Danténak mi baja van a kerékpár gumikkal:wtf:
Semmi, csak nehezen tolerálom a defekteket. A dombság meg különösen defektveszélyes terep, lévén 60 % akácos, szóval latex/hab nélkül teljesen esélytelen nagyobbat menni.
Danténak mi baja van a kerékpár gumikkal:wtf:
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Az semmi, de én meg pont azon morfondíroztam, hogy hû, ez a srác akár a Ronin is lehetett.
És tényleg. Megoldódott ezek szerint?
vendég_hetesbusz_*
De már megvan az ellenszered! 90grammos belsõvel megyünk és viszünk sok likas pótbelsõt.
Csak hogy örüljél.
honnan indulsz és mikor? én zuglóból mennék.
diósárok a kezdés?
úgy fest,hogy olyan 4 körül lennék a környéken
diósárok-normafa-jani-hárs-hármas(szóval a fél classic)a lehetõ legtöbb szinttel
az én bringáim:
Dante, vasárnap 1/2 4 körül lehetséges, hogy téged láttalak lefelé jönni az aszfalton Üröm irányából Budakalász felé?
De már megvan az ellenszered! 90grammos belsõvel megyünk és viszünk sok likas pótbelsõt.
Csak hogy örüljél.
Riccs, kedden buda mikor merre? csatlakoznék...
egyébként keddre-szerdára tervezek egy keményebb budai menetet.
az én bringáim:
.a börzsöny-kör tradícionálisan aszfaltos megmozdulás.
Mit szól a tisztelt nagyérdemû egy vasárnapi Börzsöny-kör megmozduláshoz?
Standard útvonalat megyünk - ergo benne lesz:DSajnos most nekünk sem jó, a hétvégén Veszprémben leszünk a tájbringa vk futamon. Kriszta segít, én fotózok a pályán. Azért nektek jó tekergést, visszafelé a nosztrai kitérõt is rakjátok bele, mert úgy láttam a múltkor Zeezoltanoék kihagyták.
Fõleg neked, ha feldühíted a népet.:w_morde:
De már megvan az ellenszered! 90grammos belsõvel megyünk és viszünk sok likas pótbelsõt.Csak hogy örüljél.
Én csak utas voltam nem:no: nálam volt az itinerSajnos most nekünk sem jó, a hétvégén Veszprémben leszünk a tájbringa vk futamon. Kriszta segít, én fotózok a pályán. Azért nektek jó tekergést, visszafelé a nosztrai kitérõt is rakjátok bele, mert úgy láttam a múltkor Zeezoltanoék kihagyták.
Ja - tényleg, most elõre szólok, következõ hétvégén vasárnap szerveznék egy hardcore Bajnai-túrát a Dombságban (jelige: "mindenkinek fájni fog"
).
Akkor már négyen vagyunk: Hozé, Zeezoli, Ronin, VV.Dante, vasárnap 1/2 4 körül lehetséges, hogy téged láttalak lefelé jönni az aszfalton Üröm irányából Budakalász felé? Emlékeztetett rád a fickó, én a Nagy-Kevélyrõl lefelé kereszteztem az aszfaltot. Mentem egy nagyon lazát próbaképp a bringával, és mint ma kiderült a váltótartó fül volt elhajolva, ezért nem bírtam pontosan belõni a váltást.
Juhééé, megyek, ez volt a tervem egyébként is!