Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nekem még mindig van, du. feltöltikézem data.hu-ra.

Jahajj.. És mennék is, de 3 montiból 1 sem üzemképes jelenleg :(

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
hejj

megyek ma egy rövid hhh-t 2körül érnék a helyszínre,de 4 kor már el is jövök...
akinek van kedve jöjjön!
30-3183798
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Sziasztok! Honnan tudnék letölteni HHH-rõl térképet? Még sose bringáztam ott és elmennék tekerni egyet a környékre terepen.

Jé, csak nem egy ismerõs az index snowboard fórumáról? Én ott Trailrider. Hiába, ha elolvad a hó.. ;)

Tanácsot viszont én sem tudok adni, mert egy fél éve még volt fent egy majdnem komplett Budai-hg térkép a neten, de orvul leszedték.
Ausztria, Kenguruk földje!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Sziasztok! Honnan tudnék letölteni HHH-rõl térképet? Még sose bringáztam ott és elmennék tekerni egyet a környékre terepen.

nézd mega turistautak.hu-t

pl

http://turistautak.h...row=0&shading=1
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Én is mennék csak a térdem nem akar hajlani ill a mély levegõ vétellel vannak gondjaim és még nem igazán hajlik a bal felkarom.
Azért reménykedem hogy a buda marcin legalább egy nyugdíjas kört megtudok tenni.

Zoli! Ha fáj a térded pihentesd inkább, nem éri meg, mert sokkal lassabban gyógyul utána (a jegeléssel csak óvatosan, az ízület nem szereti a hideget). Meg ott különben is sok biciklis van, aki mágnesként fog hatni rád.... vagy te rájuk :) Ha nem tudsz indulni, gyere ki bámészkodni, és megiszunk egy bánatsört az egészségedre ;)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én is mennék csak a térdem nem akar hajlani ill a mély levegõ vétellel vannak gondjaim és még nem igazán hajlik a bal felkarom.
Azért reménykedem hogy a buda marcin legalább egy nyugdíjas kört megtudok tenni.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szia Kiarob, Hetesbusz!
Hol találkozzunk ötkor? Margithíd budai hídfõ? A HÉV-nél jó lesz? és ott eldöntjük, hogy hová menjünk???
Hetesbusz, ha tutira mondod, hogy jössz, hozok neked egy kis pénzt!!!
Csak ne essen :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Dinnye!

Én szívesen megyek egy rehab-tekerésre. TÉNYLEG kényelmes tempóban. A börzsönykörön Hozé meg a Valeria kicsit adták az ütemet, aminek eredménye egy puha térd, és kõkemény combizom :D A végén summázva: "technikai részletek? én ott még nem tartok!"

Lehet összekoccanunk majd a HHH-án, terveim szerint megyek fel én is holnap, közvetlenül a meló után 1/2 4-kor.

kiarob

kiarob

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Valaki szerdán öttõl sötétedésig egy HHH és környéke, ami sötétedésig bele fér???
Zoli úgy látszik nemcsak engem próbálsz leszorítani az útról, hanem minden kerékpáros iránt ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy közelebb kerülj hozzájuk....
Ui. Jelentem a kulacstartót felszereltem, ezer köszönet.

én is szívesen csatlakozom, ha lehet. 4 után ráérek, a Záhony utcából jövök. A rehab tempo, amit hetesbusz írt Ok

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Dinnye!

Én szívesen megyek egy rehab-tekerésre. TÉNYLEG kényelmes tempóban. A börzsönykörön Hozé meg a Valeria kicsit adták az ütemet, aminek eredménye egy puha térd, és kõkemény combizom :D A végén summázva: "technikai részletek? én ott még nem tartok!"

És akkor végre felteszem a terepgumit, mert tavasszal még fenn sem volt. :) Viszont én 17:00kor végzek a Kosztolányi D. térnél. Szóval tali hol és mikor?

(meg lehet a HHH-s topikban kéne ezt beszélnünk, bár azt meg nem olvasom ennyire rendszeresen...)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nekem csak egy erõsen OFF kérdésem lenne, de hogyan lehet, hogy a laktátküszöböd ott van, ahol van? :D Csak mert erre az esély olyan 1 %, most nem azért, de az nem feltétlenül az aerób és anaerób zóna közé esik. Pl. az én ismerettségi körömben senkinek SEM.

Az erõs off-ra ... a válaszom okos úr ... pl.: laktátmérés, terheléses vizsgálat

no meg ezért ...

http://www.oliworld....ex.php?id=10689

...pulzusig regeneráló tartományban
...között a hosszútávú extenzív állóképesség fejlesztés
...között az intenzív állóképességfejlesztés tartománya
...aerob erõfejleszés ( hosszú hegyek) tartománya
...laktátküszöb
...anaerob munka
...fölött max terhelés

De itt is felteheted a kérdésedet :D
http://bikemag.hu/az-edzo-valaszol
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Végül ketten voltunk Masterral szombaton a Vértesben.
Nagyon jól sikerült.
Én még soha nem voltam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Közel van Budapesthez, és sok szép ösvény van.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

ha lehet választani közted és hozé között akkor inkább hozzád húzok.

Ez megnyugtat. :P

Ne sajnáld, megoldom.
A te nyolcasod szerintem kivehetõ.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Valaki szerdán öttõl sötétedésig egy HHH és környéke, ami sötétedésig bele fér???
Zoli úgy látszik nemcsak engem próbálsz leszorítani az útról, hanem minden kerékpáros iránt ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy közelebb kerülj hozzájuk....

ha lehet választani közted és hozé között akkor inkább hozzád húzok.
hozéról egyszerûen lepattantam míg veled inkább csak összebujtunk:D
jelentem törés, repedés nincs, tüdõhang tiszta ellenben a vállamon van egy szép nagy zúzódás és alig mozog a felkarom, így e hétre kiírtak hétfõn kontroll
remélem azért hogy a budamarcin eltudok már indulni
hozé mester sajnálom a felnid én még nem néztem meg a kerekem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jobbulást a sérülteknek (Hozé bringáját is beleértve), mi csak az izomrostjainkat roncsoltuk, de legalább jól leszéleztük az osztrákokat. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Rontás van rajta, ez már biztos.:) Dobd a kazánba, inkább adok másikat.:P

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Persze, azt mondtad, ebben a mezben mindig elestél.
Nekem ez a harmadik alkalom volt, hogy hordtam, és nem is én estem el, hanem én csak Zoli elé kanyarodtam.
:)

Remélem Zoli jól van.

(Az elsõ felnim kuka, megyek ma venni másikat.)

Zeezoltano mostanában feltûnõen sokat fetrengesz, jobbulást!
Nem kéne inkább egy fekvõbringa?:)

Hozé? Emlékszel még a vasárnap rajtad lévõ mezhez fûzött kommentáromra?:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Zeezoltano mostanában feltûnõen sokat fetrengesz, jobbulást!
Nem kéne inkább egy fekvõbringa?:)

Hozé? Emlékszel még a vasárnap rajtad lévõ mezhez fûzött kommentáromra?:D