Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Az semmi, de én meg pont azon morfondíroztam, hogy hû, ez a srác akár a Ronin is lehetett. :D És tényleg. Megoldódott ezek szerint?

Vasárnap még állítgattam a váltón, de nem lett az igazi /nem is nagyon erõltettem a mászásoknál a láncot és a fogaskoszorút/ és inkább egyedüli útra indultam, nehogy feltartsalak titeket. Hétfõn elvittem egy szervizbe a vasat és kiegyengették a váltófület, az volt a beteg alkatrész a rendszerben.
A Börzsöny-körre ki jön bringával Pestrõl? Mert valahol akár össze is futhatnánk, én a Megyeri hídon megyek által a Dunán és a bringaúton haladok Vácig.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Danténak mi baja van a kerékpár gumikkal:wtf::D
2esvillamos azért biztos ami biztos viszek füstölt szalonnát és hagymát:lick:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Börzsönykörre megyek, ha addig közbe nem jön valami :chomik:
Zeeezo-nak ígérem, hogy elõtte eszem, és Márianosztrára tényleg benézünk, de múltkor PÁNIKBAN KERESTÜNK KAJÁLDÁT ÉRTHETÕ!? :D
És szob egy szo*ás, mert átgurulva rajta egy bolt, egy büfé se ugrott elénk. Ezért kifejezetten haragszom rá.
És ha sokan leszünk és megint olyan ellenszél lesz a hegy túloldalán akkor bojozunk majd.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

De már megvan az ellenszered! 90grammos belsõvel megyünk és viszünk sok likas pótbelsõt.:) Csak hogy örüljél.

Javaslom, hogy mindenki cserélje le a felniszalagot is a legolcsóbb teszkós gumiszalagra, és lehetõleg vékony típust válasszon, ami folyton félrecsúszik. Ha van olyan külsõtök, amibe már korában sikerült beleintegrálni egy tüskét, ami a tövénél beletört és így azóta is bent pislog, azt rakjátok fel. A gumiszerelési rutin teljes elfelejtése öt pluszpontot ér. :rofl: Aki montihoz országútiba való pótbelsõt hoz, további öt pluszpont. A gumileszedõk bicskával való helyettesítése tíz pluszpont. Aki mindezekután rá tudja venni Dantét, hogy egy szó nélkül, türelmesen megvárja, amíg a belsõn támadt folytonossági hiányt orvosoljátok, na annak száz pluszpont! :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

honnan indulsz és mikor? én zuglóból mennék.
diósárok a kezdés?

ha jössz akkor megbeszélhetjük a "4 kor a fogas aljánál" ugrópontot...
ha nem akkor rugalmasabban kezelem az indulást!
számom: 30-háromtizennyolc-37-kilencvennyolc

amúgy újhegyrõl indulok 3 körül és a lágymányosi híd felé megyek,ott végig a budai oldalon majd moszkva...stb...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás

:)

úgy fest,hogy olyan 4 körül lennék a környéken
diósárok-normafa-jani-hárs-hármas(szóval a fél classic)a lehetõ legtöbb szinttel

honnan indulsz és mikor? én zuglóból mennék.
diósárok a kezdés?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante, vasárnap 1/2 4 körül lehetséges, hogy téged láttalak lefelé jönni az aszfalton Üröm irányából Budakalász felé?

Az semmi, de én meg pont azon morfondíroztam, hogy hû, ez a srác akár a Ronin is lehetett. :D És tényleg. Megoldódott ezek szerint?

De már megvan az ellenszered! 90grammos belsõvel megyünk és viszünk sok likas pótbelsõt.:) Csak hogy örüljél.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Riccs, kedden buda mikor merre? csatlakoznék...

:)

úgy fest,hogy olyan 4 körül lennék a környéken
diósárok-normafa-jani-hárs-hármas(szóval a fél classic)a lehetõ legtöbb szinttel
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás

egyébként keddre-szerdára tervezek egy keményebb budai menetet.

Riccs, kedden buda mikor merre? csatlakoznék...

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Börzsöny-körre csatlakozom! :D
"Nice boys don't play rock and roll"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

a börzsöny-kör tradícionálisan aszfaltos megmozdulás.

. :(

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

ha terep akkor oké...

A Börzsöny-kör tradícionálisan aszfaltos megmozdulás.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Mit szól a tisztelt nagyérdemû egy vasárnapi Börzsöny-kör megmozduláshoz?

ha terep akkor oké...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sajnos most nekünk sem jó, a hétvégén Veszprémben leszünk a tájbringa vk futamon. Kriszta segít, én fotózok a pályán. Azért nektek jó tekergést, visszafelé a nosztrai kitérõt is rakjátok bele, mert úgy láttam a múltkor Zeezoltanoék kihagyták.

Fõleg neked, ha feldühíted a népet.:w_morde:

Standard útvonalat megyünk - ergo benne lesz:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sajnos most nekünk sem jó, a hétvégén Veszprémben leszünk a tájbringa vk futamon. Kriszta segít, én fotózok a pályán. Azért nektek jó tekergést, visszafelé a nosztrai kitérõt is rakjátok bele, mert úgy láttam a múltkor Zeezoltanoék kihagyták.

Én csak utas voltam nem:no: nálam volt az itiner :D + az útvonalat sem tudtam csak mentem Peti útán.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Ja - tényleg, most elõre szólok, következõ hétvégén vasárnap szerveznék egy hardcore Bajnai-túrát a Dombságban (jelige: "mindenkinek fájni fog" :D).

Fõleg neked, ha feldühíted a népet.:w_morde:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Dante, vasárnap 1/2 4 körül lehetséges, hogy téged láttalak lefelé jönni az aszfalton Üröm irányából Budakalász felé? Emlékeztetett rád a fickó, én a Nagy-Kevélyrõl lefelé kereszteztem az aszfaltot. Mentem egy nagyon lazát próbaképp a bringával, és mint ma kiderült a váltótartó fül volt elhajolva, ezért nem bírtam pontosan belõni a váltást.

Juhééé, megyek, ez volt a tervem egyébként is! :)

Akkor már négyen vagyunk: Hozé, Zeezoli, Ronin, VV.
Folyvást csak folyvást:D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Dante, vasárnap 1/2 4 körül lehetséges, hogy téged láttalak lefelé jönni az aszfalton Üröm irányából Budakalász felé? Emlékeztetett rád a fickó, én a Nagy-Kevélyrõl lefelé kereszteztem az aszfaltot. Mentem egy nagyon lazát próbaképp a bringával, és mint ma kiderült a váltótartó fül volt elhajolva, ezért nem bírtam pontosan belõni a váltást.

Juhééé, megyek, a közeljövõre tervbe volt véve egyébként is! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

sziasztok, XXII.kerületben lakom, és a környéken, pesten, budán, történõ együtt tekeréshez keresek partnert...
35 éves vagyok, versenybringám van

email:azegbenbalvan@gmail.com, ez az msn is

Ildi

Itt fõleg terephuszárok szoktak vitézkedni, bár szezonon kívül mi is elég sokat kódorgunk aszfalton. Példának okáért vasárnapra terveztünk egy Börzsöny-kör túrát, ami tradícionálisan aszfaltos megmozdulás.
De van országútis topic is, oda se árt bekukkantani.

azegbenbalvan

azegbenbalvan

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
sziasztok, XXII.kerületben lakom, és a környéken, pesten, budán, történõ együtt tekeréshez keresek partnert...
35 éves vagyok, versenybringám van

email:azegbenbalvan@gmail.com, ez az msn is

Ildi