünk, Pite kicsit megfingatott az isaszegi emelkedõn, úgy megindult. Charon neked meg remélem sikerült felolvadnod - a téli (késõ õszi) bringázás az ilyen, meg kell tanulni felöltözni, különben tényleg megfagysz.
egyébként - http://heartofwinter...u/xc/051119.jpg
Charon ti a 35. perc körüli sebesség-0-ra-zuhanáskor szálltatok ki. Azért vicces, hogy a pulzuscsúcsok lefelé vannak, a rövid megindulások alatt.![]()
(értelemszerûen - szürke massza szint, fehér massza pulzus, kék csík - sebesség)
(a magasság meg egy 10-essel fölé lett kalibrálva, szóval 230-on laktok mégiscsak)
Posted 2005. November 19. - 17:47

A társaság sebessége viszont meglehetõsen csökkent.

Posted 2005. November 19. - 15:38

Neoprén kamáslit meg mindenkinek ajánlom a figyelmébe, kb 2000 HUF volt amikor vettem, valami noname, de teljesen bevált.

Posted 2005. November 19. - 15:28

Mi ez? Nem is mondtad, hogy az Alpokat térképezed fel! Vagy ilyen ingadozó a teljesítményed? Hmmegyébként - http://heartofwinter...u/xc/051119.jpg
Charon ti a 35. perc körüli sebesség-0-ra-zuhanáskor szálltatok ki. Azért vicces, hogy a pulzuscsúcsok lefelé vannak, a rövid megindulások alatt.![]()
(értelemszerûen - szürke massza szint, fehér massza pulzus, kék csík - sebesség)
(a magasság meg egy 10-essel fölé lett kalibrálva, szóval 230-on laktok mégiscsak)
Tényleg jó volt a mai tekerés. Vége nekem -merthát én mindig eggyel több dombot mászok meg mint ti- bõ 55 kilcsi és kb. 3,5 h lett és nem nagyon fagytam át. De azért jól esett a meleg zuhany. Bár a lábaimra még valami meleg cuccot beszerzek. De a beutaló a reumára szerintem már meglesz.
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. November 19. - 14:57

Marad a Serpens, de lejönnek róla az AM/DH cuccok (kerék, fék, teló, pedál, és ha lesz rá keret, új hajtómû, új fék)
S majd merevvillázol, mint Pite?

Jajj, nekem is kellene egy másik verda, de egy orszúti, szóval ha mégsem nyerem meg a Kona-t a Bikemag elõfizetõi játékán, amire bár csekély az esély

Ma azért elég jót mentünk, Pite kicsit megfingatott az isaszegi emelkedõn, úgy megindult. Charon neked meg remélem sikerült felolvadnod - a téli (késõ õszi) bringázás az ilyen, meg kell tanulni felöltözni, különben tényleg megfagysz.
egyébként - http://heartofwinter...u/xc/051119.jpg
Charon ti a 35. perc körüli sebesség-0-ra-zuhanáskor szálltatok ki. Azért vicces, hogy a pulzuscsúcsok lefelé vannak, a rövid megindulások alatt.

Posted 2005. November 18. - 22:32

Amatõr! Még Öcsike is tud slickgumival terepezni.
Úgy is modhattad volna, hogy csak én szoktam slick gumival terepezni...
Mé kell nekem minden extrém szitut kipróbálnom??? Slickgumival terepen,,, Börzsönyben KisInócin fék nélkül, meg Lock-Outtal, Piroson lefele kioldott hátsó kerékkel..... Hajjajjj... Egyszer még belehalok ebbe.....
KisÖcsike
Posted 2005. November 18. - 22:31

Posted 2005. November 18. - 22:27

Posted 2005. November 18. - 22:24

Amatõr! Még Öcsike is tud slickgumival terepezni.
Kössz.....
KisÖcsike