Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tekerés részünkrõl nem lesz.

Párom finishben van a tanulással, én meg megpróbálok csendben létezni, és hétvégén is munkanapot tartok.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Ja, mondjuk tegnap papírmakettet készítettem. Kicsit besokalltam az egyetemmel, nem volt erõm írogatni. Ha tûrhetõ idõ lesz, nyomulunk egyet vasárnap? (azért nem szombatot mondok, mert akkor biztosan trutyi lesz még)

(okleveles építészmérnök, építész tervezõ egyébként)

Vasnap eddig Ok bár nem biztos (esõt is mondanak), de ha igen akkor is csak rövidet.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Akkor jól van! Pedig amekkorát koppant... bár igaz, egy biológus-vegyész páros csodákra képes.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Semmi baja szerencsére.
Kelekótya módra még mindig ki akar rohangálni az útra....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ja, mondjuk tegnap papírmakettet készítettem. Kicsit besokalltam az egyetemmel, nem volt erõm írogatni. Ha tûrhetõ idõ lesz, nyomulunk egyet vasárnap? (azért nem szombatot mondok, mert akkor biztosan trutyi lesz még)

(okleveles építészmérnök, építész tervezõ egyébként)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Biológiai és vegyi fegyverek: Dawn és Charon kht. Feltöltött kép
Lakás átépítése: Dante
Villanyászat Attisch....

Dante nem kõmíves csak tervezõ -ha jól tudom.

Dawn+Charon!
Mi van Berci kutyával? Érdeklõdnék, hogy jól van-e a szombati koppanás miatt.

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Egy kis reklám (remélem nem haragszotok meg érte): ha tudok/tudunk segíteni valamiben csak szóljatok. Fában (ez a szakmám, tehát ha nyílászáró, bútor, melegburkolás, stb. kell csak szólj) transzportban (költöztetés (én futóval B.L. dobozos Mazdával)), telefonszerelésben otthon vagyok, villanyászatot, kõmíveskedést megoldjuk. Utazásban és fotóban Öcsi az illetékes!

Biológiai és vegyi fegyverek: Dawn és Charon kht. Feltöltött kép
Lakás átépítése: Dante
Villanyászat Attisch....

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
És a mai adag:

> Balszemed viszket: bánat ér.
> Jobb szemed viszket: öröm ér.
> Feneked viszket: aranyér.

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

De ha másmerrõl jövünk, akkor meg vár még rám egy kis mászás.

Egyébként tényleg lustulok :D

Elösször is gart az új lakhoz. Remélem a bankal több szerencsétek lesz és nem kell 9 hónapig szaladgálni a pénzért.

A mászás! Engem úgyse tudtok lehagyni, mert én a kerület legmagasabb pontján lakok, tehát minden kiruccanás után nekem vissza kell mászni!

Egy kis reklám (remélem nem haragszotok meg érte): ha tudok/tudunk segíteni valamiben csak szóljatok. Fában (ez a szakmám, tehát ha nyílászáró, bútor, melegburkolás, stb. kell csak szólj) transzportban (költöztetés (én futóval B.L. dobozos Mazdával)), telefonszerelésben otthon vagyok, villanyászatot, kõmíveskedést megoldjuk. Utazásban és fotóban Öcsi az illetékes!

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pitének viccek:

Az orvos a beteghez:
- A gerincérõl készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk, de Photoshoppal kijavítottuk!

Felirat Pavlov laboratóriumának ajtaján: "Kérjük kopogjon! NE CSÖNGESSEN!"

Orvos így szól a pácienséhez:
- Azt hiszem, csinálnunk kéne egy EKG-t.
- Hát, ha szükséges..
- Nohát.. Nekem megvan a kapcsolási rajz, maga meg elektromérnök, igaz?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nyugi. A bank még elcseszheti! ;-)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Gratulálok! :)[/size]
[/size]

Köszke, most úgy érzem megérte az a sok utánajárás, meg minden. Remélem hitelt is kapunk.

Na jó hétvégét, hazaballagok

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://www.proathlon...tec/kamasli.htm
és
http://www.proathlon.../cipo_futes.htm

ühümm. Már magyarul is van.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Bocsika, csak bejött a fõnököm.

Szóval 9 havi küzdelem, gyötrelem, vérizzadás, stressz, és kb. 58 lakás/lakópark/sorházi lakás/ház megtekintése után tegnap aláírtuk az adásvételi szerzõdést, mely szerint leelõlegeztük (reális) álmaink lakását.

Használatba vételi dec. közepén, költözés (elvileg) karácsony elõtt (sztem. kétünnepköze lesz belõle), aztán imádkozás, hogy a bank is adja áldását (PÉNZT :D ) a mi kis ügyünkre.

Szóval ezért.

JIIIHHHHÁÁÁÁÁ
Gratulálok! :)

"Nice boys don't play rock and roll"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Zoozoo bácsi: Msn contact cromoly kukac frímél pont hu az én vagy, szal legyél olyan kedves és vegyél fel a kapcsolatok közéje neki.
Köszönöm.
Közérdekû közleményt hallottunk.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

De elkényelmesedtünk!!! Naja... a házas élet..... :D

KisÖcsike

De ha másmerrõl jövünk, akkor meg vár még rám egy kis mászás.

Egyébként tényleg lustulok :D

Lao-Ce

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Ennyivel is kevesebbet kell menni betonon és út közben fel tudtok venni :D

De elkényelmesedtünk!!! Naja... a házas élet..... :D

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
A cím 1172 Bp. Kopolya u. 59.
Az Ananász utca után a harmadik jobbra a Naplás tó felé.

Pont útba esik Nagytarcsa és környéke felé, amerre tekerni szoktam/tunk. Ennyivel is kevesebbet kell menni betonon és út közben fel tudtok venni :D

Lakásavató majd lesz, a lakásbelakásra meg egy éjszaka alatt annyi ember jelentkezett, hogy már mi sem férünk be :D

Lao-Ce

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Szóval 9 havi küzdelem, gyötrelem, vérizzadás, stressz, és kb. 58 lakás/lakópark/sorházi lakás/ház megtekintése után tegnap aláírtuk az adásvételi szerzõdést, mely szerint leelõlegeztük (reális) álmaink lakását.

Használatba vételi dec. közepén, költözés (elvileg) karácsony elõtt (sztem. kétünnepköze lesz belõle), aztán imádkozás, hogy a bank is adja áldását (PÉNZT :D ) a mi kis ügyünkre.

Szóval ezért.

hûûû! Akkor az tényleg szupi! Gratula! És hol? Merre???
Ha valami segítség kell, csak szólj! Például lakásavatóra ember kell, vagy segíteni kell belakni a házat... meg ilyenek! :D

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Miért is? :)

Szóval ezért.

Lao-Ce