Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. április 29. - 11:39
vendég_hetesbusz_*
Egyszóval megyünk a Budai hegyekbe kirándulni, de kényelmes tempóban.
:chomik: pusss dö tempóóó
Írta 2009. április 29. - 11:02
Jahajj.. És mennék is, de 3 montiból 1 sem üzemképes jelenleg
Írta 2009. április 29. - 11:01
megyek ma egy rövid hhh-t 2körül érnék a helyszínre,de 4 kor már el is jövök...
akinek van kedve jöjjön!
30-3183798
Írta 2009. április 29. - 00:58
Sziasztok! Honnan tudnék letölteni HHH-rõl térképet? Még sose bringáztam ott és elmennék tekerni egyet a környékre terepen.
Jé, csak nem egy ismerõs az index snowboard fórumáról? Én ott Trailrider. Hiába, ha elolvad a hó..
Tanácsot viszont én sem tudok adni, mert egy fél éve még volt fent egy majdnem komplett Budai-hg térkép a neten, de orvul leszedték.
Írta 2009. április 28. - 23:14
nézd mega turistautak.hu-tSziasztok! Honnan tudnék letölteni HHH-rõl térképet? Még sose bringáztam ott és elmennék tekerni egyet a környékre terepen.
pl
http://turistautak.h...row=0&shading=1
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. április 28. - 22:50
Írta 2009. április 28. - 22:37
Zoli! Ha fáj a térded pihentesd inkább, nem éri meg, mert sokkal lassabban gyógyul utána (a jegeléssel csak óvatosan, az ízület nem szereti a hideget). Meg ott különben is sok biciklis van, aki mágnesként fog hatni rád.... vagy te rájukÉn is mennék csak a térdem nem akar hajlani ill a mély levegõ vétellel vannak gondjaim és még nem igazán hajlik a bal felkarom.
Azért reménykedem hogy a buda marcin legalább egy nyugdíjas kört megtudok tenni.
Írta 2009. április 28. - 21:16
Azért reménykedem hogy a buda marcin legalább egy nyugdíjas kört megtudok tenni.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. április 28. - 21:11
Hol találkozzunk ötkor? Margithíd budai hídfõ? A HÉV-nél jó lesz? és ott eldöntjük, hogy hová menjünk???
Hetesbusz, ha tutira mondod, hogy jössz, hozok neked egy kis pénzt!!!
Csak ne essen
Írta 2009. április 28. - 16:46
Dinnye!
Én szívesen megyek egy rehab-tekerésre. TÉNYLEG kényelmes tempóban. A börzsönykörön Hozé meg a Valeria kicsit adták az ütemet, aminek eredménye egy puha térd, és kõkemény combizomA végén summázva: "technikai részletek? én ott még nem tartok!"
Lehet összekoccanunk majd a HHH-án, terveim szerint megyek fel én is holnap, közvetlenül a meló után 1/2 4-kor.
Írta 2009. április 28. - 16:05
én is szívesen csatlakozom, ha lehet. 4 után ráérek, a Záhony utcából jövök. A rehab tempo, amit hetesbusz írt OkValaki szerdán öttõl sötétedésig egy HHH és környéke, ami sötétedésig bele fér???
Zoli úgy látszik nemcsak engem próbálsz leszorítani az útról, hanem minden kerékpáros iránt ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy közelebb kerülj hozzájuk....
Ui. Jelentem a kulacstartót felszereltem, ezer köszönet.
vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. április 28. - 10:56
vendég_hetesbusz_*
Én szívesen megyek egy rehab-tekerésre. TÉNYLEG kényelmes tempóban. A börzsönykörön Hozé meg a Valeria kicsit adták az ütemet, aminek eredménye egy puha térd, és kõkemény combizom
És akkor végre felteszem a terepgumit, mert tavasszal még fenn sem volt.
(meg lehet a HHH-s topikban kéne ezt beszélnünk, bár azt meg nem olvasom ennyire rendszeresen...)
Írta 2009. április 27. - 23:20
Nekem csak egy erõsen OFF kérdésem lenne, de hogyan lehet, hogy a laktátküszöböd ott van, ahol van?
Csak mert erre az esély olyan 1 %, most nem azért, de az nem feltétlenül az aerób és anaerób zóna közé esik. Pl. az én ismerettségi körömben senkinek SEM.
Az erõs off-ra ... a válaszom okos úr ... pl.: laktátmérés, terheléses vizsgálat
no meg ezért ...
http://www.oliworld....ex.php?id=10689
...pulzusig regeneráló tartományban
...között a hosszútávú extenzív állóképesség fejlesztés
...között az intenzív állóképességfejlesztés tartománya
...aerob erõfejleszés ( hosszú hegyek) tartománya
...laktátküszöb
...anaerob munka
...fölött max terhelés
De itt is felteheted a kérdésedet
http://bikemag.hu/az-edzo-valaszol
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. április 27. - 14:55
Nagyon jól sikerült.
Én még soha nem voltam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Közel van Budapesthez, és sok szép ösvény van.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2009. április 27. - 14:26
ha lehet választani közted és hozé között akkor inkább hozzád húzok.
Ez megnyugtat.
Ne sajnáld, megoldom.
A te nyolcasod szerintem kivehetõ.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. április 27. - 14:10
ha lehet választani közted és hozé között akkor inkább hozzád húzok.Valaki szerdán öttõl sötétedésig egy HHH és környéke, ami sötétedésig bele fér???
Zoli úgy látszik nemcsak engem próbálsz leszorítani az útról, hanem minden kerékpáros iránt ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy közelebb kerülj hozzájuk....
hozéról egyszerûen lepattantam míg veled inkább csak összebujtunk:D
jelentem törés, repedés nincs, tüdõhang tiszta ellenben a vállamon van egy szép nagy zúzódás és alig mozog a felkarom, így e hétre kiírtak hétfõn kontroll
remélem azért hogy a budamarcin eltudok már indulni
hozé mester sajnálom a felnid én még nem néztem meg a kerekem.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. április 27. - 13:59
Írta 2009. április 27. - 13:18
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. április 27. - 11:36
Írta 2009. április 27. - 11:31
Nekem ez a harmadik alkalom volt, hogy hordtam, és nem is én estem el, hanem én csak Zoli elé kanyarodtam.
Remélem Zoli jól van.
(Az elsõ felnim kuka, megyek ma venni másikat.)
Zeezoltano mostanában feltûnõen sokat fetrengesz, jobbulást!
Nem kéne inkább egy fekvõbringa?
Hozé? Emlékszel még a vasárnap rajtad lévõ mezhez fûzött kommentáromra?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére