Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 20:17

Párom finishben van a tanulással, én meg megpróbálok csendben létezni, és hétvégén is munkanapot tartok.
Írta 2005. november 25. - 20:13

Vasnap eddig Ok bár nem biztos (esõt is mondanak), de ha igen akkor is csak rövidet.Ja, mondjuk tegnap papírmakettet készítettem. Kicsit besokalltam az egyetemmel, nem volt erõm írogatni. Ha tûrhetõ idõ lesz, nyomulunk egyet vasárnap? (azért nem szombatot mondok, mert akkor biztosan trutyi lesz még)
(okleveles építészmérnök, építész tervezõ egyébként)
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 25. - 20:12

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 20:08

Kelekótya módra még mindig ki akar rohangálni az útra....
Írta 2005. november 25. - 20:07

(okleveles építészmérnök, építész tervezõ egyébként)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. november 25. - 19:32

Dante nem kõmíves csak tervezõ -ha jól tudom.Biológiai és vegyi fegyverek: Dawn és Charon kht.
Lakás átépítése: Dante
Villanyászat Attisch....
Dawn+Charon!
Mi van Berci kutyával? Érdeklõdnék, hogy jól van-e a szombati koppanás miatt.
Rákosmente KerekSE;
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 19:24

Egy kis reklám (remélem nem haragszotok meg érte): ha tudok/tudunk segíteni valamiben csak szóljatok. Fában (ez a szakmám, tehát ha nyílászáró, bútor, melegburkolás, stb. kell csak szólj) transzportban (költöztetés (én futóval B.L. dobozos Mazdával)), telefonszerelésben otthon vagyok, villanyászatot, kõmíveskedést megoldjuk. Utazásban és fotóban Öcsi az illetékes!
Biológiai és vegyi fegyverek: Dawn és Charon kht.

Lakás átépítése: Dante
Villanyászat Attisch....
Írta 2005. november 25. - 19:01

> Balszemed viszket: bánat ér.
> Jobb szemed viszket: öröm ér.
> Feneked viszket: aranyér.
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. november 25. - 19:00

Elösször is gart az új lakhoz. Remélem a bankal több szerencsétek lesz és nem kell 9 hónapig szaladgálni a pénzért.De ha másmerrõl jövünk, akkor meg vár még rám egy kis mászás.
Egyébként tényleg lustulok
A mászás! Engem úgyse tudtok lehagyni, mert én a kerület legmagasabb pontján lakok, tehát minden kiruccanás után nekem vissza kell mászni!
Egy kis reklám (remélem nem haragszotok meg érte): ha tudok/tudunk segíteni valamiben csak szóljatok. Fában (ez a szakmám, tehát ha nyílászáró, bútor, melegburkolás, stb. kell csak szólj) transzportban (költöztetés (én futóval B.L. dobozos Mazdával)), telefonszerelésben otthon vagyok, villanyászatot, kõmíveskedést megoldjuk. Utazásban és fotóban Öcsi az illetékes!
Rákosmente KerekSE;
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 17:26

Az orvos a beteghez:
- A gerincérõl készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk, de Photoshoppal kijavítottuk!
Felirat Pavlov laboratóriumának ajtaján: "Kérjük kopogjon! NE CSÖNGESSEN!"
Orvos így szól a pácienséhez:
- Azt hiszem, csinálnunk kéne egy EKG-t.
- Hát, ha szükséges..
- Nohát.. Nekem megvan a kapcsolási rajz, maga meg elektromérnök, igaz?
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 16:48

Írta 2005. november 25. - 15:12

Gratulálok!
[/size]
[/size]
Köszke, most úgy érzem megérte az a sok utánajárás, meg minden. Remélem hitelt is kapunk.
Na jó hétvégét, hazaballagok
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 14:45

és
http://www.proathlon.../cipo_futes.htm
ühümm. Már magyarul is van.
Írta 2005. november 25. - 13:38

Bocsika, csak bejött a fõnököm.
Szóval 9 havi küzdelem, gyötrelem, vérizzadás, stressz, és kb. 58 lakás/lakópark/sorházi lakás/ház megtekintése után tegnap aláírtuk az adásvételi szerzõdést, mely szerint leelõlegeztük (reális) álmaink lakását.
Használatba vételi dec. közepén, költözés (elvileg) karácsony elõtt (sztem. kétünnepköze lesz belõle), aztán imádkozás, hogy a bank is adja áldását (PÉNZT) a mi kis ügyünkre.
Szóval ezért.
JIIIHHHHÁÁÁÁÁ
Gratulálok!

vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 12:07

Köszönöm.
Közérdekû közleményt hallottunk.
Írta 2005. november 25. - 12:00

De elkényelmesedtünk!!! Naja... a házas élet.....
![]()
KisÖcsike
De ha másmerrõl jövünk, akkor meg vár még rám egy kis mászás.
Egyébként tényleg lustulok

Lao-Ce
Írta 2005. november 25. - 11:42

Ennyivel is kevesebbet kell menni betonon és út közben fel tudtok venni
De elkényelmesedtünk!!! Naja... a házas élet.....

KisÖcsike
Írta 2005. november 25. - 11:25

Az Ananász utca után a harmadik jobbra a Naplás tó felé.
Pont útba esik Nagytarcsa és környéke felé, amerre tekerni szoktam/tunk. Ennyivel is kevesebbet kell menni betonon és út közben fel tudtok venni

Lakásavató majd lesz, a lakásbelakásra meg egy éjszaka alatt annyi ember jelentkezett, hogy már mi sem férünk be

Lao-Ce
Írta 2005. november 25. - 11:03

Szóval 9 havi küzdelem, gyötrelem, vérizzadás, stressz, és kb. 58 lakás/lakópark/sorházi lakás/ház megtekintése után tegnap aláírtuk az adásvételi szerzõdést, mely szerint leelõlegeztük (reális) álmaink lakását.
Használatba vételi dec. közepén, költözés (elvileg) karácsony elõtt (sztem. kétünnepköze lesz belõle), aztán imádkozás, hogy a bank is adja áldását (PÉNZT) a mi kis ügyünkre.
Szóval ezért.
hûûû! Akkor az tényleg szupi! Gratula! És hol? Merre???
Ha valami segítség kell, csak szólj! Például lakásavatóra ember kell, vagy segíteni kell belakni a házat... meg ilyenek!

KisÖcsike
Írta 2005. november 25. - 11:01

Miért is?
Használatba vételi dec. közepén, költözés (elvileg) karácsony elõtt (sztem. kétünnepköze lesz belõle), aztán imádkozás, hogy a bank is adja áldását (PÉNZT

Szóval ezért.
Lao-Ce