Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiháááááááááááááááá
áááááááááááá
Miért is?

Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiháááááááááááááááá
áááááááááááá
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Mé nem?
Mé nem?Én sem.. de mióta behúzták a határszílibe az DSL-t, azóta mániákus irogathatnékja van, és minden baromságot jó indítéknak talál, hogy növelje a hozzászólásainak számát, mert azt hiszi, ha 1000 fölé kerül, akkor kap ajándék Csu-csu CD-ét, meg bézbólsatyeszt
![]()
![]()
![]()
KisÖcsike
Rákosmente KerekSE;
Ezt most igazán nem értem.... :-/
Neked lehet, hogy semmi. De Danténak...Mit nekem pár száz kilcsi eltérés?????
KisÖcsike
Rákosmente KerekSE;
Nem kell mindent érteni, Hápi is hibázhat néha. (szerencsére elég ritkán)Ezt most igazán nem értem.... :-/
Rákosmente KerekSE;
Hát szerintem nem. A kettõ között van pár száz kilcsi eltérés.
Hát szerintem nem. A kettõ között van pár száz kilcsi eltérés.Hát nem teljesentökmind1???? :gwizd:
KisÖcsike
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;
Öcsi! Tudod, hogy a kettõ nem ugyan az? Az elsõ Nógrád megyében van a másik az osztrák határnál!
Öcsi! Tudod, hogy a kettõ nem ugyan az? Az elsõ Nógrád megyében van a másik az osztrák határnál!Ez nagy szívás.... egyenlõre csak ezt találtam...
http://www.solyommad...o/szulofold.htm <-- itt van kép a hegyrõl!!
http://www.felsocsat...3LjMwNC4=&lap=1
KisÖcsike
Rákosmente KerekSE;
Életmentõ beavatkozást kérnék, plíz segítsetek, ha tudtok:
-szükségem lenne térkép adatra a Vas-hegyrõl (Vas-hegység, Pinkazug hegység)
-most konkrétan a Vas-hegy kellene, de azt sem tudom melyik térképen van rajta - Kõszegin még nem (túl délre van), az Õrségin meg már nem
Ha valaki tudna az ügyben segíteni, kérem szóljon! (kábé egy fotó a hegy környékérõl megteszi, sõt, tökéletesen megoldja a problémámat)