Jahajj.. És mennék is, de 3 montiból 1 sem üzemképes jelenleg

Sziasztok! Honnan tudnék letölteni HHH-rõl térképet? Még sose bringáztam ott és elmennék tekerni egyet a környékre terepen.
nézd mega turistautak.hu-tSziasztok! Honnan tudnék letölteni HHH-rõl térképet? Még sose bringáztam ott és elmennék tekerni egyet a környékre terepen.
Zoli! Ha fáj a térded pihentesd inkább, nem éri meg, mert sokkal lassabban gyógyul utána (a jegeléssel csak óvatosan, az ízület nem szereti a hideget). Meg ott különben is sok biciklis van, aki mágnesként fog hatni rád.... vagy te rájukÉn is mennék csak a térdem nem akar hajlani ill a mély levegõ vétellel vannak gondjaim és még nem igazán hajlik a bal felkarom.
Azért reménykedem hogy a buda marcin legalább egy nyugdíjas kört megtudok tenni.
Dinnye!
Én szívesen megyek egy rehab-tekerésre. TÉNYLEG kényelmes tempóban. A börzsönykörön Hozé meg a Valeria kicsit adták az ütemet, aminek eredménye egy puha térd, és kõkemény combizomA végén summázva: "technikai részletek? én ott még nem tartok!"
én is szívesen csatlakozom, ha lehet. 4 után ráérek, a Záhony utcából jövök. A rehab tempo, amit hetesbusz írt OkValaki szerdán öttõl sötétedésig egy HHH és környéke, ami sötétedésig bele fér???
Zoli úgy látszik nemcsak engem próbálsz leszorítani az útról, hanem minden kerékpáros iránt ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy közelebb kerülj hozzájuk....
Ui. Jelentem a kulacstartót felszereltem, ezer köszönet.
Nekem csak egy erõsen OFF kérdésem lenne, de hogyan lehet, hogy a laktátküszöböd ott van, ahol van?
Csak mert erre az esély olyan 1 %, most nem azért, de az nem feltétlenül az aerób és anaerób zóna közé esik. Pl. az én ismerettségi körömben senkinek SEM.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
ha lehet választani közted és hozé között akkor inkább hozzád húzok.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
ha lehet választani közted és hozé között akkor inkább hozzád húzok.Valaki szerdán öttõl sötétedésig egy HHH és környéke, ami sötétedésig bele fér???
Zoli úgy látszik nemcsak engem próbálsz leszorítani az útról, hanem minden kerékpáros iránt ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy közelebb kerülj hozzájuk....
Ui. Jelentem a kulacstartót felszereltem, ezer köszönet.
Zeezoltano mostanában feltûnõen sokat fetrengesz, jobbulást!
Nem kéne inkább egy fekvõbringa?
Hozé? Emlékszel még a vasárnap rajtad lévõ mezhez fûzött kommentáromra?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."