Amatõr! Még Öcsike is tud slickgumival terepezni.többiek;
Akkor tali Kistarcsán 11-kor, Hápi h11-kor ugorj be hozzám, s megyünk együtt. Osztán most ne legyen véletlen terep belõle, mert 1.5-ös kopaszgumival megyek.
Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. november 18. - 22:13

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 18. - 22:07

Látom, ahogy jön a "rossz" idõ, ti átálltok az országútira, én meg egyre jobban a durvulásra. Vszínû, ha reggel kilátok a fejembõm, mert rendesen le vagyok fáradva, megyek egésznapra Jani-hegyre DH-s arcokkal DH-ni. Vasárnap meg cimborákkal megyünk állatkodni. Ha így folytatódik, akkor CC-ni már csak tavasszal fogunk együtt. De addigra már lesz kimondottan CC-s keróm is.
Hát a rossz idõben az állandó posvány a gáz, fõleg, mert ilyenkor a tartós rosszidõ esetén azért muszáj görgõzni, bármennyire is utálom. (azért több hetes kihagyás nem megengedhetõ) Namost szennyes bicót mégsem hozok be a lakásba, ezért - csökkentvén a piszkolódás esélyét, marad az országút. A nagy hideg miatt nem valami jó kint slagozni a verdát ugye. Más kérdés, hogy az olyannak, aki erõbõl megy (pl én) nem tesz jót a hideg, ilyenkor jobb ha pörgetõsebb, kis intenzítású meneteket megyek.
Milyen CC-s géped lesz?
többiek;
Akkor tali Kistarcsán 11-kor, Hápi h11-kor ugorj be hozzám, s megyünk együtt. Osztán most ne legyen véletlen terep belõle, mert 1.5-ös kopaszgumival megyek.

Pite;
Generals számlát plíz, megpróbálom a cserét lenyeletni a Media Markt-al...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. november 18. - 21:56

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 18. - 20:49

Látom, ahogy jön a "rossz" idõ, ti átálltok az országútira, én meg egyre jobban a durvulásra. Vszínû, ha reggel kilátok a fejembõm, mert rendesen le vagyok fáradva, megyek egésznapra Jani-hegyre DH-s arcokkal DH-ni. Vasárnap meg cimborákkal megyünk állatkodni. Ha így folytatódik, akkor CC-ni már csak tavasszal fogunk együtt. De addigra már lesz kimondottan CC-s keróm is.Szombatra egyébként szép idõt mond - országútizni nincs kedve valakinek egy 50-60-ast? Terepre nem szívesen megyek, mert redva van, a bringa meg lemosva, oszt szobaképesnek kell lennie mostmár, hogy a hideg miatt macerás lemosni.
Írta 2005. november 18. - 20:33

Írta 2005. november 18. - 19:23

Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott bemutatót.
Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a
mûsort adja elõ.
Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idõ után mûsor közben
bekiabált és elárulta a titkokat: -Aaaaa nézzék, ez egy másik kalap!
- Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva!
- Aaaaa... van egy kártya a kabátujjában!
Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tegyen. Egyszer baleset
történt és a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az illuzionista meg
a papagáj. Néhány órán át egy deszkán úszkálva, szótlanul, ellenségesen
méregettek egymást. Végül a papagáj megszólalt: - OK feladom! Hol a hajó?
Durung forever!
Írta 2005. november 18. - 19:12

Holnap 11-kor tali hol?
Ja a kedvenc viccem:
Jóska bácsi az orvosnál.
-Jóska bácsi meg kéne mérni a vérnyomását!
-De doktor úr, már a múlt héten mérte!
-És akkor mennyi volt?
-Hát, egy ezres, de most nincs nálam annyi.
Írta 2005. november 18. - 18:04

Összetévesztesz egy másik forumozóval!Szigetelõszalag McGywernél is mindig van összelapítva, a svájci bicska mellett
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 18. - 18:03

Hiányoltátok a vicc eredetét:- Mi a legjobb ajándék?
- Az aorta
- Miért?
- Mert az szívbõl jön.
Eme viccecske a Világörökség topicban található a 2454. hozzászólásban, Kalaius -phorumus maximus- írásaként.
Következõ vicc Ubulról szól! Ajánlom az érintett figyelmébe!
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 18. - 18:01

Szigetelõszalag McGywernél is mindig van összelapítva, a svájci bicska mellettKeró nyeregtáskájában sárga, de itthon van még piros és szürke. Holnap viszem és összerakok akárkit. Még azt is akit Pite ma szétszed.
Holnapi tekerés legyen 11:00-tól! Mert délután a gyûlés elõtt még el kell intéznem egy apróságot.

Írta 2005. november 18. - 17:44

Vicc Pitének:
- Mi a legjobb ajándék?
- Az aorta
- Miért?
- Mert az szívbõl jön.
:scared: :scared: :scared: , pihentagyúak...
Írta 2005. november 18. - 16:45

Keró nyeregtáskájában sárga, de itthon van még piros és szürke. Holnap viszem és összerakok akárkit. Még azt is akit Pite ma szétszed.NP! Majd Pite összerak! Vagy Hápi a sárga-zöld szigszalagjával.... :chin:
KisÖcsike
Holnapi tekerés legyen 11:00-tól! Mert délután a gyûlés elõtt még el kell intéznem egy apróságot.
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 18. - 14:30

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. november 18. - 14:29

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 18. - 14:16

- Mi a legjobb ajándék?
- Az aorta
- Miért?
- Mert az szívbõl jön.
Írta 2005. november 18. - 13:59

Lao-Ce
Írta 2005. november 18. - 13:40

Nem csak egyszínû sárga?NP! Majd Pite összerak! Vagy Hápi a sárga-zöld szigszalagjával.... :chin:
KisÖcsike
:love:
Írta 2005. november 18. - 12:36

Sárga-zöld pfuj, inkább fekete, vagy fehér
Lao-Ce
Írta 2005. november 18. - 12:26

ezer maci, kicsit szét vagyok esve.
NP! Majd Pite összerak! Vagy Hápi a sárga-zöld szigszalagjával.... :chin:
KisÖcsike
Írta 2005. november 18. - 11:55

PR!
Neked is ment privi!
KisÖcsike
Tom, a visszajelzést elküldtem, csak lehet vidéken leszek és még nem tudom, hogy ló-e?
Bár, jogos, b*nkó módon nem válaszoltam, ezer maci, kicsit szét vagyok esve.
Lao-Ce