Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. május 26. - 13:46
Írta 2005. május 26. - 13:45
És a Downhill? Szerintem azok nem dombocskáról jönnek le! Mert ha az lenne akkor felfelé is lehetne tekerni nem pedig különbözõ motoros eszközökkel cipelni fel a gépet. Köszöntem az angoltanfolyamot, jobb lesz ha megyek és alszok egyet a vonaton hazáig.
Persze! Mert downhillesek találták ki a nevet! Azok meg buták!
KisÖcsike
Írta 2005. május 26. - 13:42
Csak gondoltam, hogy a haverodon keresztül - de sztem ismernie kell
Írta 2005. május 26. - 13:39
És a Downhill? Szerintem azok nem dombocskáról jönnek le! Mert ha az lenne akkor felfelé is lehetne tekerni nem pedig különbözõ motoros eszközökkel cipelni fel a gépet. Köszöntem az angoltanfolyamot, jobb lesz ha megyek és alszok egyet a vonaton hazáig.Uff Hápi!!
Ahogy PR mondotta vala a hillt (inkább) dombra használjákl A hegy a mountain! Biztos hallottad bár a bike szó elõtt.... KisÖcsike
Írta 2005. május 26. - 13:37
KisÖcsike
Írta 2005. május 26. - 13:35
Nem én vagyok az etyeki hanem haverom, de majd mondom neki! Ja lesz ott filmstúdió is: EtyekWood!LOOOOOOLLL
Oké, a Magellan rendben van, de végleg belezúgtam a Kelly's Quartzomba, szóval égszakadás-földindulásnak kell lennie, hogy mást vegyek
Etyek? Van ott egy Golf pálya és annak elnök-vezérigazgatója - bezonyos B. András. Ismered?
Root street - Gyökér utca
Ja és ha véletlen netán ismered ezt az András nevût, akkor annyit kell neki mondani, hogy Gyökér utca - és már tudni is fogja, ki vagyok )
Írta 2005. május 26. - 13:34
És az hol van :scratchhe ?Tali 6kor a...a....a.. ott.... öhmm... a Madárdomb melletti piac mellett a Lottózó mellett!
KisÖcsike
Mert mehetek oda is, de a 6.05 elág is jó, mert Kaszáló ltp.-i vagyok.
elágon hol?
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. május 26. - 13:27
Ahogy PR mondotta vala a hillt (inkább) dombra használjákl A hegy a mountain! Biztos hallottad bár a bike szó elõtt....
A képeken a csinos hölgy pediglen Giovanni asszonykája.... szóval max barátok lehettek! :gwizd:
PR!
Tali 6kor a...a....a.. ott.... öhmm... a Madárdomb melletti piac mellett a Lottózó mellett! Vagy az Elág 6:05 ha nem akarsz oda feltekerni! Én sajna 6 elõtt érek haza nemsokkal!
KisÖcsike
Írta 2005. május 26. - 13:11
Tudtommal a hill az hegy, vagy nem?! Öcsi te meg a MadárDOMBON laksz -tudtommal!
A hill-t használják dombokra és hegyekre is.
Lao-Ce
Írta 2005. május 26. - 12:59
Tudtommal a hill az hegy, vagy nem?! Öcsi te meg a MadárDOMBON laksz -tudtommal!
LOOOOOOLLL
Oké, a Magellan rendben van, de végleg belezúgtam a Kelly's Quartzomba, szóval égszakadás-földindulásnak kell lennie, hogy mást vegyek
Etyek? Van ott egy Golf pálya és annak elnök-vezérigazgatója - bezonyos B. András. Ismered?
Root street - Gyökér utca
Ja és ha véletlen netán ismered ezt az András nevût, akkor annyit kell neki mondani, hogy Gyökér utca - és már tudni is fogja, ki vagyok )
Írta 2005. május 26. - 12:17
Gödöllõi túrát meg hozzuk ösze a többiekkel!
Írta 2005. május 26. - 12:16
Ha van jelentkezõ, akkor én legkésõbb 6-ra startra készen leszek! Pécelre mennék mászni egy jó párat!
Üdv!
Én mennék, csak 1/4 8-ra otthon kék lennem. Egy kör pont belefér
Bár én már úgy 5tõl ráérek.
Tali hol?
Lao-Ce
Írta 2005. május 26. - 12:12
Mik ezek? Magyarul nem lehetne, nem vagyok jó angolos a németet is most tanulom, meg hát magyar oldal ez nem?Root street! ... Birdhill lakó vagyok!
Írta 2005. május 26. - 12:07
Zoozoo: igaz 2003as Polarisz tulajdonosa vagyok. Etyeki barátom is ilyen géppel nyomul, és eddig semmi komolyabb problémánk nem volt vele. Ha összeszoknak az alkatrészek és karbantartást is rendesen megcsinálod akkor hûséges, megbízható társ válik belõle. Nekem eddig csak az idei Budamarcin okozott kicsit nagyobb kellemetlenséget, de ez is az én számlámra írható mert a szétkopott hátsó felnit megnyúlt küllõivel nem cseréltem ki idõben. A B+ cuccokkal eddig semmi bajom nem volt, csak a kopó alkatrészeket kell cserélni idõben!Hápinak is Magellan Polaris van B+ cuccokkal, és repeszt a srác mint a szélvész
Írta 2005. május 26. - 11:56
Szia Hápi!
Gyalogtúra: Figyu! Ha nincsenek szellemek akkor hol az egészben a pojééén??? Egyébként lehet, hogy érdekel, mert jó mókának tûnik! De nem merem megígérni, mert nekem pont akkor 1623 vizsgám lesz!
Öcsi nekem is vizsgaidõszakom van és mellete munkálkodom is szerény mûhelyemben, hogy a határidõket teljesíteni tudjam. Tényleg jó buli. 20 kilcsi a táv, nem vészes.
Szombaton Kb. este hét félnyolc felé indulunk és hajnali három, négy felé érünk haza! Kibirható!
Mindenkit szívesen látoknak (és -tunk), az erdõben elférünk. Ha befizeted a csekély nevezési díjjat (asszem 500 pénz) kapsz frissítõt, végén vacsit (vagy ez már reggeli) meg egy oklevelet kitûzõvel, hogy dicskedhess az otthonmaradottaknak!
Írta 2005. május 26. - 11:51
Írta 2005. május 26. - 11:46
Itten meg lehet tekinteni a képeket: http://kep.tar.hu/kisocsike
Sajna valamiért nem sokat fotóztam a szép tájat.....
Néztem õket, szinte már mindenkit ismerek, csak azt a helyes leányzót nem!! Ki Õ?? Nem akar csatlakozni piciny bringás társaságunkhoz?
Öcsi: esetleg miatta nem fotóztad annyira a tájat? Ha igen akkor megértelek!
Örülök neki, hogy jó volt a hétvégétek! Bánom már, hogy nem mentem! Látom, hogy több sör fogyott mint km! Jó ez így?
Írta 2005. május 25. - 21:23
Írta 2005. május 25. - 16:18
Írta 2005. május 25. - 15:44
új kéményt
Aha! Majdnem átsiklottunk felette! Új nyereg, meg új gumi, most meg új kémény! Legközelebb meg jön az új ház... mert ugye új kéményhez új ház is dukál.... :chin:
KisÖcsike