éppen megjöttem egy jó kis terepezésbõl.
friss élményekkel lettem gazdagabb...sajnos nem jókkal.
elõre is mondom ez mind csak vélemény és a saját nézõpontom,de remélem ez talán másokat is megmozdít.
nagykopaszon jártam
szép ott,nagyon szép,DE nem éreztem olyan jól magam mint régen.elõször nem értettem miért. picit rákapcsolódtam a fnálra és hamar a végére jártam
arra jöttem rá, hogy ezentúl csak megtûrt valaki vagyok itt!!rögtön rá a kérdés miért is?
aztán azon kaptam magam, hogy a hátam mögé nézek,hogy követnek-e... nem hülyülök...tényleg... lehet röhelyes,de így van és ezen baromira FELHÁBORODTAM!!!mert ilyen pitiáner módon beszivárgással és csellel "kifigyelik" merre megy a menet aztán elkapnak mint valami bûnözõt?ezt KI KÉREM MAGAMNAK!
szerintem ha készítenénk egy tanulmányt,hogy mondjuk a tavalyi évre az erdészet vagy a tudomisén kik mennyi fát vágtak ki azon a környéken és mennyit ültettekszerintem erõsen negatív lenne a mérleg.
erre a gondolatra kezdtem bepörögni
az 1800-as évek végén európa számos nagyvárosában sokan rájöttek arra,hogy a városok lakhatatlanok és elterjedt a " ki a szabadba" feeling...és azóta is a természet az egészség és kikapcsolódás szinonímája lett az emberek fejében.persze "mindenki másképp csinálja"
erre (és most ZöldAnti csukd be a szemed) jön valaki egy ekkora ökörséggel,hogy "foglaljátok vissza a város". ekkor megkérdezem magamtól "ez normális?"
ha valakinek jó a szmogos,zajos,büdös,kutyagumis város annak sok boldogságot kívánok benne,de én nem kérek belõle!
jogom van egészségesnek,boldognak és szabadnak lenni! el lehet olvasni az emberi jogok 23.cikkelyétõl msot ide nem copy-zom be!
DE a magyar alkotmányból egy részt igen!!!
70/D. § (1) A Magyar Köztársaság területén élõknek joguk van a lehetõ legmagasabb szintû testi és lelki egészséghez.
NEKEM AZ AD TESIT ÉS LELKI EGÉSZSÉGET,HOGY A TERMÉSZETBEN VAGYOK ÉS SZABADON AHOGY AZT JÓNAK LÁTOM!!!
természetesen nem barbárként és védve azt.
szerintem ezt az erdõtörvényt simán meg lehetne támadni! ha nem itthon hát az eu-bíróságon tuti jót röhögnének egy ekkora tiltáson és alternatíva nélküli szabadságkorlátozáson ráadásul a saját állampolgáraival szmben akik az adót fizetik!
ja és mikor már visszafelé jöttem a nagykopaszról próbáltam meglesni a keréknyomaimat az ösvényen,de valahogy nem találtam... a KÁR amit hátrahagytam az max annyi volt, hogy mögöttem az avar kicsit átrendezõdött
szóval lehet gondolkodni
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"