Szia Hápi!
A gödöllõs rovatba Gyulával mi írogattunk is, szóval szerintem õ is benne van!
Gyalogtúra: Figyu! Ha nincsenek szellemek akkor hol az egészben a pojééén??? Egyébként lehet, hogy érdekel, mert jó mókának tûnik! De nem merem megígérni, mert nekem pont akkor 1623 vizsgám lesz!
Ami pedig a hétvégét illeti, naon szupi volt! tényleg nagyon jól éreztünk magunkat! Elsõ éjszaka kapásból megalapoztuk a hangulatot, amihez némi házi borocska a pincébõl nagyon jó segédletnek bizonyult! :cheers: Másnap reggel kicsit nehézkesen idultunk neki, de azért csak sikerült! Az út elsõ felében egy mentõs majdenm ártment szegény (és jelen esetben ártatlan) Gyulánkon! Egyébként sikerült lencsevégre kapnom az ominózus jelenet eslõ tizedmásodperceit! A hatalmas energiafelhasználás miatt gyakran kellett megállni mindenféle "töltõállomáson" Megkerültük a Velencei-tavat, aztán tekeregtünk haza! Este bográcsolás, hami kidurranásig! Vasárnap reggel még kicsit dagonyáztunk az erdõben, aztán irány haza szalonnát sütni! Tömören ennyi! Még helyben megállapítottuk, hogy több kalóriát vittünk be, mint amennyit elégettünk...... :mybad:
Mégegyszer köszönet a lehetõségért Gyulának, és Reinardnak! (így írják?) És persze Lacinknak, aki nálkül ez a hétvége simán létrejött volna, csak kicsit körülményesebben szállítottuk volna a bringákat!
Itten meg lehet tekinteni a képeket:
http://kep.tar.hu/kisocsikeSajna valamiért nem sokat fotóztam a szép tájat..... Szorri! Majd legközelebb! :wallbange
Üdv!
KisÖcsike voltam egy messzi-messzi galaxisból!