Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
VV én megyek:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mit szól a tisztelt nagyérdemû egy vasárnapi Börzsöny-kör megmozduláshoz?

Az ötlet jó, de a Fertõ-tó körül fogunk racingolni éppen, szóval ez a hétvége pont nem jó.

Ja - tényleg, most elõre szólok, következõ hétvégén vasárnap (péntek Buda Maraton, szombat Gyöngyös terepduatlon ugyebár) szerveznék egy hardcore Bajnai-túrát a Dombságban (jelige: "mindenkinek fájni fog" :D).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mit szól a tisztelt nagyérdemû egy vasárnapi Börzsöny-kör megmozduláshoz?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem hiszem, ahhoz ez még kevés. Durva a mezõny, én meg napi 10-12 órát dolgozom.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Persze, annál már most is sokkal erõsebb vagyok, 3-4el gyorsabb átlagot megyek a 100-as terep edzõkörömön. (alapozó pulzussal)

Az jó (nekem nem :) ), idén már lehet beférsz a 10be.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Persze, annál már most is sokkal erõsebb vagyok, 3-4el gyorsabb átlagot megyek a 100-as terep edzõkörömön. (alapozó pulzussal)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

... erõs vagy, én csak leszek. ;)

Én is így vagyok vele :) . Már csak 6 hét szilvásig.
Erõsebb leszel, mint tavaly?

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante: te mennyire bamba vagy!
reggel a hungárián ott integettünk meg dudáltunk neked a kocsiból...és csak néztél mint a birka :) már bocs...

én meg megraktam ma az óbudai terepduatlont. és csak 2 percet kaptam a Pitétõl... hihihiiii
jó tekerést holnapra!reggel úszom egyet utána meg rekreálódok.
egyébként keddre-szerdára tervezek egy keményebb budai menetet.

A versenyhez gratula, erõs vagy, én csak leszek. ;) Felismertelek benneteket, de még olyankor alvajáró üzemmód ment, ráadásul akkor már szétáztam és összesarazódtam a Naplás körüli erdõben.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
H11 Pomáz, HÉV állomás, Ronin, ha jössz, oda gyere! (30/43113duplanulla)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

De akkor ezt kérlek döntsétek el mindketten itt és még ma, hogy mi legyen, mert lehet, hogy más irányba indulok el, ha mindketten csak "lehet", meg "valószínû".

Én mennék, a f11 nekem teljesen jó (szintén nem vagyok egy koránkelõ gyerek :D). Pomáz is rendben van, ott hol találkozzunk pontosan ?

Telszámom: 30 / 754 8403

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

De akkor ezt kérlek döntsétek el mindketten itt és még ma, hogy mi legyen, mert lehet, hogy más irányba indulok el, ha mindketten csak "lehet", meg "valószínû".

Mivel még mindig a technikával bajlódom az a biztos, ha azt mondom, hogy holnap nem megyek.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
Dante: te mennyire bamba vagy!
reggel a hungárián ott integettünk meg dudáltunk neked a kocsiból...és csak néztél mint a birka :) már bocs...

én meg megraktam ma az óbudai terepduatlont. és csak 2 percet kaptam a Pitétõl... hihihiiii
jó tekerést holnapra!reggel úszom egyet utána meg rekreálódok.
egyébként keddre-szerdára tervezek egy keményebb budai menetet.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem ma elszakadt a láncom, mert a fogsor nagy fogaskerekein ugrál a lánc durva terepen. Utána persze rájöttem, a változó láncvilla hossz miatt beleért a görgõ a fogsorba, s az dobálta össze-vissza, szóval csak a váltót kellett átállítani. De legalább csapattam egy 150est. :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Vasárnapra egy lite-os Pilis kört valaki? Olyan 4 óra, laza tempó. Én szombaton már szétcsapom magam, szóval csak "levezetés" lesz. :D

Erre vszinu en is beneveznek, irjatok meg hol/mikor van az indulas...

Sasolom a találkozó idõpontját, de bárhol is legyen az indulás bármely idõpontban, ha percre pontosan nem leszek ott, rám ne várjatok.
Technikai problémám adódott, egy egyszerû bowdencsere során totál megbolondult a hátsó váltóm. Bárhogy is állítom, ha lent jó a váltás, akkor fent csörög és félre akar futni, ha meg fent jó, akkor meg lent csinál hasonló módon. Egyszerûen nem értem az okát, eddig mûködött rendesen...sz@r váltással meg nem szeretnélek feltartani titeket.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na tehát. Ma nagyon durván korán mentem, szóval holnap egy liteosabb indulást javasolnék. Én a Megyeri-hídon szoktam beérkezni, s nem szívesen indulnék fél9 elõtt (nekem a híd másfél óra terepen), szóval egy 10-fél11et javasolnék, az se túl késõ, se túl korán. Szóval tudunk találkozni a Megyeri-híd felhajtójánál (ahol a bringaút felmegy rá), s onnan 10 p Pomáz, 20 p Szentendre, vérmérséklet szerint. Javallat?

edit: A mai nap során a defekttoleranciám 0 közeli állapotra csökkent, szóval plíz mindenki otthon nézze meg ereszt-e, a pótbelsõje se legyen lyukas, s gyakorolja a defektszerelést, hogy ne fél óráig tartson. :) (ezzel meg is írtam a mai ride történetét)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Vasárnapra egy lite-os Pilis kört valaki? Olyan 4 óra, laza tempó. Én szombaton már szétcsapom magam, szóval csak "levezetés" lesz. :D

Erre vszinu en is beneveznek, irjatok meg hol/mikor van az indulas...

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Dante, benne vagyok a vasárnapi tekerésben, majd írd ki, hogy honnan és hánykor indulsz, oszt ott leszek. A Pilistetõ mindig is tetszett, bár Richie is a múltkor ismert ott egy rövidebb útvonalat...:scared:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kitaláljuk. :) De úgy egy Pilistetõt minimum belevennék, hogy legyen egy pörgetõs mászás, most brutálokra nem vágyom, a héten már éppen eleget savasodtam.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Merre lenne az a "levezetés"?