Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. szeptember 07. - 13:46
"Változtassunk taktikát R2, hagyjuk nyerni a wookie-t!"
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. szeptember 07. - 13:00
Mert akkor ez a topik is igencsak okafogyottá vált.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 07. - 11:35
JogosÉn pedig erre a klubra most kiteszem a "ZÁRVA" feliratot.
Ellenvélemények nem érdekelnek, akinek nem teszik, olvassa el jó alaposan a Fórumszabályzatot, és máskor a saját ******** csapkodja a csalánt, ne máséval.
Írta 2009. szeptember 07. - 10:07
Én pedig erre a klubra most kiteszem a "ZÁRVA" feliratot.Új klub alakult:
http://forum.bikemag....php?groupid=27
Ellenvélemények nem érdekelnek, akinek nem tetszik, olvassa el jó alaposan a Fórumszabályzatot, és máskor a saját ******** csapkodja a csalánt, ne máséval.
Írta 2009. szeptember 07. - 09:53
Most persze bátran csatlakoztok a "klubhoz", de abba nem gondoltok bele, hogy ebbõl könnyedén "körözési lista" lehet, s igen velõs jogi problémákat okozhattok magatoknak, s a fórum üzemeltetõjének is. Ésszel lázadjunk már. :chin:
Neviccelj! Itt mindenki szájkarate bajnok! Valójában sosem megyünk tilosban, csak kijelölt utakon a sebesség betartásával, és megfelelõ felszereléssel, pl: lakott területen kívül láthatósági mellényben természetesen
Szájtépés ellen nincs jogi lépés, klub ellen nincs jogi lépés.
(amúgy meg mindig is szerettem volna egy wanted-os plakátot az erdõben magamról... :bananadan)
Írta 2009. szeptember 07. - 09:52
Ez most maximum nyílt provokáció.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. szeptember 07. - 09:42
Írta 2009. szeptember 07. - 09:27
Klubtag lettem én is Sosem gondoltam volna...
Ha nem vigyázok lassan csapatban fogok tekerni, és megnyerem az olimpiát. (a parát)
Mert már most gyúrok a parára..... Nehogy elkapjanak túrázás közben.
Szóval Anti, én értem amit mondasz. Tudom, hogy bármennyire is vigyázok az erdõre biztosan hagyok nyomot. De én ezzel együtt tudok élni tiszta lelkiismerettel, és reggelente a tükörbe fogok nézni mosolyogva és boldogan, hogyha megyek terepre tekerni. A jogszabályok pedig sajnálatosak.
Írta 2009. szeptember 06. - 23:39
Új klub alakult:
http://forum.bikemag....php?groupid=27
Már úgy szerettem volna egy klub tagja lenni
Ma gyakorlatilag a 10-es úton eltöltött rövid szakasz kivételével végig tilosban jártunk (az út éppen kijelölt volt, csak ahogy megtudtam, napok óta, súlyos hülyeség miatt már zárva tart az erdõ). Az országúton csak egyszer "akartak" leszorítani. Gondolom ilyesmit kívánnak nekünk, azok akik kitiltottak bennünket a tereprõl. Na köszönöm nem, ebbõl a fajta stresszbõl nem kérek, akkor már inkább rettegek a zöld emberkéktõl
Klubtagoknak jó hír: van hatékony szer a stressz ellen (nem saját fejlesztés, de sokaknak már bevált )
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. szeptember 06. - 22:49
Mi Zézóval csak tátottuk a szánkat.. dehogy is versenyeztünk
Zézó épp ott benyomott egy szendvicset:)
Írta 2009. szeptember 06. - 20:51
Elõre is köszönöm.
Írta 2009. szeptember 06. - 20:01
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 06. - 19:29
Azt gondolom Anti, s ezt kérlek ne vedd sértésnek, mert nem általánosítás, de sokan vagytok olyanok, mint a rendõrség, aki a kis Suzukis-t 51 km/h-ért levadássza, de a sötétített ablakos rajozós-merdzsósokat valahogy nem veszik észre. :chin:
Ilyet meg de jó lenne látni, akár a "zöldruhásokon" is.
Írta 2009. szeptember 06. - 19:07
Szóval, a család felnõtt tagjai tûzgyújtáshoz készülõdtek...
Jó hogy erdeinkben tûzgyújtási tilalom van. Ma csak három helyen láttam a Visegrádi-hegységben tábortüzeket.
Írta 2009. szeptember 06. - 18:54
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 06. - 18:49
Szóval, a család felnõtt tagjai tûzgyújtáshoz készülõdtek, keresték az erdõben a fát, a neveletlen gyerekek szanaszét a réten. Az egyik ép egy vékonyka fát próbált kicsavarni a földbõl csak úgy játszásiból, a másik bicskával farigcsált egy élõ ágat, a harmadik meg egy hosszú bottal csapkodta a környezõ bokrokat, úgy hogy rá kellett szólnom hagyja már abba, mert a végén még engem is lecsap. Akkor most ki okozott több kárt aznap, a bringás aki ki van tiltva vagy a kiránduló, aki jogosan tartózkodik az erdõben? Száz szónak is egy a vége, tojok a természetvédelmi kommandóra, megyek továbbra is bringázni, mert nem okozok több kárt az erdõben (és itt nem a szigorúan védett övezetekrõl beszélek) mint bármely más természetjáró. Sõt!!!!
Részemrõl a téma lezárva. Uff!
Írta 2009. szeptember 06. - 18:36
Hát még ha tudnák, miféle szerzet a dzsungáriai/szongáriai/ cselõpók :-)
Írta 2009. szeptember 06. - 18:30
Egy csomóan ki sem tennék a lábuk - a sok por, erdei törmelékek (avar), "gazosok", kullancsok, szúnyogok, mérgespókok miatt - a védettbe, ha a városi zöldterületek megfelelõek lennének...
Írta 2009. szeptember 06. - 17:51
Írta 2009. szeptember 06. - 17:39
De maradjak a topic témájánál, ma egy egészséges 120 km-t tekertünk részben a Pilisben! Jól esett! Nagyon finom volt az idõ.
Finom idõ volt valóban. Dobogókõtõl bemerészkedtem a tilosba és a sárgán mentem Lajos forrásig. Útközben gyalogossal csak egyszer találkoztam, udvarias köszönés mellett haladtunk tovább õk fel én le.
Felszedtem két eldobott sörösdobozt és szörnyülködtem az évszázados fák törzsén éktelenkedõ "szeretlek Juci" meg "itt járt Öcsi" bevéséseken. Biztos unatkozó bringások csinálták. Na meg a végén összefutottam Zeezoltanoval és Görögdinnyével egy XCO versenyen Pilkisborosjenõnél.
Buruczki majdnem 2 percet vert Parti Andrisra.