Örülök, hogy nagyjából jól éreztétek magatokat!

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Külön gratula Öcsinek, hogy kitûzött célját teljesítette és a Budamaratonon Tordai Teri nénitõl elszenvedett vereségért visszavágott, és jelentõs elõnnyel ért célba elõtte!:clap:
Nos a nem túl nagy lelkesedés miatt nem folytattam
Szerintem az is eléglenne ha a patak mentén csinálnának egy aszfaltsávot a Kerepesi útig, onnan meg van tovább.
Nah hagyjuk a hülyeséget...
Most kérdezgettem embereket: szal pályázathoz legalább a kívánt összeg felének meg kell lennie más forrásból, aztán már konkrét rendezési tervnek kell lennie az önkori részérõl, még talán komplett tervnek is. Ezek után van keresnivaló a pályázatokon. Köbö 1,5-2 milla egy kilométer kerékpárút - ez nem hivatalos és lehet, hogy elavult adat - ennyi biztosan.
Itt még bonyolítaná a szervezést (bár lehet, hogy anyagilag könnyítené), hogy ugye közösen a X. kerülettel kéne pályázni.
A harmadik - jelen pillanatban nem látok kerékpár út építésére pályázatot sehol, csak Balaton környékére.
A ráadás pedig: ez egy év is lehet - mármint csak az elõkészítõ munka; szóval, ha most elkezdenénk 2-3 év kéne míg át lenne adva.
Egy dolgot viszont marhára ki lehetne használni: a választásokat - biztosan tapasztaltátok már, hogy választások elõtt hirtelen minden felvirágzik, megjavul, felújít és sok az ígéret is - ezt ki kéne használni
Van valakinek hozzáfûzni valója?
Balaton Régió Mountainbike fesztivál! Július vége felé a Zemplénmaraton elõtti hétvégén -asszem. Tavaly voltam és nagyon jó volt: szakadó esõben indultunk és utánna 40 fok párás melegbe értünk be a célba. A terep dimbes-dombos, végig tekerhetõ és nincs órákon keresztüli mászás. Nézd meg a kiírást!Ohhh.... yeee! Maradjunk a Birdhill megnevezésnél!
Na jó, bevallám, hogy a házi veresenyem, me mútkó kicsit unatkoztam! Gondoltam szervezek egy Öcsi fesztivált, me éppen jobb nem jutott az eszembe.... :Hápi! Mi rák ez?? Vagy el kéne olvasnom? De hát az izé! Fárasztó!
KisÖcsike egy messzi-messzi Öcsi fesztiválról
Szerintem elõbb bringát vegyél! Bringautat pedig csak azután...
:DDD Ugrálok a fákon, villanyoszlopon? Király! Én leszek a Triálman! Bár évek óta dédelgetett álmom, hogy hõs leszek és a nevem Növényember lesz, aki mindenhol ott terem, ha bántani merik a virágokat és ültetni is fogok. Megmentem a természetet, ja és persze repülve érkezek és távozok... De tetszik ez a pattogós téma is
90 kiló a triálhoz gáz sztem
Nah hagyjuk a hülyeséget...
Most kérdezgettem embereket: szal pályázathoz legalább a kívánt összeg felének meg kell lennie más forrásból, aztán már konkrét rendezési tervnek kell lennie az önkori részérõl, még talán komplett tervnek is. Ezek után van keresnivaló a pályázatokon. Köbö 1,5-2 milla egy kilométer kerékpárút - ez nem hivatalos és lehet, hogy elavult adat - ennyi biztosan.
Itt még bonyolítaná a szervezést (bár lehet, hogy anyagilag könnyítené), hogy ugye közösen a X. kerülettel kéne pályázni.
A harmadik - jelen pillanatban nem látok kerékpár út építésére pályázatot sehol, csak Balaton környékére.
A ráadás pedig: ez egy év is lehet - mármint csak az elõkészítõ munka; szóval, ha most elkezdenénk 2-3 év kéne míg át lenne adva.
Egy dolgot viszont marhára ki lehetne használni: a választásokat - biztosan tapasztaltátok már, hogy választások elõtt hirtelen minden felvirágzik, megjavul, felújít és sok az ígéret is - ezt ki kéne használni
Van valakinek hozzáfûzni valója?