Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Egy 100 km-es terepet azért össze kellene hozni valamikor, valahol. Csak úgy túrázás és a tekerés öröméért! :lick:

Tehát Szokásos kezdés Szentlélek tér, HHH, Hárs hegy, Nagykopasz, Nagykovácsi, Zsíros hegy, Sólymár Egrivár és folytatásként a múltkori túra. Szerintem simán 2700+ korai indulás késõi érkezés. Petit morte:D. Az az kis halál (mind a két értelmében):lol1: Hozá írhatnád a folytatását Ronin hadd szörnyülködjenek a népek:p
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Idén is lesz. http://www.bringaban....php?report=207
Ma végigjártuk a pályát, jobb lesz, mint a tavalyi, több terep, több szint.

Próbáltuk berakatni a templom kerülést (Danténak), de végül a pálya idén sem fog arra menni. :D

A sebesség mindent megold.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Dante én szeretek egy kicsit meghalni, de ennyire legfeljebb lelkiekben sajna a testem még kevés ,de nagyon tetszene.

Egy 100 km-es terepet azért össze kellene hozni valamikor, valahol. Csak úgy túrázás és a tekerés öröméért! :lick:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Dante én szeretek egy kicsit meghalni, de ennyire legfeljebb lelkiekben sajna a testem még kevés ,de nagyon tetszene.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Tuti elgurult a gyógyszere. Ez így egybe nem egy pajzán majális.:)
Én kapható vagyok minden baromságra, de erre azt mondom, hogy nagyon-nagyon necces. Nagyon korán kéne indulni, és nem garantált a világosban történõ befejezés, fõleg úgy, hogy elég elnagyolt az útvonal leírás, egyes részek teljesítése nincs igazán letisztázva.

Vasárnap a Börzsöny-kör találkozó 3/4 10 és 10 között Vác-alsó vasúti megálló/átkelõhely. A Nyugatiból érkezõ vonat a menetrend szerint 9.32-kor van Vácon, a vasútállomástól meg nagyjából öt percnyire van a találkozó helye. Indulás 10-kor.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Szóval van ez:
http://www.borzsonyb...tw.hu/tdb9.html

Jövõ hétvégén vasárnap hosszút szeretnék menni. Van aki esetleg bevállalná mindezt? (értelemszerûen egy nap alatt, világosban stb.)

máj 1. bm utána meg gyöngyösön terepduatlon...és vasárnap hosszút mennél?
nehogy rövid legyen a szezonod Dante-koma!?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szóval van ez:
http://www.borzsonyb...tw.hu/tdb9.html

Jövõ hétvégén vasárnap hosszút szeretnék menni. Van aki esetleg bevállalná mindezt? (értelemszerûen egy nap alatt, világosban stb.)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
A Börzsönykörre mondjuk három pihenõvel összesen hat és fél órám lesz, mert 18:15-re nekem a Bp. Keleti pu. elõtt kell majd lennem. Múlkor 24-es átlaggal végig lehetett tekerni kényelmesen. De valszeg ennél jobbat tudnátok menni nélkülem :D

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Tyû, de szívesen mennék! Sajnos pont vidékre kell utaznom... Sebaj, majd figyelem a topikot, mert szívesen becsatlakoznék legközelebb.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
üdv!

ha még marad valaki aki nem aszfaltozik vasárnap akkor õt szívesen látom egy buda-pilis terepezésre.
táv:sok
szint:sok
indulás:reggel korán(9 körül) mondjuk Kolosy
érkezés:ahogy összejön,de világítás nem kell
étel,ital indokolt

30-3183798

peace
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Bökö 10 órai indulás. (azé bökö, mert a végén már nem tudtam kimondani hogy börzsönykör. Túl sok energiát emésztett volna fel)
szavaztam :chomik:

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Sziasztok!
Ha van kedvetek gyertek el a túránk indulására :
http://www.100napbri...-start#comments
Pénteken 3-kor van az indulás.
Üdv:Gábor
Lófarok József

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Már csak azt találjátok ki, hogy 9-kor vagy 10-kor induljunk Vác-alsó vasútállomástól/vasúti átkelõtõl! Szerintem ráérünk 10-kor indulni.:)

10 órára szavazok én is.

sterby27

sterby27

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!!Pilisbe tervezek,vasárnapi indulással,egy egész napos túrát.Aki velem akar tartani csak szoljon.Utvonalterv:én a Mechwart ligetbõl indulok,mivel a közelben lakom.Haladás Budakalász-Szentendre-Pilisszentlászló-Visegrád utvonalon.Nincs meghatározva a tempo,én mondjuk 25-30-as átlaggal tekerek/sik terepen/.Kijelölt pihenõhely sincs.Szerintem durván 70 km lesz a túra/oda-vissza/Caprine trekking kerékpárral vagyok.Ja és az indulás ugy dél körül lesz,mert a Forma 1-et megakarom nézni elõtte. e-mail:sterby27@citromail.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
10 szeretek :spioch:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Már csak azt találjátok ki, hogy 9-kor vagy 10-kor induljunk Vác-alsó vasútállomástól/vasúti átkelõtõl! Szerintem ráérünk 10-kor indulni.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én azért várok. :D Zergének amúgy igaza van. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jajj már te kis te.
Azért mert felveszed Zerge stílusát, még nem leszel Zerge.
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Danténak mi baja van a kerékpár gumikkal:wtf::D

Semmi, csak nehezen tolerálom a defekteket. A dombság meg különösen defektveszélyes terep, lévén 60 % akácos, szóval latex/hab nélkül teljesen esélytelen nagyobbat menni.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani egy jó terepes kört a Vértesben Szárligetrõl indulással és érkezéssel? Illetve milyen látnivalók, érdekességek vannak Szárliget közelében, amit érdemes útba ejteni?

Köszi elõre is.

u.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti