Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

kiarob

kiarob

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Sziasztok!
Vasárnap nincs kedve valakinek egy Hosszúhegy- Pilistetõ- Dobogókõt menni, és beéri egy hangyafa..nyit lassabb tempóval is mint amit Dantéék mennek?
U.i: Én viszonylag jól tájékozdódom :)

Dinnye! Köszi a tegnapi szuper tekerést, ja és persze Hetesbusznak is! Nekem a vasárnap foglalt, viszont jövõ héten is mehetnénk valamelyik nap /kivéve jövõ szerda/ munka után egy lazát.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Sziasztok!
Vasárnap nincs kedve valakinek egy Hosszúhegy- Pilistetõ- Dobogókõt menni, és beéri egy hangyafa..nyit lassabb tempóval is mint amit Dantéék mennek?
U.i: Én viszonylag jól tájékozdódom :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Random helyen akart új ösvényt létesíteni, a meglevõket már biztos unja :)

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

Lefelé a Hûvösvölgy felé találkoztam én is egy felfelé haladó sárgás mezes fickóval...a szeme láttára dõltem be a susnyásba. :D

Akkor nem lehettünk nagyon távol egymástól... És megtaláltad amit ott kerestél? :-)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Jaja!:-) Sajnos a deszkák már pihennek októberig.

Végül feltekertem HHH-re gondoltam nagyon nem tudk elkeveredni.
Ha valaki a szépvölgyin talál egy fél tüdõt az az enyém! Mennetközben kiköptem. Vazze valahogy kevésbé meredekre és hosszúra emlékeztem. Na mindegy, fél tüdõvel elkoborólgattam a hegyoldalban aztán Hûvösvölgynek legurúltam. Jó utak vannak ott!:-) Néha egész gyorsra meg lehetett engedni a gépet. Tetszett a környék.
Két bringás kollégával találkoztam akik felfelé nyomták épp Hûvös irányából. Kék-sárga mez. Magára ismer valaki?:-)

Lefelé a Hûvösvölgy felé találkoztam én is egy felfelé haladó sárgás mezes fickóval...a szeme láttára dõltem be a susnyásba. :D

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

Jé, csak nem egy ismerõs az index snowboard fórumáról? Én ott Trailrider. Hiába, ha elolvad a hó.. ;).

Jaja!:-) Sajnos a deszkák már pihennek októberig.

Végül feltekertem HHH-re gondoltam nagyon nem tudk elkeveredni.
Ha valaki a szépvölgyin talál egy fél tüdõt az az enyém! Mennetközben kiköptem. Vazze valahogy kevésbé meredekre és hosszúra emlékeztem. Na mindegy, fél tüdõvel elkoborólgattam a hegyoldalban aztán Hûvösvölgynek legurúltam. Jó utak vannak ott!:-) Néha egész gyorsra meg lehetett engedni a gépet. Tetszett a környék.
Két bringás kollégával találkoztam akik felfelé nyomták épp Hûvös irányából. Kék-sárga mez. Magára ismer valaki?:-)

Csigaszem

Csigaszem

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Nemrég találtam ezt az oldalt, ami segíthet közösségi oldalként a túraszervezést!

www.hurrakirandulunk.com

Egy csomó lehetõséget tartokat, ki kéne próbálni, mûködik-e. Valaki? Nézzük meg!

Csiga

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Rapax nem keresztelkedett - igazi ateista.
Szerintem összekeversz VV-vel. Ami mondjuk nem is nehéz, mert jól ismerjük egymást VV-vel.:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mivammá, mindenki átkeresztelkedik itten?
A Rapax is hadvezér volt?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
És ezen mi már meg se lepõdünk.:hahaha:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát eltévedek, ahogy szoktam. :D

(igazából minden versenyen is mindig rövidre nevezek, de annyire elkavarok, hogy mindig valahogy 100-110 lesz a vége...:D)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ja. Csak elõször letekerünk Visegrádra a régi útvonalon, lenyomjuk a rövidet, majd hazatekerünk mondjuk Marót felõl.

És a rövid mit keres Maróton?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ja. Csak elõször letekerünk Visegrádra a régi útvonalon, lenyomjuk a rövidet, majd hazatekerünk mondjuk Marót felõl.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
DM rövidtávra gondolsz, ugye? ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jajjdemennék, de ma roadracer van nálam, mert reggel még esõt mondottak, nomeg futni is megyek majd utána. Hétvégére aspiráns jelentkezõket továbbra is várom :D. De Pilisrõl is meggyõzhetõ vagyok, de akkor legalább egy "dunamaratonosat" menjünk.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Dinnye! Ma (szerda 2009.04.29.) délután 17:00kor Margithíd Budai hídfõ, ahol a híd alatti üvegkalitkából kijössz azon terecske felé, ahol ívben vezet fel a bringaút a Margit hídra, na ott azon a téren, ahogy kilépsz az üvegek mögül rögtön szemben van egy kõ támfalacska, amire jól ki lehet ücsörögni, rögtön jobbra kezdõdne a lépcsõsor, na ott a jobbról számított 28-adik kövön alulról nézve pedig a legfelsõn fogok ülni.

Egyszóval megyünk a Budai hegyekbe kirándulni, de kényelmes tempóban.
:chomik: pusss dö tempóóó

A kényelmes tempó részemrõl is rendben :D
Hozok neked egy nagy csomó pénzt :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Nagy lesz a nyüzsi a hegyen. Én is felmegyek, dugódíjat szedni :D

hmmm..én azt a 4es út mellett szedem el a "lányaimtól" ...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Dinnye! Ma (szerda 2009.04.29.) délután 17:00kor Margithíd Budai hídfõ, ahol a híd alatti üvegkalitkából kijössz azon terecske felé, ahol ívben vezet fel a bringaút a Margit hídra, na ott azon a téren, ahogy kilépsz az üvegek mögül rögtön szemben van egy kõ támfalacska, amire jól ki lehet ücsörögni, rögtön jobbra kezdõdne a lépcsõsor, na ott a jobbról számított 28-adik kövön alulról nézve pedig a legfelsõn fogok ülni.

akkor mi max lefelé találkozunk... :(
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Nagy lesz a nyüzsi a hegyen. Én is felmegyek, dugódíjat szedni :D
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég