Juhéé, tegnap megcsináltuk a Balatonkört! Nagy élmény volt, ideális hétvégi (szombati) program. Péntek este regisztráció, túróscsusza, alvás.
Másnap hajnalban kelés, kapkodás, fél7 körül indult a mezõny, jóóó sok bringás, mindenfélefajta

Mentünk, mentünk, kínlódtam az elején, 50km után nagyjából bemelegedtem, aztán egybõl utána a térdem elkezdett szúrni, király. Terveztem, hogy Badacsonynál 95nél áthajózok Fonyódra, de végül tovább mentem a többiekkel, jól döntöttem. Déli parton volt néha szembeszelünk, bolyoztunk. Fonyód után kezdtem nyûgös lenni, bedurrant a tavaly 24óráson kifordult bokám, na meg a hátsóóóóóm, na az durván érzékeny lett

40km volt hátra, ezt már muszáj volt letekerni, végül fél9 elõtt érkeztünk meg, a nagy mezõny elõtt, mert fonyódi pihenõnél hamarabb indultunk, és már nem is értek utól minket.
Szálláson kaja, forró zuhany, alvás. Érdekes, hogy nehezen aludtam el, még fel voltam pörögve

Ma kis napozás, kávé, reggeli, aztán haza. Szép a Balcsi így, nyugodtan, üresen.
Néhány szám: 210km, szint nem sok, netto 11, bruttó 14óra, 5700kcal (ha jól mért a kütyü), térd+bokafájás most, napon leégés, tökéletesen mûködõ technika, profi szervezés minden tekintetben. Jövõre ugyanott, ajánlom másnak is!!
B