...szóval csak "levezetés" lesz.

...szóval csak "levezetés" lesz.
Ismerõs.
Úgy alakult hogy se A, se B táv nem lesz az idén. Ha nem szokott görcsölni a lábad, simán le tudod nyomni a B-t, engem mind2 alkalommal a combhajlítóm görcse fogott vissza a legnagyobb mászás kezdeténél.
A sebesség mindent megold.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Szedj Béres Magne-B6 -ot!..engem mind2 alkalommal a combhajlítóm görcse fogott vissza a legnagyobb mászás kezdeténél.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Beregisztráltam a extrém távra, remélem 5,5hónap elég lesz rá, hogy kellõen felszívjam magam az egész napot kitöltõ "bringás piknikre".
McGywer nem ismerõs ez a mondat ? Ezért gyûröm magam én is ezekkel a túrákkal csak én még a B távra gyúrok.
Zeezoltano, van már programod vasárnapra?
Meg kellene csinálni újra a tegnapi kört a Pilisben, de belevennénk még egy csúcsot, hogy meglegyen a 2000 méter szint. Hm?
Úgy látszik, még nem sikerült eldöntened, hogy most kerékpáros vagy mûrepülõ leszel.
Úgy látszik, még nem sikerült eldöntened, hogy most kerékpáros vagy mûrepülõ leszel.Pölö Nagykopasz+ Hárs:D akkor meg lenne a 100km +kb2200m
Egyébként lehet megyek Várpalotára a TT-re
Egyébiránt alig mozog a könyököm nagyon húzódik a térdem rendben van csak nagyon randa:cry:
Pölö Nagykopasz+ Hárs:D
Egyébként lehet megyek Várpalotára a TT-re
mi vót a bukta, töki??
én is belevertem magam egy vicces kis patakba a mátrában, ilonavölgynél, a sárgán, de nekem a víz sokat tompitott~15cm...
Megjöttünk mi is a Vértesbõl.
A hagyományos háromnapos húsvéti Rézfaszú Bagoly Túrát most Gántról abszolváltuk. Szombaton a kemény mag persze most is bringán tekert Pestrõl, mi puhányok kocsival mentünk és még aznap karikáztunk egy ~50km es túrát.
Vasárnap nagy közös tekerés rengeteg defekttel, Marsbéli tájon tekeréssel, sajnos egy súlyos eséssel, cukival, küllõtöréssel, váltó és láncproblémával, rengeteg állással, mindennel ami kell. Este a panzióban valami banzáj volt zenekarral és sok emberrel, és mivel a Zasszony térde is bemondta az unalmast, úgy döntöttünk nem hallgatjuk egész éjjel a zenét, így hazajöttünk. Az ottmaradók ma visszatekernek a nagy faluba, remélem minden probléma nélkül.
Néhány képet azért kattintottam