Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

szóval csak "levezetés" lesz. :D

... :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Vasárnapra egy lite-os Pilis kört valaki? Olyan 4 óra, laza tempó. Én szombaton már szétcsapom magam, szóval csak "levezetés" lesz. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Ismerõs. :D Úgy alakult hogy se A, se B táv nem lesz az idén. Ha nem szokott görcsölni a lábad, simán le tudod nyomni a B-t, engem mind2 alkalommal a combhajlítóm görcse fogott vissza a legnagyobb mászás kezdeténél.

Én is ezt nyaltam be két évvel ezelõtt. Nekem nem a nagy mászás elején, hanem utána. Felmentem az ezres hegyre, és a lefelé elején volt egy frissítõ. Na ott, mindkét oldal... Öt perc ordítás és agónia. Mázli, hogy utána már csak egy janihegy (4XX m) és egy százas pukli volt hátra, így végig tudtam evickélni. Csak sajnos gyógytempósra kellett fogni az utolsó két emelkedõt... De én basztam el a dolgot, többet kellett volna enni-inni, csak mivel jól éreztem magam, nem hallgattam az eszemre.
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
PoD!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
vagy rágcsálj telólábat...az is mg ötvözet :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A kérdés az, hogy mennyi szívódik fel belõle. Lehet hasznosabb fürödni benne, mint meginni. :)

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Lehet van gazdaságosabb megoldás is. Vettem páromnak Hunyadi gyógyvizet. Nézegetem a címkét: Mg-tartalom: 2900 mg / l. :) Hagyományos ásványvizekben van 20-80 mg literenként...már amelyikben van.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

..engem mind2 alkalommal a combhajlítóm görcse fogott vissza a legnagyobb mászás kezdeténél.

Szedj Béres Magne-B6 -ot!
Azért Bérest mert nagyobb a hatóanyag tartalma ezért jóval gazdaságosabb.
Nekem is mindíg görcsölt a lábam tavasszal. Amióta szedem, már nincs ezzel gondom.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Beregisztráltam a extrém távra, remélem 5,5hónap elég lesz rá, hogy kellõen felszívjam magam az egész napot kitöltõ "bringás piknikre". :D
McGywer nem ismerõs ez a mondat ? Ezért gyûröm magam én is ezekkel a túrákkal csak én még a B távra gyúrok.

Ismerõs. :D Úgy alakult hogy se A, se B táv nem lesz az idén. Ha nem szokott görcsölni a lábad, simán le tudod nyomni a B-t, engem mind2 alkalommal a combhajlítóm görcse fogott vissza a legnagyobb mászás kezdeténél.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Beregisztráltam a extrém távra, remélem 5,5hónap elég lesz rá, hogy kellõen felszívjam magam az egész napot kitöltõ "bringás piknikre". :D
McGywer nem ismerõs ez a mondat ? Ezért gyûröm magam én is ezekkel a túrákkal csak én még a B távra gyúrok.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Zeezoltano, van már programod vasárnapra?
Meg kellene csinálni újra a tegnapi kört a Pilisben, de belevennénk még egy csúcsot, hogy meglegyen a 2000 méter szint. Hm? :D

Ha mindenképpen meg akarjátok ölni magatokat, akkor HHH - Hárs-h. - János-h. - Budakeszi - Nagykopasz - Zsíros-h. - Antal-árok - Pilisszentiván - Kopár csárda- innen talán piros kör aztán sima piros jelzésen elmehettek Pilisszántó aljáig, itt már eléggé benne vagytok a Pilisben, egybõl támadható a Pilistetõ, ha Pilisszántó alját 200m-re saccolom, akkor a tetõig kb. 500m szint vár rátok egyben. ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igen tisztelt VV uram nagyon tetszik a repülés is azonban már a kerékpározásra fordítható kereteim is kezdenek kimerülni ( a család türelmérõl nem is beszélve) így még egy sportba ha még oly olcsó is:chin: nem kezdenék bele. Egyéb iránt felötlött bennem egy 12órás túra gondolata és ami abba belefér:rolling: Lelkes mazohisták jelentkezését várom:D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Úgy látszik, még nem sikerült eldöntened, hogy most kerékpáros vagy mûrepülõ leszel.:D

Tényleg, mintha sokat repülnél mostanában Zee, tegnap is vagy háromszor néztél a kormányon túlra. De a fricskát félretéve szerencse, hogy nem történt a zúzódásoknál nagyobb baj. Mielõbbi regenerálódást kívánok! Ebcsont beforr. :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Pölö Nagykopasz+ Hárs:D akkor meg lenne a 100km +kb2200m
Egyébként lehet megyek Várpalotára a TT-re
Egyébiránt alig mozog a könyököm nagyon húzódik a térdem rendben van csak nagyon randa:cry:

Úgy látszik, még nem sikerült eldöntened, hogy most kerékpáros vagy mûrepülõ leszel.:D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Pölö Nagykopasz+ Hárs:D

Hm! Nagykopaszról nehéz lenne átjutni a Pilishez, de ha kitalálod az utat állok elébe. Én speciel a Nagykevélyre gondoltam, az útba esik legalább. :)

Ui: most látom, hogy Várpalotára mész...no, akkor majd legközelebb.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Pölö Nagykopasz+ Hárs:D akkor meg lenne a 100km +kb2200m
Egyébiránt alig mozog a könyököm nagyon húzódik a térdem rendben van csak nagyon randa:cry:

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Zeezoltano, van már programod vasárnapra?
Meg kellene csinálni újra a tegnapi kört a Pilisben, de belevennénk még egy csúcsot, hogy meglegyen a 2000 méter szint. Hm? :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

mi vót a bukta, töki??
én is belevertem magam egy vicces kis patakba a mátrában, ilonavölgynél, a sárgán, de nekem a víz sokat tompitott~15cm...

Keréknyomból ki akarta emelni, mert tele volt tüskés ágakkal.
Megakadt a pedál a nyom magas szélében és a paripa bedobta a bokorba, hárman húztuk ki mikor kicsit észheztért.
Térdsérülés, a fokáról még nincsenek hírek.
Tök ártalmatlan hely volt, mégis bibis lett a vége. Inkább kapott volna defektet.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Megjöttünk mi is a Vértesbõl.
A hagyományos háromnapos húsvéti Rézfaszú Bagoly Túrát most Gántról abszolváltuk. Szombaton a kemény mag persze most is bringán tekert Pestrõl, mi puhányok kocsival mentünk és még aznap karikáztunk egy ~50km es túrát.
Vasárnap nagy közös tekerés rengeteg defekttel, Marsbéli tájon tekeréssel, sajnos egy súlyos eséssel, cukival, küllõtöréssel, váltó és láncproblémával, rengeteg állással, mindennel ami kell. Este a panzióban valami banzáj volt zenekarral és sok emberrel, és mivel a Zasszony térde is bemondta az unalmast, úgy döntöttünk nem hallgatjuk egész éjjel a zenét, így hazajöttünk. Az ottmaradók ma visszatekernek a nagy faluba, remélem minden probléma nélkül.
Néhány képet azért kattintottam

mi vót a bukta, töki??
én is belevertem magam egy vicces kis patakba a mátrában, ilonavölgynél, a sárgán, de nekem a víz sokat tompitott~15cm...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
klassz volt a mai túra!
köszi a tekerést és örülök,hogy megismerhettelek tiKteket...

peace
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"