ha a tuhu alapján tervezel az szintben jó erõs 10%-ot szokott "sietni" a valósághoz képest.
Ez a 10% eltérés tényleg ki is jön: 1765 métert mért Zee, nekem 1968 méter jött ki a tuhun. Igazságod van!

ha a tuhu alapján tervezel az szintben jó erõs 10%-ot szokott "sietni" a valósághoz képest.
ha a tuhu alapján tervezel az szintben jó erõs 10%-ot szokott "sietni" a valósághoz képest.Hazaértünk mi is a Pilisbõl.A tempo az nem haladós volt, hanem rohanós.
Elfáradtam rendesen, de kell ilyet is nyomni néhanapján. A 70 km majdnem megvolt, nálam 68-ra jött ki, de azt nagy szomorúsággal konstatáltam, hogy a 2000 méter szint Zee órája szerint nem jött össze.
Képek itt: http://picasaweb.goo...feat=directlink
Megjöttünk mi is a Vértesbõl.
Néhány képet azért kattintottam
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Sziasztok!
Csak úgy kíváncsiságból kérdezõsködöm, nálatok mennyi szokott lenni az a "haladós" tempó, úgy átlagban?
Ezt km/h-ban nem igazán lehet meghatározni mivel erõsen terepfüggõ.
Ezt km/h-ban nem igazán lehet meghatározni mivel erõsen terepfüggõ.Sziasztok!
Csak úgy kíváncsiságból kérdezõsködöm, nálatok mennyi szokott lenni az a "haladós" tempó, úgy átlagban?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
A miheztartás végett a grafikon szerint a 70 km távolság és 2000 méter a szint. Kevés pihenõvel haladós tempóban szeretném ezt az utat magam alá gyûrni. Aki kedvet érez az önkínzáshoz csatlakozzon hozzánk, indulási idõpont és helyszín még egyeztetés alatt.
jippííí!
leszek!!!
kik jönnek még?
Holnap, hétfõn, aki velünk tart a Pilisbe egy tempós tekerésre 70 km és 2000 méter szint erejéig, találkozó a Csillaghegyi HÉV megállóban. Úgy intézd az oda való érkezésed, hogy 9:05-kor onnan indulni szeretnék!
Sziasztok!! Börzsönybe tervezek 2-3 napos laza túrát,aki akar jöjjön.Jelszavam:Ne álmodd az életet,hanem éld az álmodat.Bringám Merida Crossway Tfs 500-as