Közben szenvedek az egérrel rendesen, mert szétroncsoltam a hajszálereket az ujjhegyemen, alig érzek vele...(leadásom volt, s nem volt szikém, csak penge, s egy szál pengével szabdaltam a 2 mm-es kartont, úgy, hogy a penge tompa fele végig nyomta az ujjamat
Kell valakinek a Duke-om?
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Magellán durungosat nem találtam. ;-)
Rákosmente KerekSE;
Egyeztetünk -ha komolyan gondoljátok- és egyéni, személyre szabott árajánlatot kaptok, de ehhez látnom kell a szekrény leendõ helyét (ismerem már a kõmûveseket -tisztelet a kivételnek-, derékszöget meg a függõlegest nem nagyon ismerik) és jó lenne ha valami elképzelésetek is lenne.Elõször is: Beépített szekrényeket tervezünk, adj árajánlatot
Rákosmente KerekSE;
(tényleg, tudta melyik-melyik?)Egyszer fogott kezébe kõmûveskanalat meg kalapácsot (jelen voltam).
Háát mindenki dõlt a röhögéstõl.
...leadásom volt, s nem volt szikém, csak penge, s egy szál pengével szabdaltam a 2 mm-es kartont....
Egy kis reklám (remélem nem haragszotok meg érte): ha tudok/tudunk segíteni valamiben csak szóljatok. Fában (ez a szakmám, tehát ha nyílászáró, bútor, melegburkolás, stb. kell csak szólj) transzportban (költöztetés (én futóval B.L. dobozos Mazdával)), telefonszerelésben otthon vagyok, villanyászatot, kõmíveskedést megoldjuk. Utazásban és fotóban Öcsi az illetékes!
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Dante nem kõmíves csak tervezõ -ha jól tudom.
.