Köszi Zoli! Akkor keresek Dobogókõn egy WC-tSegítek, WC!
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. május 02. - 21:58
Írta 2009. május 02. - 21:55
feltéve ha meg tudom fejteni a duplanullát
Segítek, WC!
Írta 2009. május 02. - 21:29
Tudod jól.
Dobkõn leszünk 1 körül, ha arra jártok, csörrenjetek meg minket, mi akkor már 2000 felett leszünk, s levezetünk visszafelé. (30/431-13duplanulla)
Úgy tûnik ezt fullra benéztem, úgyhogy egyedül megyek
Írta 2009. május 02. - 20:43
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. május 02. - 20:38
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de sajnálom!!!!Ez szombati móka... volt. Errõl lemaradtál.
Holnap valaki valamerre?
Írta 2009. május 02. - 17:54
Szia VV és Tiger!
Befogadtok holnap a Cseresznyés völgye ...stb. útvonalra??
VV! Mikorra érsz az Árpád-hidhoz? A budai hidfõ útba esik neked?
Görögdinnye!
VV tegnap írta azt, hogy holnap, tehát ma volt a túra.
Jó kis öreguras túrát nyomtunk hárman VV-vel és Tiggerrel, 56 km körül mentünk.. Már csak azért is megérte elmenni, mert egy csapat muflon futott át elõttünk. Ilyeneket eddig csak állatkertben láttam. Sajnos kicsit távolabb voltak és nem álltak meg pózolni, ezért túl jó képet nem tudtam csinálni róluk a hirtelen elõkapott géppel.
Bocs Tig, hogy nem köszöntem el, de nem hallottam hogy megálltok és kiabáltok utánam, csak VV mesélte. Így utólag szia és jó, hogy jöttél tekerni!
Mai néhány kép ITT
mod: VV megelõzött
Írta 2009. május 02. - 17:43
Ez szombati móka... volt. Errõl lemaradtál.Szia VV és Tiger!
Írta 2009. május 02. - 14:13
Szia VV és Tiger!Kb. 10-kor indulok itthonról, és kell egy jó bõ óra, mire kiérek hozzátok.
Különösen nem terveztem nagyot. A Tahiról a Cseresznyés völgy felé haladó dózeren korábban kinéztem egy leágazást. Azon elindulnék, aztán meglesném, hogy merre és hogy. Ha hamar Visegrádra érnék, akkor kotornék egyet ott is a város feletti dombokon/hegyeken, elõkészítendõ a "Visegrádi szivatót.":D:D
Írta 2009. május 01. - 17:54
Úgy látszik VV kezdi érezni az izmaiban szétáradó erõt:krol: és készül bringás társai temetésére:lol1:Kb. 10-kor indulok itthonról, és kell egy jó bõ óra, mire kiérek hozzátok.
Különösen nem terveztem nagyot. A Tahiról a Cseresznyés völgy felé haladó dózeren korábban kinéztem egy leágazást. Azon elindulnék, aztán meglesném, hogy merre és hogy. Ha hamar Visegrádra érnék, akkor kotornék egyet ott is a város feletti dombokon/hegyeken, elõkészítendõ a "Visegrádi szivatót.":D:D
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. május 01. - 12:58
Kb. 10-kor indulok itthonról, és kell egy jó bõ óra, mire kiérek hozzátok.hol mikor ?
hozzak gps-t ?
Írta 2009. május 01. - 12:53
hol mikor ?Holnap elmászkálnék a Visegrádi-hegységbe. A cél egyes részek felderítése Tahi, Dunabogdány, Visegrád felett, de nem komoly terepen, inkább erdészeti utakon, ezért csak semi-slick gumival vitézkedek. Az útvonal a Duna-menti kerékpárúton ki Tahiig, majd onnan fel a Cseresznyés-völgy felé. Akinek van kedve és ideje, csatlakozhat.
hozzak gps-t ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. május 01. - 12:24
Írta 2009. május 01. - 11:54
Szia Dante!Összefuthattok velünk is, például pont Dobkõn, s a végén hazalazulhatunk közösen a városba, mi (eddig ketten, Ricsivel már 3an) eléggé ultrát megyünk, csak 3500+ szintre kalibráltaknak ajánlott.
Amúgy görögdinnye, honnan tudod milyen tempót megyünk? Lehet csak a táv mindig a hosszú, s igazából végig pö..lógatós a sebesség.
Összefuthatunk. Hetesbusz (vele kb. egyformán szeretünk menni) mondta, hogy ha jót akarsz magadnak kerüld DANTÉÉKAT
Annak nincs értelme, hogy a (sokkal) gyenbébbekre várni kelljen, az tönkreteszi a ti edzéseteket is. Ha esetleg majd úgy írod ki, hogy lehajtod magam és másnap valami levezetés félét mennétek... reszketõ lábakkal ugyan, meg ezer féle TALIZÁNNNal a zsebemben de ki nem hagyom
Írta 2009. május 01. - 11:16
Dante azt 3500 szintes pilis kör útvonalát átküldhetnéd thx.
Ez a "Norbi-kör", csak nagyvonalakban mondom, HHH, majd le, majd HHH másik útvonalon, Hárs, Fekete-fej, Nagy Kopasz, majd Szénás, majd át a Vörös-hegy felõl Szántóra, majd Dobkõ, majd le Marótra, majd megint Dobkõ, majd el Lajosforrásnak, Csikóvár, Kevély, s onnan haza.
Írta 2009. május 01. - 09:31
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. május 01. - 08:46
Összefuthattok velünk is, például pont Dobkõn, s a végén hazalazulhatunk közösen a városba, mi (eddig ketten, Ricsivel már 3an) eléggé ultrát megyünk, csak 3500+ szintre kalibráltaknak ajánlott.
Amúgy görögdinnye, honnan tudod milyen tempót megyünk? Lehet csak a táv mindig a hosszú, s igazából végig pö..lógatós a sebesség.
a szombati xterra után átmozgatásnak jó lesz...kicsit kidolgozzuk a savat
korán kéne indulni,hogy ebédre hazaérjünk!
Írta 2009. május 01. - 07:02
Dante azt 3500 szintes pilis kör útvonalát átküldhetnéd thx.Összefuthattok velünk is, például pont Dobkõn, s a végén hazalazulhatunk közösen a városba, mi (eddig ketten, Ricsivel már 3an) eléggé ultrát megyünk, csak 3500+ szintre kalibráltaknak ajánlott.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. május 01. - 00:18
vendég_hetesbusz_*
http://kep.tar.hu/ar...aion/50635260#2
:chomik: puss dö tempó holnap azoknak akik indulnak a Budamarcin!
Írta 2009. április 30. - 23:58
Írta 2009. április 30. - 22:44
En lehet, hogy beneveznek erre. (Meg elotte megerositem, attol fugg hazamegyek-e anyamekohz hetvegere)Sziasztok!
Vasárnap nincs kedve valakinek egy Hosszúhegy- Pilistetõ- Dobogókõt menni, és beéri egy hangyafa..nyit lassabb tempóval is mint amit Dantéék mennek?
U.i: Én viszonylag jól tájékozdódom

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére