szerda...azaz...május 6. délután,olyan 3 után egy rövid,de erõs megmozdulás a budai hg-ben...
csatlakozzatok!
peace
tali? hol?
vendég_Master_*
szerda...azaz...május 6. délután,olyan 3 után egy rövid,de erõs megmozdulás a budai hg-ben...
csatlakozzatok!
peace
Ezen a héten szombaton lesz a Tési-fennsík 50 teljesítménytúra. Végig tekerhetõ, hangulatos környéken megy. Kiírás: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1991
Adnak a nevezésnél itinert, térképet, de azért én is rajzoltam egyet: http://kepfeltolto.h...t=img&id=231840
A sebesség mindent megold.
vendég_hetesbusz_*
Végül is egyedül mentem, ahogy eredetileg is terveztem, Hosszúhegy, nem tom milyen jelzés, P. Szentlászló felett, Pilistetõ, Zsiványsziklák (jelzem valami kõtörmeléket szórtak le, alig lehetett rajta menni, de szerencsére nem tartott sokáig) Dobogókõ, majd irány haza. Társaságban jobb lett volna, de jöv. héten figyelek ám! Dante! Azért nem csörgettelek meg, mert miután így magamra maradtam, 11 felé másztam ki az ágyból... esélyem se volt, hogy 13:00-ig felérjek Dob.kõre
Ricsi amúgy erõs vagy.
Nulla és mégegy nulla? :lol1:
JÓvanNA, nem mertem bevállalni :zawstydzoNulla és mégegy nulla? :lol1:
Végül is egyedül mentem, ahogy eredetileg is terveztem, Hosszúhegy, nem tom milyen jelzés, P. Szentlászló felett, Pilistetõ, Zsiványsziklák (jelzem valami kõtörmeléket szórtak le, alig lehetett rajta menni, de szerencsére nem tartott sokáig) Dobogókõ, majd irány haza. Társaságban jobb lett volna, de jöv. héten figyelek ám! Dante! Azért nem csörgettelek meg, mert miután így magamra maradtam, 11 felé másztam ki az ágyból... esélyem se volt, hogy 13:00-ig felérjek Dob.kõre
Végül is egyedül mentem, ahogy eredetileg is terveztem, Hosszúhegy, nem tom milyen jelzés, P. Szentlászló felett, Pilistetõ, Zsiványsziklák (jelzem valami kõtörmeléket szórtak le, alig lehetett rajta menni, de szerencsére nem tartott sokáig) Dobogókõ, majd irány haza. Társaságban jobb lett volna, de jöv. héten figyelek ám! Dante! Azért nem csörgettelek meg, mert miután így magamra maradtam, 11 felé másztam ki az ágyból... esélyem se volt, hogy 13:00-ig felérjek Dob.kõreÍgy lesz! Mára meg volt a napi jó cselekedet:
Megmentetted az életem
Így lesz! Mára meg volt a napi jó cselekedet:Jobban jársz, mert betojsz a "levezetõ" tempótól.
Köszi Zoli! Akkor keresek Dobogókõn egy WC-t