Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. március 02. - 21:49

Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. március 02. - 18:19

Természetesen, mindenki jöhet, akinek van hozzá kedve!Hát ha ez a 15-ei túra publikus, akkor én is csatlakoznék ha lehetséges
Írta 2005. március 01. - 21:00

Teljesítménytúrán még én se voltam, de idén azért jó lenne megpróbálbni, már ha formába jöttem a naaagy téli álom után!
KisÖcsike
Írta 2005. március 01. - 20:11

Teljesítménytúra: én még nem voltam, bár már kacérkodtam a gondolattal.
Nemrég olvastam a XI. kerület megkerülésérõl, kezdetnek jó is lenne. Csak süssön a nap és röpködjenek a +-ok!
Írta 2005. február 28. - 21:13

Sajna csakritkán jutok nethez, de azért igyekszem nyomonkövetni a fejleményeket! Cimborámmal mi is beneveztün a Bükk Maratonra, már sokadszor növeljük a százas és ötvenes táv résztvevõinek számát. Károkozásból szerncsére ritkán kapok de két tanulságos történet had álljon itt (mindkettõ ismerõsõkkel történt): 1. bringás balra akar kanyarodni de az elõtte lévõ autó padlóféket nyomott, így korábban kényszerül a manõverre de az mellékutca helyett a szembejövõ autó motorháztetõjén találja magát. Autó kára milliós bringás meg pár horzsolással meguszta

Írta 2005. február 28. - 17:21

Írta 2005. február 28. - 14:22

Nagytarcsáról hazafelé Rákoscsaba felõl vasút sor.
Lendületbõl még jövök negyvennel, a naplás útnál a hölgy tanakodik befér-nem fér be, befér-nem fér be...... és elindul, satufék, a hátsó nem fog mert elsõkeréken gurulok, kishölgy megáll a keresztezõdés közepén; én meg így hogy kanyarodjak? Sehogy, a motorháztetõn landoltam.
Szegény tõlem kapott rendesen, aztán amikor már majdnem elsírta magát, úgy lehordtam, akkor az én szívem is elszorult és közöltem vele, hogy ha meghív vacsorázni el van felejtve (helyes volt, na).
Hát a randi nem jött össze sajnos :wallbange és még a telefonszámát sem adta meg :cry:
Kölcsönös bocsánatkérés közepette elváltunk.
Attól még hogy helyes, megmondom a magamét (na nem mindig ordítok, csak akkor rajta töltöttem ki a régebben elszenvedett vélt vagy valós sérelmeimet).
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. február 28. - 11:26

Üdv!
KisÖcsike
ui: Éljen a közlekedési morál!
Írta 2005. február 28. - 10:37

és kiszállt egy csinos fiatalasszony ijedten bocsánatot kérve. Én meg becsuktam a szám, legyintettem egyett, és mentem tovább. Ilyen az én formám.
Amatõr

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. február 27. - 21:48

Szia
BL68
Írta 2005. február 27. - 15:46

Szia! Remélem te is MU szimpatizáns vagy! Én is szeretem a focit amatõr szinten kispályás bajnokságokban szoktunk indulni.
Természetesen Man UTD drukker vagyok! És persze nem divatból! Nagyon sok emberrel találkoztam aki csak úgy hopp, Man UTD szurkoló lett, igaz, még egy meccset sem látot, illetve 2 játékost sem tudna mondani a csapatból! :wtf: De egyébként ha angol foci akkor az jöhet minden mennyiségben! Meg még olasz, spanyol! Szóval ahol tényleg fociznak azt szeretem!
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. február 26. - 21:26

Írta 2005. február 26. - 21:15

Lacinak monnd a 15.-ét, hátha ráér!
Írta 2005. február 26. - 21:06

Írta 2005. február 26. - 20:59

Ja, tényleg! :beer:különben is ismersz - No alcohol!
Na, ma tekertem egy jót, le is fagyott a lábam! De azért jól esett, sok bringást láttam, mondjuk majdnem mind o.u.-is volt. Én köszöngettem szorgalmasan, de csak egy vette a fáradtságot visszaköszönni

Nem fáj a fejed a sok szakmai dumától

Írta 2005. február 26. - 20:44

Mindíg csak a szórakozás! Jó mulatást, a Next-tel óvatosan!
Szia csgy! Csak annyit,hogy nem csak szórakozás volt, hanem szakmai összejövetel is ( Sportbál ) különben is ismersz - No alcohol!
Írta 2005. február 26. - 20:42

Foci! De most csak úgy TV-bõl! Mert ugye BL meccsek voltak, én meg a MAN UTD - Milan találkozón voltak "érdekeltségeim", amit csak felvételrõl adtek le! Egyébként játszani is szeretem, bár a lelkesedés az nagyobb bennem mint a tudás!
KisÖcsike
Szia! Remélem te is MU szimpatizáns vagy! Én is szeretem a focit amatõr szinten kispályás bajnokságokban szoktunk indulni.
Írta 2005. február 25. - 22:28

Írta 2005. február 25. - 11:02

Akkor szia, jó pihenést! Focizol vagy valami más sportág?
Foci! De most csak úgy TV-bõl! Mert ugye BL meccsek voltak, én meg a MAN UTD - Milan találkozón voltak "érdekeltségeim", amit csak felvételrõl adtek le! Egyébként játszani is szeretem, bár a lelkesedés az nagyobb bennem mint a tudás! Szóval a kerékpáron jobban otthon érzem magam!
CsGy: Most miért kellett megváltoztatni a képet! Így az elõzõ oldali megjegyzéseim tök hülyék! :clap: :air: :mexico:
KisÖcsike
Írta 2005. február 24. - 23:03