Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Danténak mi baja van a kerékpár gumikkal:wtf::D

Semmi, csak nehezen tolerálom a defekteket. A dombság meg különösen defektveszélyes terep, lévén 60 % akácos, szóval latex/hab nélkül teljesen esélytelen nagyobbat menni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.170 hozzászólás
Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani egy jó terepes kört a Vértesben Szárligetrõl indulással és érkezéssel? Illetve milyen látnivalók, érdekességek vannak Szárliget közelében, amit érdemes útba ejteni?

Köszi elõre is.

u.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Az semmi, de én meg pont azon morfondíroztam, hogy hû, ez a srác akár a Ronin is lehetett. :D És tényleg. Megoldódott ezek szerint?

Vasárnap még állítgattam a váltón, de nem lett az igazi /nem is nagyon erõltettem a mászásoknál a láncot és a fogaskoszorút/ és inkább egyedüli útra indultam, nehogy feltartsalak titeket. Hétfõn elvittem egy szervizbe a vasat és kiegyengették a váltófület, az volt a beteg alkatrész a rendszerben.
A Börzsöny-körre ki jön bringával Pestrõl? Mert valahol akár össze is futhatnánk, én a Megyeri hídon megyek által a Dunán és a bringaúton haladok Vácig.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Danténak mi baja van a kerékpár gumikkal:wtf::D
2esvillamos azért biztos ami biztos viszek füstölt szalonnát és hagymát:lick:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Börzsönykörre megyek, ha addig közbe nem jön valami :chomik:
Zeeezo-nak ígérem, hogy elõtte eszem, és Márianosztrára tényleg benézünk, de múltkor PÁNIKBAN KERESTÜNK KAJÁLDÁT ÉRTHETÕ!? :D
És szob egy szo*ás, mert átgurulva rajta egy bolt, egy büfé se ugrott elénk. Ezért kifejezetten haragszom rá.
És ha sokan leszünk és megint olyan ellenszél lesz a hegy túloldalán akkor bojozunk majd.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

De már megvan az ellenszered! 90grammos belsõvel megyünk és viszünk sok likas pótbelsõt.:) Csak hogy örüljél.

Javaslom, hogy mindenki cserélje le a felniszalagot is a legolcsóbb teszkós gumiszalagra, és lehetõleg vékony típust válasszon, ami folyton félrecsúszik. Ha van olyan külsõtök, amibe már korában sikerült beleintegrálni egy tüskét, ami a tövénél beletört és így azóta is bent pislog, azt rakjátok fel. A gumiszerelési rutin teljes elfelejtése öt pluszpontot ér. :rofl: Aki montihoz országútiba való pótbelsõt hoz, további öt pluszpont. A gumileszedõk bicskával való helyettesítése tíz pluszpont. Aki mindezekután rá tudja venni Dantét, hogy egy szó nélkül, türelmesen megvárja, amíg a belsõn támadt folytonossági hiányt orvosoljátok, na annak száz pluszpont! :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

honnan indulsz és mikor? én zuglóból mennék.
diósárok a kezdés?

ha jössz akkor megbeszélhetjük a "4 kor a fogas aljánál" ugrópontot...
ha nem akkor rugalmasabban kezelem az indulást!
számom: 30-háromtizennyolc-37-kilencvennyolc

amúgy újhegyrõl indulok 3 körül és a lágymányosi híd felé megyek,ott végig a budai oldalon majd moszkva...stb...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás

:)

úgy fest,hogy olyan 4 körül lennék a környéken
diósárok-normafa-jani-hárs-hármas(szóval a fél classic)a lehetõ legtöbb szinttel

honnan indulsz és mikor? én zuglóból mennék.
diósárok a kezdés?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante, vasárnap 1/2 4 körül lehetséges, hogy téged láttalak lefelé jönni az aszfalton Üröm irányából Budakalász felé?

Az semmi, de én meg pont azon morfondíroztam, hogy hû, ez a srác akár a Ronin is lehetett. :D És tényleg. Megoldódott ezek szerint?

De már megvan az ellenszered! 90grammos belsõvel megyünk és viszünk sok likas pótbelsõt.:) Csak hogy örüljél.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Riccs, kedden buda mikor merre? csatlakoznék...

:)

úgy fest,hogy olyan 4 körül lennék a környéken
diósárok-normafa-jani-hárs-hármas(szóval a fél classic)a lehetõ legtöbb szinttel
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás

egyébként keddre-szerdára tervezek egy keményebb budai menetet.

Riccs, kedden buda mikor merre? csatlakoznék...

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Börzsöny-körre csatlakozom! :D
"Nice boys don't play rock and roll"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

a börzsöny-kör tradícionálisan aszfaltos megmozdulás.

. :(

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

ha terep akkor oké...

A Börzsöny-kör tradícionálisan aszfaltos megmozdulás.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Mit szól a tisztelt nagyérdemû egy vasárnapi Börzsöny-kör megmozduláshoz?

ha terep akkor oké...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sajnos most nekünk sem jó, a hétvégén Veszprémben leszünk a tájbringa vk futamon. Kriszta segít, én fotózok a pályán. Azért nektek jó tekergést, visszafelé a nosztrai kitérõt is rakjátok bele, mert úgy láttam a múltkor Zeezoltanoék kihagyták.

Fõleg neked, ha feldühíted a népet.:w_morde:

Standard útvonalat megyünk - ergo benne lesz:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sajnos most nekünk sem jó, a hétvégén Veszprémben leszünk a tájbringa vk futamon. Kriszta segít, én fotózok a pályán. Azért nektek jó tekergést, visszafelé a nosztrai kitérõt is rakjátok bele, mert úgy láttam a múltkor Zeezoltanoék kihagyták.

Én csak utas voltam nem:no: nálam volt az itiner :D + az útvonalat sem tudtam csak mentem Peti útán.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Ja - tényleg, most elõre szólok, következõ hétvégén vasárnap szerveznék egy hardcore Bajnai-túrát a Dombságban (jelige: "mindenkinek fájni fog" :D).

Fõleg neked, ha feldühíted a népet.:w_morde:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Dante, vasárnap 1/2 4 körül lehetséges, hogy téged láttalak lefelé jönni az aszfalton Üröm irányából Budakalász felé? Emlékeztetett rád a fickó, én a Nagy-Kevélyrõl lefelé kereszteztem az aszfaltot. Mentem egy nagyon lazát próbaképp a bringával, és mint ma kiderült a váltótartó fül volt elhajolva, ezért nem bírtam pontosan belõni a váltást.

Juhééé, megyek, ez volt a tervem egyébként is! :)

Akkor már négyen vagyunk: Hozé, Zeezoli, Ronin, VV.
Folyvást csak folyvást:D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Dante, vasárnap 1/2 4 körül lehetséges, hogy téged láttalak lefelé jönni az aszfalton Üröm irányából Budakalász felé? Emlékeztetett rád a fickó, én a Nagy-Kevélyrõl lefelé kereszteztem az aszfaltot. Mentem egy nagyon lazát próbaképp a bringával, és mint ma kiderült a váltótartó fül volt elhajolva, ezért nem bírtam pontosan belõni a váltást.

Juhééé, megyek, a közeljövõre tervbe volt véve egyébként is! :)