Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A maratonok topikban jó ...

De itt az X tengelyen Km-s verzió, mert reklamáltak érte ....

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nekem csak egy erõsen OFF kérdésem lenne, de hogyan lehet, hogy a laktátküszöböd ott van, ahol van? :D Csak mert erre az esély olyan 1 %, most nem azért, de az nem feltétlenül az aerób és anaerób zóna közé esik. Pl. az én ismerettségi körömben senkinek SEM.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Elõreláthatólag augusztusban kerül megrendezésre a Sur-Vár-Völgy Mountainbike túlélõ túra a Bakonyi Kerékpáros Egyesület (Bakker) szervezésében. Kemény lesz, jó sok szívatással. :) Készüljetek. :)

Pontosabban?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Elõreláthatólag augusztusban kerül megrendezésre a Sur-Vár-Völgy Mountainbike túlélõ túra a Bakonyi Kerékpáros Egyesület (Bakker) szervezésében. Kemény lesz, jó sok szívatással. :) Készüljetek. :)

nevezek:D
minerel igen
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
@Ronin: Ho-hóóó! jól látom a merkapt mezt?:-)

ui. Balatonkör szintén kipipálva. 19:15-re beértünk.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ma: 156 km - ebbõl úgy 125 km terepen - majd Esztergomban még twoo jump, and one fly. :D
Szép nap volt ez a mai!

ps.: jól láttam, zeezoli térde bibis lett, Hozé bicóját meg centírozni kellett?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem is mentünk nagy tempót. Még gyenge vagyok:D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Megcsináltuk mi is az Börzsöny-kört (Zee,VV,Hetesbusz,Hozé,István és jómagam). Meglepõdtem a tempón, azt hittem egy jó kis kiránduláson fogok részt venni, be is pakoltam a hátizsákba elemózsiát rendesen, hogy el ne éhezzek, viszont ez a +5 kiló visszafogott rendesen. No, meg a szembeszél. :)
Sebaj, ennyivel is erõsebb lettem. Különösebb esemény nem történt, kivéve egy kivédhetetlen ütközést aminek Zee és Hozé látta kárát. Hozé az országúton tekerés közben leejtett egy banánt. A szemem sarkából láttam , hogy megáll felvenni. Még gondoltam is, milyen rendes ez a srác, nem hagyja az úttesten, nehogy valaki elcsússzon rajta. Igen ám, de mögötte jött Zee, aki éppen hátrafelé nézett, amikor Hozé megállt...csúnya és ijesztõ ütközés lett belõle. Szerencsére végzetes baj nem történt, bár a fényképek nem éppen étvágygyerjesztõek.
Képek itt: http://picasaweb.goo...feat=directlink

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Gratulálok a Balaton-körösöknek. Valaki holnap nem ér rá véletlenül délelõtt tekerni?? A munkahelyemen titokzatos okból kifolyólag holnap nem akarnak látni....
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Juhéé, tegnap megcsináltuk a Balatonkört! Nagy élmény volt, ideális hétvégi (szombati) program. Péntek este regisztráció, túróscsusza, alvás.
Másnap hajnalban kelés, kapkodás, fél7 körül indult a mezõny, jóóó sok bringás, mindenfélefajta :) Mentünk, mentünk, kínlódtam az elején, 50km után nagyjából bemelegedtem, aztán egybõl utána a térdem elkezdett szúrni, király. Terveztem, hogy Badacsonynál 95nél áthajózok Fonyódra, de végül tovább mentem a többiekkel, jól döntöttem. Déli parton volt néha szembeszelünk, bolyoztunk. Fonyód után kezdtem nyûgös lenni, bedurrant a tavaly 24óráson kifordult bokám, na meg a hátsóóóóóm, na az durván érzékeny lett :) 40km volt hátra, ezt már muszáj volt letekerni, végül fél9 elõtt érkeztünk meg, a nagy mezõny elõtt, mert fonyódi pihenõnél hamarabb indultunk, és már nem is értek utól minket.
Szálláson kaja, forró zuhany, alvás. Érdekes, hogy nehezen aludtam el, még fel voltam pörögve :) Ma kis napozás, kávé, reggeli, aztán haza. Szép a Balcsi így, nyugodtan, üresen.
Néhány szám: 210km, szint nem sok, netto 11, bruttó 14óra, 5700kcal (ha jól mért a kütyü), térd+bokafájás most, napon leégés, tökéletesen mûködõ technika, profi szervezés minden tekintetben. Jövõre ugyanott, ajánlom másnak is!!
B

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
THX, mûkszik.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

csak nekem nem jelenik meg az a szinttérkép? :chin:

A maratonok topikban jó ...

De itt az X tengelyen Km-s verzió, mert reklamáltak érte ....

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
csak nekem nem jelenik meg az a szinttérkép? :chin:

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Mellékelem a 2009-s VB-i MTB piknik szinttérképét.

http://kepfeltoltes.....toltes.hu_.jpg

Próbáltam érvelni pár újítással a pálya kialakításnál, mikor ültünk a térkép felett pl.: hogy vegyük bele a Templom kerülést, és a visszafordító hajtû kanyart elneveztük volna DANTE kanyarnak, de sajnos idén sem lesz bent a pályában

De cserében lesznek jó kis lejtõk ... és pálya kijelölés

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
szóva..

holnap megyek terepre.reggel olyan 9 körül indulok.
ha valaki jönne akkor jelezze és megbeszélünk vmi találkozót.
útvonal képlékeny,de szeretnék sok szintet menni.

peace
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Tehát Szokásos kezdés Szentlélek tér, HHH, Hárs hegy, Nagykopasz, Nagykovácsi, Zsíros hegy, Sólymár Egrivár és folytatásként a múltkori túra. Szerintem simán 2700+ korai indulás késõi érkezés. Petit morte:D. Az az kis halál (mind a két értelmében):lol1: Hozá írhatnád a folytatását Ronin hadd szörnyülködjenek a népek:p

Áááá, talán nem kellene ilyesmivel riogatni a tisztelt nagyérdemût!

A holnapi napra viszont ki vagyok már éhezve, alig várom az indulást. :paker:

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
1.) Tartsd melegen valami sálfélével.
2.) egyél naponta többször C vitamint.
3.) szedj kalmopirint.
4.) tömény pálinkában oldott propolisz helyileg fertõtlenít.
Na és csak náhány cseppenként. Propolisz nélkül nem hat annyira.
Ha esetleg túlzásba vitted a propoliszos alkoholt akkor ne ülj a billentyûhöz! :D
Jó forró comb borogatás is segíthet! Azt ismered?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hali, úgy tûnik idén egyedül fogom teljesíteni a Börzsöny-kört, mert mire összejön, hogy okés legyen, már lejárt lemez lesz :( Sajnos holnap sem tudok menni, betegségem nem múlik. :(

(Off: ha van valakinek tuti megoldása arra, hogy a torokban és légcsõben lerakódott t@knyot hogyan lehet a lehetõ leghamarabb eltûntetni, illetve megelõzni, hogy torokgyulladásból ez legyen, akkor egy sört fizetek neki.)
"Nice boys don't play rock and roll"

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Jonne valaki ma a Vertesbe?? Vonat 8.27-kor a Deliben vagy 8.30-kor Kelenfoldon!!
Hatha....

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
már a két lány miatt is érdemes elmenni ;)
Szerintem.